Salı günü dönecem canım.Canim öyle olsun.
Ben ne yapim kendimi bildim bileli uğraşıyorum kiloyla.
Ne zaman döncen eve
Mm
Salı günü dönecem canım.
Ben de uğraşıyorum malesef. Yiyip yiyip zayıf kalan insanlardan olamadık napalim kaderimiz bu
Cocuklardada en korktugum ates sonrada ishal kusma Allah yardimcin olsun. Rota cabuk bulasan bir hastalik belkide buyugunede gecmistir dikkatli ol yinede. Tez vakitte duzelsinler insallahta yapicak birsey yok haftaya daha bir sıkarsın artikInşallah canım sagol zaten onların hastaligi beni çok etkiliyor.
Rota virüsü birbirlerine gecebilir dedi doktor oğlani anneme yolladim.
Duzenim bozuluyor yemek olmuyor hazir yiyiyoruz.Uyku yok inş yarın daha bi düzenli olurum
Canimm
Ne guzel seyler yapmissiniz. Gercek bir terapi gibidir eminim hem yeni seyler ogrenmek hemde ayni gün nasıl birsey oldugunu görmek tatmak. Bende örgü kursuna gitmek istiyorum zaman bulursam ama yemek gibi degil o. Neye benzedigini beklemek gerek bitene kadar bendede o sabır biraz zor. Kilo bendede iki hafta sabitte kaldı bu hafta kırdım seytanın bacagını galiba aramızda kalsınBugün tek öğün yedim sadece akşamüstü 5-6 gibi
Kursta yaptığımız şeylerin hepsinden tattım
2 ısırık poğaça
İnce yarım tahinli kek dilimi
Baş parmak büyüklüğünde ıspanaklı kiş
2 çatal yaş pasta
2 kaşık nohutlu semizotu salatası
1 kase yoğurtlu haşlanmış brokoli havuç karnıbahar
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış et
1.5 kupa şekersiz sütlü nescafe
2 litre su
Yarım saat yürüyüş 9000 adım
Hala keyfim yok
Buarada şehir dışına ailemin yanına gidiyorum oyuzden belki cuma tartılamam oyüzden bugün tartıldım
Kilom 61.1 geçen haftakinden 100 gram daha fazlayım @caroline84 cuma bildirim yapamazsam bu kiloyu baz alırmısın canım.
Fazla çıkmak ta çok canımı sıktı sanırım kilo vermem durdu
Benimde bagisıkligim düstü sanırim kıs boyu bir kez hasta olan ben bu ay iki kere hasta oldum ve acaayip bas agrisı tutuyor beni normallde 2 3 ayda bir olurdu ama ne agrı zonk zonk. pes etmek yok durakmalarla arada kacamaklarla yola devamBilmiyorum diyetten yoruldum galiba 2 gündür keyfim yok.
Yaptıklarımız çok lezzetli olmuştu. Özellikle tahinli kek ve ıspanaklı kişten zor aldım kendimi nerdeyse hepsini yiyecektim.
Gecmis olsun canım. Aslında spor falan yaptıkça kilo verdikce insan daha zinde oluyor ama ilk baslarda vucut direnci düşebiliyor. Insallah cabuk atlatırsınBenimde bagisıkligim düstü sanırim kıs boyu bir kez hasta olan ben bu ay iki kere hasta oldum ve acaayip bas agrisı tutuyor beni normallde 2 3 ayda bir olurdu ama ne agrı zonk zonk. pes etmek yok durakmalarla arada kacamaklarla yola devam
aaaaa süper fikir hatta yanına kaymak bile koyabilirizGünaydın uyanır uyanmaz elma sirkeli suyumu içtim kahvaltım omlet havuç peynir zeytin
Bugün kendime masum tatlı yaptım elmayı dilimlerim fırına sürdüm sonra üzerine az tahin ceviz tarcın serpip afiyetle yedim tatli istegimi bastırdı
Aynen ya sırtımda çatlak oluşuyor gibi canım yanıyordu ondan demek kikızlar bu arada biliyorsunuzdur muhtemelen ama insan ne yazıkki zayıflarkende çatlıyor. Ben hamileliğimde hiç çatlamadım ki 18 kilo almama rağmen kendi yaptığım bi kür ve uyguladığım bazı şeyler var. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tlaksiz-gebelik-icin-muhakkak-okuyun.1048285/ burda ayrıntılı olarak yazdım bi göz atın hem hamilelikte uygulanacak olan kür hem zayıflarken uygulanacak kür yazıyo. Ayrıca bazı ipuçları da yazdım. orda baya detaylı yazdım. dikkat edin zayıflarken de kaşınırsınız. kaşınmak=çatlaktır..
Sağol canım bende bi yerden buldum evet kaymakla super oluraaaaa süper fikir hatta yanına kaymak bile koyabilirizaklda olsun reglede lazm olabilir canm afiyet olsun
Aynen ya sırtımda çatlak oluşuyor gibi canım yanıyordu ondan demek ki
Hayır canım bırakmadım. Asla :))Bu aradaKarincaKadin nerde bıraktın mi yoksa diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?