Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Akşam: fırında Çipura ,salata,üzerine az tahin dökülmüş ceviz ile çay
(karatay balığın üzerine tahin yiyin diyor)

kondisyon bisikleti 45 dk bugün de toplamda 1.5 saat yapmış oldum
Güldürdün beni
Dayanağım sağlam diyorsun yani karatay dedi

Menüm;
Kahvaltı dil peyniri 2 kuru hurma 5 badem
Ara 1 mandalina
11:30 gibi duramadım 1 haşlanmış yumurta yedim
Öğle etli nohut ev turşusu 2 glutensiz pirinç patlağı
Ara 1 kupa kahveli süt 10 badem
Ara 3 tam ceviz gene duramadım 2 dilim taze kaşar ve 10 adet tuzsuz fıstık ekledim.
Akşam doyana kadar sebze çorbası 2 glutensiz pirinç patlağı
Ara 1 muz 1 bitki çayı yaparım

2.5 lt su yürüyüşte sadece okula gidip geldim

Güldürdün beni
Dayanağım sağlam diyorsun yani karatay dedi
evet karatay hoca sayfasindada yayınladı vucuttaki zehirleri yok eden tek besin diye ve protein oranı çok yüksek diğer yararlarını da uzuun uzun yazms balikta bulunan ağır metalleri vucut atsin diye çinlilerde tahin sık kullaniyor karatay da balık üstüne tahin helvası yiyin der ama ben helvadansa diyette saf tahin daha iyi olur diye düşünüyrm cevizi bir kaşık tahin ile karıştırıp yedim

Afiyet olsun canım
Bilgiden şüphe etmedim söyleme tarzın hoşuma gitti

Tabi canım su belirtmeye gerek yok ben niye belirtiyorum onu düşündüm bir an evet bu sağlıklı besinleri denemek lazım ben mercimek böreğini hiç beğenmedim ya ama karnibahara bayıldım pizzayada bir ara mercimek ünlü yaptım super oldu tabi sonuçta işlenmiş ama nefsi durdurmak adına 1 kereydi zaten birde kurufasulyeden börek oluyomuş onu deneyeceğim

hastaliklarla ugrasmaya devam simdi dr atesle ugrasiyoz birde ustune bende grip gibiyim .. moralim cok bozuk zayiflamam durdu belki burdan cikadabilirim
Ara verirsin kendini iyi hissedince toparlanınca gene gelirsin. Hem hastalık hem okul işi üst üste geldi.
Bıraktığın sürede burayı ipleri kaçırmamaya çalış.
Olur öyle arada kilo verme gitmez yolunda

Bugünkü menüm
Sabah
1 kase haşlanmış limonlu karnıbahar brokoli havuc
Ara
1 su bardağı kefir
1 hurma 3 fındık 3 badem 3 kaju 2 ceviz
8-10 kuru kara üzüm
Öğle
3 kaşık Meksika fasulyeli patates salatası
1 ısırık kurabiye
1 ısırık soğanlı ekmek
2 parmak büyüklüğünde pizza
Bunların hepsi ev yapımıydı tatlarına baktım sadece

Akşam
1 kupa sütlü nescafe
Azcık turşu suyu
1 salatalık turşusu
1 kase yoğurtlu karnıbahar brokoli havuc (haşlanmış)

2 litre su
Spor 9668 adım 30-40 dk civarı yürüyüş.

Bugün çok keyifsizim.

Ara verirsin kendini iyi hissedince toparlanınca gene gelirsin. Hem hastalık hem okul işi üst üste geldi.
Bıraktığın sürede burayı ipleri kaçırmamaya çalış.
Olur öyle arada kilo verme gitmez yolunda
ya kilom sabit olsa yine raziyim ama artiyor yavas yvas tarti surekli yerde dururdu tartilmiyayim diye kaldirdim baaya takinti haline getirdim .. evde kaldiyinca bu sefer spor salonunda zirt pirt cikiyorum

kızlar yılbaşında diyeti aynen devam ettirecekmisiniz?

Ben aylık cips ve tatlı hakkımı yılbaşına ayırdım. Aslında regl de denk gelse süper olacaktı ama erken oldu napalım. Zaten gurbettiyz kimse yok sap gibi oturucaz evde kös kös hiçbişey yiyip içmezsemde bunalıma girerim valla. Ben kalabalık bi ailede büyüdüm. Doğum günüm de 2 ocak yıllarca yılbaşında benim doğum günümü kutladık. Oyunlar oynadık. Üzülüyorum zaten birde diyet miyet yapamam o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…