- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
canm bence sen çok azz yiyorsun gibi geliyor bana ama hiç doğru değil yaptığın hem metobolizmani yavaslatip daha zor vermene neden olur hemde dietden çabuk bikarsin tehlikeli böyle yapma
Gecmis olsun canım bu haftayi hic düsünme bebeklerin iyi olsun yeter. Haftaya telafi ederizCanim çıktık hastahaneden evdeyiz elhamdulillah biraz daha iyiler.
Buhar verdi antibiyotik verdi herhaldr 3 piset ilaç vardir.
Msj larinizi okumaya calisiyorum.
Ben o kadar dikkat edemedim.
Dışardan yedik.
Yarın evdeyim ama artık bu hafta böyle oldu.
Menunde dikkatimi cekti ne kadar cok nohut yiyorsun cokmu seviyorsun denkmi geldi boyle ust usteMenüm;
Kahvaltı dil peyniri 5 çiğ badem 1 elma yeşil çay
Ara 2 mandalina
Öğle 8yk etli nohut + 5 pazı dolması
Ara kahveli süt küçük dilim glutensiz kek
Akşam sebze çorbası 2 adet gkutensiz pirinç patlağı
Ara 1 minik yerli muz 1 avuç tuzsuz fıstık beyaz çay
2 lt su 30dk yürüyüş
Evet seviyorum :)Menunde dikkatimi cekti ne kadar cok nohut yiyorsun cokmu seviyorsun denkmi geldi boyle ust uste
Ne guzel iste ya yine nohutmu diye aglasaydiEvet seviyorum :)
Öğlen okula en rahat götüreceğim şey o.
Listemde öğlenleri hep et ya da baklagil ya da menemen var.
Baklagil daha çok tercih ediyorum.
Sayemde benim kızda nohutçu oldu. Geçen boş düdüklüyü gördü nohut diye ağlar mı bir çocuk
Kullananlar ne gibi bi fayda görmüş peki? Ben öyle bi başlık görmüştüm ama yazılanları okumadım.Kizlar Gece kizı cayını deneyem varmi aranizda. cevremde kullananlar var ve diyetisyende kullanabilirsin demis
Allah yardimcin olsun canim cocuklar hastalaninca bir sekilde bakiliyor ama cocuklarw bakan hasta oldu mu cok kotu oluyor cocuklara yeterince bakilamiyor sinirli falan olunuyor . ben biraz uzaklasayim buralardan tartilara kusmem lazim iyice kafayi bozdum su da icmez oldumCanim kimse hastalanmasinda ben hiç hastalanmayim.
Yoksa nasıl yapariz bilmiyorum büyük kızım hastalandı ikizlerime geçti.
Derken hepsi hasta.
Canim nazcizane tavsiyem 96 tan 83 e düşmüştum tabi çocuklarim rota virüs ve suriyeli el ayak hastaligi gecirdi.
Bende şaştim iyice tabi biraktim geri oldum 90 çocuğun iyleşene kadar idare ederiz seni sende elinden geldigince yazarsin olurmu???
Ödem attiriyormus yag yakmaya yardimciymis. Diyetisyen zararsiz kullan demis birine. Eltimde aldi bakalim fayda gorcekmi yazarimKullananlar ne gibi bi fayda görmüş peki? Ben öyle bi başlık görmüştüm ama yazılanları okumadım.
Sağol canım inş hasta olunca daha bi nazli oluyorlar.Aman çok şükür çok sevindim
Umarım bir an önce toparlanırlar.
Inşallah canım sagol zaten onların hastaligi beni çok etkiliyor.Gecmis olsun canım bu haftayi hic düsünme bebeklerin iyi olsun yeter. Haftaya telafi ederiz
Allah yardimcin olsun canim cocuklar hastalaninca bir sekilde bakiliyor ama cocuklarw bakan hasta oldu mu cok kotu oluyor cocuklara yeterince bakilamiyor sinirli falan olunuyor . ben biraz uzaklasayim buralardan tartilara kusmem lazim iyice kafayi bozdum su da icmez oldum
Süper20 dakika basen calistım lastigimle profiterol erimistir insallah
Bugün tek öğün yedim sadece akşamüstü 5-6 gibi
Kursta yaptığımız şeylerin hepsinden tattım
2 ısırık poğaça
İnce yarım tahinli kek dilimi
Baş parmak büyüklüğünde ıspanaklı kiş
2 çatal yaş pasta
2 kaşık nohutlu semizotu salatası
1 kase yoğurtlu haşlanmış brokoli havuç karnıbahar
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış et
1.5 kupa şekersiz sütlü nescafe
2 litre su
Yarım saat yürüyüş 9000 adım
Hala keyfim yok
Buarada şehir dışına ailemin yanına gidiyorum oyuzden belki cuma tartılamam oyüzden bugün tartıldım
Kilom 61.1 geçen haftakinden 100 gram daha fazlayım @caroline84 cuma bildirim yapamazsam bu kiloyu baz alırmısın canım.
Fazla çıkmak ta çok canımı sıktı sanırım kilo vermem durdu
Bilmiyorum diyetten yoruldum galiba 2 gündür keyfim yok.Keyfin niye yok canım benim.
Yolun acik olsun ailenin yanına gidiyosun tadını çıkar.
Kiloda gayet iyi verdin.
Bende zaman bulunca böyle bi kursa gitcem inş ne güzel şeyler yapmışsınız.
Canim öyle olsun.Bilmiyorum diyetten yoruldum galiba 2 gündür keyfim yok.
Yaptıklarımız çok lezzetli olmuştu. Özellikle tahinli kek ve ıspanaklı kişten zor aldım kendimi nerdeyse hepsini yiyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?