Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar günaydın ya yumurta yemek istemiyorum kahvaltıya ne önerirsiniz ?12.30 gibi yiyorum.
karataya uygyn değişik terifleri var netten bakabilirsin karni bahardan her cesit şey yapiyorlar ve mercimekten borrk filan gibi ama tabi istedigin gibi baska köfte filan tarzi menude yapsan olur yani bende çok sıkıldım kahvaltı etmedim canm az daha bekliyim kahvaltı yerine bulgur hakkımı yiycem içli köfte yada çığ köfte gibi bisey yesem diye dusunuhorm yaninda bol yoğurt yerim yada ayranla biraz dengeler

aayyyy canım ya ne guzeldi ailemizle kutladığımız yilbaslari ve bayramlar dimi herşey cocukken güzel de ondan öyle malesef hani şarkıda diyor ya "biz büyüdük ve kirlendi dünya... " işte aynen öyle dünya aynı ama bizim çocukken her baktığımızı tertemiz gören o gözlerimiz artık yok...

Dün köfte salata yapmıştım. Ya zaten yumurtayla yeni yeni barışan biriyim. EKmeksiz yumurta yemek benim için bir mucize. Yumurtanın olduğu sofraya oturamayan biri için yani. Bıkmak istemiyorm o yüzden. Yine tiksinirsem biterim. Kısır mı yapsam ki ne kadar bulgurdan yapmaya izin var. Bir brdak bulgurdan yapabilir miyim? Bu arada bende dayanamadım tartıldım ama yazmayayım. Cumaya kadar değişir çünkü.

ben hergün tartiliyorum y kendimi tutamiyor ya birakamiyorum bu huyumu illaha hergün bakıyorum bir bardak çok canım okadar oldugunu sanmam emin digilim ama yarım bardak hak vardır belki diye düşünüyorm zaten oda bol yesillikle filan karisinca koca bir tabak dolaroda mı çok acabanetten bi bakalm

Yeşillik içinde sıkışmış bulgur oldu benimki pırasa bile var içinde

1 bardaktan yaptım ama yiyemedim patlıycam şimdi yarısını ancak yemişimdir. Yarım bardak diyelim yani.

Kızlar günaydın ya yumurta yemek istemiyorum kahvaltıya ne önerirsiniz ?12.30 gibi yiyorum.
Yumurtadan sıkılıyorum canım bazen bende ama yumurta kadar hiçbirşey doyurmuyor kurufasulyeden börek yapabirsin mercimek krep yapanlar super oluyo diyor denemedim birde opsie ekmek yapıyor bazısı yumurta kokusu falan kalmiyomus tost niyetine arasına kasap sucuk kasar mesela

Ya kızım bana nefes aldırmıyo bunu bile zor hazırlıyorum yiyemiyorum izin vermiyo. Ne yedim ne yemedim bilemedim valla. Bi gün gelecek benimkiler günboyu ağlatıcam yani sabrımı zorluyo gerçekten.

Ya kızım bana nefes aldırmıyo bunu bile zor hazırlıyorum yiyemiyorum izin vermiyo. Ne yedim ne yemedim bilemedim valla. Bi gün gelecek benimkiler günboyu ağlatıcam yani sabrımı zorluyo gerçekten.
Aynen benim kızda öyle kahvaltımı çok geç yapıyorum o yüzden uyurken sıkıntı yok akşamda öyle hep peşimde

Aynen benim kızda öyle kahvaltımı çok geç yapıyorum o yüzden uyurken sıkıntı yok akşamda öyle hep peşimde

Ay kucak delisi ya yanımda olmak da yetmiyor çocuğa evi bile temizleyemiyorum . Kısa kısa uyuyo zaten valla bütün gün evde maymun oluyorum. Ordan oraya ordan oraya kucakta. Babası kılıklı bir inat ki saatlerce ağlıyor bana mısın demiyor ya. Artık komşular işkence felan yapuyorum sanıcak diye mecbur ben pes ediyorm. Hayır bi bebeği hiçbişey oyalamaz mı ya. 5 tane yiğen geçti elimden bunun gibisini görmedim.

canım bazı çocuk ve bebekler sanırım çok yoğun ilgi ve sevgi bekliyor benim kızımda öyleydi düşün ki bebek arabası bile hiç kullanamadım koyduğum an son ses bagirirdi mecbur kucakta taşırdim disarda dolasmak bana eziyet olmuştu evde desen gene aynı besikte yattığını hiç hatirlamiyorm birde şu kucağa alistirmissin diyen cahil kadinlar yokmu gelde sinir olma kardeşim benim bebeğim dogdugundan beri boyle kucaktan inmeyi kabul etmiyor zatn doktorlar nekadar istiyorsa okadar kucakta tutun çocuk sevgi ihtiyacını karsilamak sizin kokunuzu alma ihtiyacı için bunu istiyor diyor demekki bizimki böyle aşırı istiyor yıprandım ama yapacak bir şey yoktu çocuğumun sağlığı önemli ve şimdi 4 yaşına giricek ama hala aynı on dakikada bir üstüme tirmaniyor opuyr sariliyor aralıksız bu şekilde çok inanilmaz sevgi dolu bir çocuk konusma ve sosyellesme yönü çok çok iyi herkesin ilgisini heryerde çeker evdedr beni hala zorluyor hep onla oyun oyniym etkinlik yapiym istiyrm mümkün oldukça çok vakit ayiriyorum böyle mutlu ve böyle gelisimi güzel gidiyor yapicak bir şey yok okul dönemi rahatlarim diye duaunuyorm ama tabiki o bebeklikten çok daha rahatm emekleme ve yürüme doneminde az biraz daha rahat etmeye basliyor insan ustunden iniyor çünkü artk yurumekle ugrasmaya çalışıyor az daha sabret canım

Ya benim kızım bi tuhaf hani sevgi istediği için değil bence çünkü kucağımdayken seviyorum ben sevince de mızmızlanıyo istemiyor kucakta durayım ama mesafeli olalım diyor bi dönem ailemin yanında kaldım orada kalabalığa alıştı. İnsan istiyo yalnızlığı sevmiyo. Hiçbişey cezbetmiyo çoçuğu. Ben burda gurbetteyim nerden bulayım ona insan. Bende bunalıyorum zaten. Benimde insana ihtiyacım var. Al lavabonun hortumu çıkmış mutfak sel oldu. Ne yapsın bu garip

hiiimm evet o daha da değişik bende ne yazmışım ama ya... destan mı roman mı belli değil ne güldüm kendime

Kızlar bu akşam eşim geç kalacakmış bende yemek yapmadım şimdi bir sarı elma ve büyük bardak ayran içiyorum akşam yemeğim bu. Biliyorum akşam meyve yok ama canım tatlı istiyor. En masum bunu buldum.
Yemek yemelisin ama canım ilerleyen saatlerde fena acıkacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…