- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
bende yapmasam olurmuş kendimi zorladim bir yumurtayi bitiremedim birazini kızıma yedirdim çok ilginç açlık duygum yok olduBen bugün kahvaltı yapmıyorum kızlar. Yılbaşının intikamı olsun. Temizlik yapıyorum ter içinde kaldım. Arkasından leslie yapıcam.
Ewt canım basenlerim var önce daha fazlaydı egzersizle farketti baya. yok devam ediyorum inş 55 ti hedef onu 57 ye çekmek istiyorum..Bence simdi birakma 57 ye bi düs bakalim daha guzel olursun
Sanki basen var degilmi
bende yapmasam olurmuş kendimi zorladim bir yumurtayi bitiremedim birazini kızıma yedirdim çok ilginç açlık duygum yok oldu
Ay beni kahve tutuyo ya canım kahvem benim artık ömür boyu bırakmam
Geçmiş olsuncaroline84 canım. Hastasın sanırım Rabbim acil şifalar versin. Bodoslama daldım yine.. Kv de kp 15 dk oluyor gideli ufaklık ayağımda. Vay şu halime...
o gün tüm yeme izni düşünüyor ama şöyle 2 öğün kuralını bozmiycam ve o gün yoğun spor yapicam ama kahvalti simit (burda gevrek ben izmirliyimde) yani bizim meshur gevrek,boyoz,tulum peyniri kahvaltimizi yapicam çay ile akşamda pizza ve profiterol miktarlari abartmadan tabi ve toplam 6 kilo vermiş olunca bir günüm bu olucak
İkizler de okula başlarsa öxel ders verirsin belki tekrar okula dönme niyetin var mı
Bu arada sizlerden bir isteğim var kızlar. Ben kızımı emzirirken 5 lt su içiyordum. Şimdi su içemiyorum. Sanırım bıktım. Bana suyu hatırlatır mısınız?
Ben bugün kahvaltı yapmıyorum kızlar. Yılbaşının intikamı olsun. Temizlik yapıyorum ter içinde kaldım. Arkasından leslie yapıcam.
Bence yanlış yapıyorsun Canan hoca duymasin Karatay kahvaltisi 5 km kosuyla denk geliyor.
Eğer biseyden kiscaksan aksami hafif geçir.
5 litremi maasallah.
Canim yapilan yeni arastirmalar fazla su icmenin çokta faydali olmadigini gösteriyormus susayinca içmeyi oneriyorlar.
Canim ikizlerim daha 23 aylik.
2 senelik annelik ucretsiz iznim mayista bitiyor.
5 yıl memuriyetten sonra 6 ay 6 ay devlet bi izin daha veriyormus.
Özel dersle yada okulla ugrasamam canım 3 çocuk, ev, yemek, hastalık, derken anca yetisebiliyorum.
Bide cocuklarimi kendim büyütmek istedim.
Çok çok zengin degiliz halen kiraciyim ama okula gidersem kafayı yerim lafımi esirgemem bide okulum çok kalabalik bi seferde 300 kagit okudugumu biliyorum.
Şimdilik böyle idare ediyoruz.
Elhamdulillah
Canım dediğim gibi emzirirkendi o. Süt sudan oluyor malum. Süt için ayrı kendim için ayrı içiyordum. Şimdi 1 lt bile içemediğim oluyor
Bizimde bayaaaa bir borcumuz olmasına rağmen bende ücretsiz izne ayrılıcam kısmet olursa. Çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. Benim işim inanılmaz ağır ve strestli. Her devlet memuru oturmuyor malesef. O strestle çocuğumun en güzel zamanlarını harcayamam. Yıllık izinlerim bitsin ayrılıcam. Zaten gurbetteyim. Burda güvenip de bırakacağım kimse yok. Benim ablam da öğretmen seni çok iyi anlıyorum. Millet öğretmenlerin işini de çok kolay sanıyor ama hiç di öyle değil. Yani hiçbir meslek uzaktan göründüğü gibi değil. Allah yardımcın olsun canım. Gönlünce olsun inşallah
En az iki litre olmali oda azmis menulerine bakarin ne kadar ictigine.
Zaten misafirin yaninda bende diyette oldugumu soylemiyorum bile aaa ben o kadar yesem şimdiye tig olmustum diyorlar.
1 tane haşlanmış yumurta yiyebilirdin.
Hem temizlik hem iş daha sonra vücudun hızı düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?