Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm bence sen çok azz yiyorsun gibi geliyor bana ama hiç doğru değil yaptığın hem metobolizmani yavaslatip daha zor vermene neden olur hemde dietden çabuk bikarsin tehlikeli böyle yapma

Ya evet bu akşam tembellik yaptım. Haklısın aslında biraz artırmam lazım yemeği.

Gecmis olsun canım bu haftayi hic düsünme bebeklerin iyi olsun yeter. Haftaya telafi ederiz

Kahvalti. Bir kare tost. 5 zeytin cay ceviz iki tane.
Kahvaltiyi gec yaptim ikindi gibi dibek ve turk kahvesi karisik 2 hurma 2 kayisi yarim paket diyet biskuvi.
Aksam corba bir tabak karnibahar besamelli. 2 kasık yogurt.
Iki top profiterol kizim cok istedi yaptim ve olan benim diyete oldu 2 litre suya tamamlicam. Öglene kadar temizlik dip köse. Aksama kadarda gezdim disarda ve bugun boyle kapanir

Kizlar Gece kizı cayını deneyem varmi aranizda. cevremde kullananlar var ve diyetisyende kullanabilirsin demis

Menüm;
Kahvaltı dil peyniri 5 çiğ badem 1 elma yeşil çay
Ara 2 mandalina
Öğle 8yk etli nohut + 5 pazı dolması
Ara kahveli süt küçük dilim glutensiz kek
Akşam sebze çorbası 2 adet gkutensiz pirinç patlağı
Ara 1 minik yerli muz 1 avuç tuzsuz fıstık beyaz çay

2 lt su 30dk yürüyüş

Menunde dikkatimi cekti ne kadar cok nohut yiyorsun cokmu seviyorsun denkmi geldi boyle ust uste

Menunde dikkatimi cekti ne kadar cok nohut yiyorsun cokmu seviyorsun denkmi geldi boyle ust uste
Evet seviyorum :)
Öğlen okula en rahat götüreceğim şey o.
Listemde öğlenleri hep et ya da baklagil ya da menemen var.
Baklagil daha çok tercih ediyorum.
Sayemde benim kızda nohutçu oldu. Geçen boş düdüklüyü gördü nohut diye ağlar mı bir çocuk

Ne guzel iste ya yine nohutmu diye aglasaydi

Allah yardimcin olsun canim cocuklar hastalaninca bir sekilde bakiliyor ama cocuklarw bakan hasta oldu mu cok kotu oluyor cocuklara yeterince bakilamiyor sinirli falan olunuyor . ben biraz uzaklasayim buralardan tartilara kusmem lazim iyice kafayi bozdum su da icmez oldum

Bugün tek öğün yedim sadece akşamüstü 5-6 gibi
Kursta yaptığımız şeylerin hepsinden tattım
2 ısırık poğaça
İnce yarım tahinli kek dilimi
Baş parmak büyüklüğünde ıspanaklı kiş
2 çatal yaş pasta
2 kaşık nohutlu semizotu salatası
1 kase yoğurtlu haşlanmış brokoli havuç karnıbahar
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış et
1.5 kupa şekersiz sütlü nescafe

2 litre su
Yarım saat yürüyüş 9000 adım

Hala keyfim yok
Buarada şehir dışına ailemin yanına gidiyorum oyuzden belki cuma tartılamam oyüzden bugün tartıldım
Kilom 61.1 geçen haftakinden 100 gram daha fazlayım @caroline84 cuma bildirim yapamazsam bu kiloyu baz alırmısın canım.
Fazla çıkmak ta çok canımı sıktı sanırım kilo vermem durdu

Gecmis olsun canım bu haftayi hic düsünme bebeklerin iyi olsun yeter. Haftaya telafi ederiz
Inşallah canım sagol zaten onların hastaligi beni çok etkiliyor.
Rota virüsü birbirlerine gecebilir dedi doktor oğlani anneme yolladim.
Duzenim bozuluyor yemek olmuyor hazir yiyiyoruz.Uyku yok inş yarın daha bi düzenli olurum

Tabi ki canım sen bilirsin bu kadar derdin içinde bide rejimle uğraşmak inan çok zor ben hiçte kolay kilo veremiyorum ama kaynanam geçen geldiginde iyice suzeldün sen dedi.
Inan bi yerden sonra sende zayiflarsin.
Geçen yıl benle birlikte burda ayni ben gibi haftada 500 gram vere vere 75 olmuş
Sence 85 mi iyi 75 mi?
Ben hiç veremiyorum grubumun ortalmasini aşağı çekiyorum diye utandigimdan çıkmıştim.
Ara gir yaz hem kafan dagilir hem muhabbet olur.
Çocuğunda iyilesince iyice ipleri eline alirsin inş.
Çünkü ben güya birkaç haftaligina izne ayrılmıştım 10 ay sonra gelebildim.
Iznimin bitmesine az kaldı çocuklarim ocakta 2 yaşıni bitirecek.
Onların hastaliginin bitecegi yok.
O tartiyi kaldirma bence.

Keyfin niye yok canım benim.
Yolun acik olsun ailenin yanına gidiyosun tadını çıkar.
Kiloda gayet iyi verdin.
Bende zaman bulunca böyle bi kursa gitcem inş ne güzel şeyler yapmışsınız.

Keyfin niye yok canım benim.
Yolun acik olsun ailenin yanına gidiyosun tadını çıkar.
Kiloda gayet iyi verdin.
Bende zaman bulunca böyle bi kursa gitcem inş ne güzel şeyler yapmışsınız.
Bilmiyorum diyetten yoruldum galiba 2 gündür keyfim yok.
Yaptıklarımız çok lezzetli olmuştu. Özellikle tahinli kek ve ıspanaklı kişten zor aldım kendimi nerdeyse hepsini yiyecektim.

Bilmiyorum diyetten yoruldum galiba 2 gündür keyfim yok.
Yaptıklarımız çok lezzetli olmuştu. Özellikle tahinli kek ve ıspanaklı kişten zor aldım kendimi nerdeyse hepsini yiyecektim.
Canim öyle olsun.
Ben ne yapim kendimi bildim bileli uğraşıyorum kiloyla.
Ne zaman döncen eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…