- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Güldürdün beniAkşam: fırında Çipura ,salata,üzerine az tahin dökülmüş ceviz ile çay
(karatay balığın üzerine tahin yiyin diyor)
kondisyon bisikleti 45 dkbugün de toplamda 1.5 saat yapmış oldum
Güldürdün beni
Dayanağım sağlam diyorsun yani karatay dedi
yeme canım yazık olur emeklerine hemen kendine gel su içKızlar beni durduruuun canım tatlı istiyoooo
Afiyet olsun canımevet karatay hoca sayfasindada yayınladı vucuttaki zehirleri yok eden tek besin diye ve protein oranı çok yüksek diğer yararlarını da uzuun uzun yazms balikta bulunan ağır metalleri vucut atsin diye çinlilerde tahin sık kullaniyor karatay da balık üstüne tahin helvası yiyin der ama ben helvadansa diyette saf tahin daha iyi olur diye düşünüyrm cevizi bir kaşık tahin ile karıştırıp yedim
Kuru hurma var mı ye 2 tane yanında da sıcak sütKızlar beni durduruuun canım tatlı istiyoooo
Kuru hurma var mı ye 2 tane yanında da sıcak süt
estafurullah canım benim yasak sanılmasın diye şey ettimde benAfiyet olsun canım
Bilgiden şüphe etmedim söyleme tarzın hoşuma gitti
Tabi canım su belirtmeye gerek yok ben niye belirtiyorum onu düşündüm bir anafiyet olsun canım bende mercimekli borekden denemek istiyorum ilk firsatta ama karnabagardan börek,kısır ve pizza hepsini daha önce denedim hepside güzel oluyor ben günlük belirtmiyorum ama hergün 2lt su da içiyorum haberin olsun takım eşim
hastaliklarla ugrasmaya devam simdi dr atesle ugrasiyoz birde ustune bende grip gibiyim .. moralim cok bozuk zayiflamam durdu belki burdan cikadabilirim
Ara verirsin kendini iyi hissedince toparlanınca gene gelirsin. Hem hastalık hem okul işi üst üste geldi.hastaliklarla ugrasmaya devam simdi dr atesle ugrasiyoz birde ustune bende grip gibiyim .. moralim cok bozuk zayiflamam durdu belki burdan cikadabilirim
ya kilom sabit olsa yine raziyim ama artiyor yavas yvas tarti surekli yerde dururdu tartilmiyayim diye kaldirdim baaya takinti haline getirdim .. evde kaldiyinca bu sefer spor salonunda zirt pirt cikiyorumAra verirsin kendini iyi hissedince toparlanınca gene gelirsin. Hem hastalık hem okul işi üst üste geldi.
Bıraktığın sürede burayı ipleri kaçırmamaya çalış.
Olur öyle arada kilo verme gitmez yolunda
kızlar yılbaşında diyeti aynen devam ettirecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?