iki resim arası direk ciddi bir fark var öncelikle tebrik ederim bence 57 ye inince tekrar karar ver en önemli yer göbek o gidince ne giyse yakiaiyor insana eğer 57ye indiginde hic gobekde kalmamış olursa zatn 57de gayet iyi ben çok zayf sevmiyrm ama bu kilo vucut sekline gore değişiyordeadline kaptanım beni gören herkes bu kilo da iyisin diyorlar yorum almak için buraya da paylaştım.. Çocuk gibi olursun. Daha fazla zayıflama diyorlar kafam karıştı. Hedefim 55 ti şu an 61.7 olmuşum 57 ye çekebiliyormuyum hedefimi
Arkadaşlar sizlerden de yorum istiyorum..
Canım iki resim de şuan ki halim yani biri hafif yandan durdum 40 beden elbise 38 gidiyordum önce den. Şimdi kollarıma pazılaşmış ve basenlerim var o bölgelere egzersiz yapacam sadece göbeğim öncekine göre çok farketti. 2. Oğluma hamile kaldığım kilodayım ama daha sıkıyım. O zaman tam olan eteklerim bol geliyor şuan..iki resim arası direk ciddi bir fark var öncelikle tebrik ederim bence 57 ye inince tekrar karar ver en önemli yer göbek o gidince ne giyse yakiaiyor insana eğer 57ye indiginde hic gobekde kalmamış olursa zatn 57de gayet iyi ben çok zayf sevmiyrm ama bu kilo vucut sekline gore değişiyor
Amin canım teşekkür ederim.Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah
kızlar ödülleri uzak hedefe koyarsanız motiveniz düşmez bende kendime bir izin ve ödül günü yapmak istiyorum ama biliyorum ki bir kilo artı çıkacağım onun için 5 kiloda bir yapmak bana mantikli geliyor motivem düşmesin diye toplam 6 kilo vermiş olunca odulyapsam 1 kilo geri almış çıkarsam da net 5 kilo vermiş olurum motivem bozulmadan tekrer devam diger bir dahaki ödül için bir 5 kilo daha beklerim diyorum
biri yandan biri ondenmis evtCanım iki resim de şuan ki halim yani biri hafif yandan durdum 40 beden elbise 38 gidiyordum önce den. Şimdi kollarıma pazılaşmış ve basenlerim var o bölgelere egzersiz yapacam sadece göbeğim öncekine göre çok farketti. 2. Oğluma hamile kaldığım kilodayım ama daha sıkıyım. O zaman tam olan eteklerim bol geliyor şuan..
1.59 canım.biri yandan biri ondenmis evtyandan olan çok zayıf çıkmış ondan ben eskiai yenisi sandm ama önden bakınca basen ve yan simitler var sadece gobek kısmın gerçekten çok iyi duruyor yanlara ağırlık vermen gerekiyor doğru bence biraz daha ver ama boyun kaç acaba
o gün tüm yeme izni düşünüyor ama şöyle 2 öğün kuralını bozmiycam ve o gün yoğun spor yapicam ama kahvalti simit (burda gevrek ben izmirliyimdeÇok güzel olur bide ödülün ne olcak?
sen bakma millete her kafadan bir ses çıkar ama mesala bende az balık etli severim mesala biyum 1.62i hedefim 58 yada 59 ama çok şekilli veriyorum yanaklarin göğüslerin ve popom sadece az incelmis olarak kaliyor ama karin,bel,basen direk gidiyor hatlı ve çok şekilli oluyor balık gibi oluyor öyle çok sevyrm bende ama kimi dal givi seviyor kimi farkli birde her vucut tipi ayrı kiloda iyi duruyor ama boyun 57 ise zatn 55 iyi ama en az 57 ol yani boy ile kilo en azından eşit olmalı zatn1.59 canım.
50 kilo ile evlendim. Kv demin komşusu doğumdan sonra 67 kiloyum şaka gibi bana çok iyisin sakın verme evlendiğinde gargamel gibiydin dedi.. gülsem mi ağlasam mı bilemedim kadının lafına
Tmm canım bakalım 1.59 ama 57 iyi olur gibi sanki. Kaptanım ne dicek yeni hedefimesen bakma millete her kafadan bir ses çıkar ama mesala bende az balık etli severim mesala biyum 1.62i hedefim 58 yada 59 ama çok şekilli veriyorum yanaklarin göğüslerin ve popom sadece az incelmis olarak kaliyor ama karin,bel,basen direk gidiyor hatlı ve çok şekilli oluyor balık gibi oluyor öyle çok sevyrm bende ama kimi dal givi seviyor kimi farkli birde her vucut tipi ayrı kiloda iyi duruyor ama boyun 57 ise zatn 55 iyi ama en az 57 ol yani boy ile kilo en azından eşit olmalı zatn
İkizler de okula başlarsa öxel ders verirsin belki tekrar okula dönme niyetin var mıIngilizce canım
Bence simdi birakma 57 ye bi düs bakalim daha guzel olursundeadline kaptanım beni gören herkes bu kilo da iyisin diyorlar yorum almak için buraya da paylaştım.. Çocuk gibi olursun. Daha fazla zayıflama diyorlar kafam karıştı. Hedefim 55 ti şu an 61.7 olmuşum 57 ye çekebiliyormuyum hedefimi
Arkadaşlar sizlerden de yorum istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?