Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben bugün kahvaltı yapmıyorum kızlar. Yılbaşının intikamı olsun. Temizlik yapıyorum ter içinde kaldım. Arkasından leslie yapıcam.
bende yapmasam olurmuş kendimi zorladim bir yumurtayi bitiremedim birazini kızıma yedirdim çok ilginç açlık duygum yok oldu

Geçmiş olsun caroline84 canım. Hastasın sanırım Rabbim acil şifalar versin. Bodoslama daldım yine.. Kv de kp 15 dk oluyor gideli ufaklık ayağımda. Vay şu halime...

Yok canım ben degilde çocuklarim hasta bide duzelemediler 3 hafta olcak nerdeyse.
Bi tanemi evladin var.

Ben alışveriş yapmayi cok severim.
Ödül olarak elbise almayi düşünüyorum.
Gerçi önce evdekilerin içinne girebilsem bi

İkizler de okula başlarsa öxel ders verirsin belki tekrar okula dönme niyetin var mı

Canim ikizlerim daha 23 aylik.
2 senelik annelik ucretsiz iznim mayista bitiyor.
5 yıl memuriyetten sonra 6 ay 6 ay devlet bi izin daha veriyormus.
Özel dersle yada okulla ugrasamam canım 3 çocuk, ev, yemek, hastalık, derken anca yetisebiliyorum.
Bide cocuklarimi kendim büyütmek istedim.
Çok çok zengin degiliz halen kiraciyim ama okula gidersem kafayı yerim lafımi esirgemem bide okulum çok kalabalik bi seferde 300 kagit okudugumu biliyorum.
Şimdilik böyle idare ediyoruz.
Elhamdulillah

Bu arada sizlerden bir isteğim var kızlar. Ben kızımı emzirirken 5 lt su içiyordum. Şimdi su içemiyorum. Sanırım bıktım. Bana suyu hatırlatır mısınız?

5 litremi maasallah.
Canim yapilan yeni arastirmalar fazla su icmenin çokta faydali olmadigini gösteriyormus susayinca içmeyi oneriyorlar.

Ben bugün kahvaltı yapmıyorum kızlar. Yılbaşının intikamı olsun. Temizlik yapıyorum ter içinde kaldım. Arkasından leslie yapıcam.

Bence yanlış yapıyorsun Canan hoca duymasin Karatay kahvaltisi 5 km kosuyla denk geliyor.
Eğer biseyden kiscaksan aksami hafif geçir.

Bence yanlış yapıyorsun Canan hoca duymasin Karatay kahvaltisi 5 km kosuyla denk geliyor.
Eğer biseyden kiscaksan aksami hafif geçir.

Canım akşama misafirim var onlara beyti yapıyorum kendime köfte yanında d bulgur pilavı elimden geldiğince hafif geçirmeye çalışıcam ama misafir olduğu için bundan hafif yiyemem o yüzden sabahı böyle yaptım. Dediğim gibi yılbaşı intikamı bu. Her zaman yapmam.

5 litremi maasallah.
Canim yapilan yeni arastirmalar fazla su icmenin çokta faydali olmadigini gösteriyormus susayinca içmeyi oneriyorlar.

Canım dediğim gibi emzirirkendi o. Süt sudan oluyor malum. Süt için ayrı kendim için ayrı içiyordum. Şimdi 1 lt bile içemediğim oluyor

Bizimde bayaaaa bir borcumuz olmasına rağmen bende ücretsiz izne ayrılıcam kısmet olursa. Çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. Benim işim inanılmaz ağır ve strestli. Her devlet memuru oturmuyor malesef. O strestle çocuğumun en güzel zamanlarını harcayamam. Yıllık izinlerim bitsin ayrılıcam. Zaten gurbetteyim. Burda güvenip de bırakacağım kimse yok. Benim ablam da öğretmen seni çok iyi anlıyorum. Millet öğretmenlerin işini de çok kolay sanıyor ama hiç di öyle değil. Yani hiçbir meslek uzaktan göründüğü gibi değil. Allah yardımcın olsun canım. Gönlünce olsun inşallah

Canım dediğim gibi emzirirkendi o. Süt sudan oluyor malum. Süt için ayrı kendim için ayrı içiyordum. Şimdi 1 lt bile içemediğim oluyor

En az iki litre olmali oda azmis menulerine bakarin ne kadar ictigine.
Zaten misafirin yaninda bende diyette oldugumu soylemiyorum bile aaa ben o kadar yesem şimdiye tig olmustum diyorlar.
1 tane haşlanmış yumurta yiyebilirdin.
Hem temizlik hem iş daha sonra vücudun hızı düşüyor.

Sağol canım teşekkür ederim.
Işte borclanmayincada olmuyor 9 yıllık evliyiz halen kiradayiz.
Kredim olsa nasil izin alaydim.
Bunlar büyüyüp bi duzene girerler sonra belki

Ya işte yumurta benim can damarım malesef. Asla haşlanmış yumurta yemem. Haşlanmış yumuntanın olduğu masaya oturmam o denli tiksiniyorum. Omleti bile yeni yeni yiyorum. Karataya başlayınca ekmeksiz arka arkaya yiyince yine bi kötü oldum. Kaç gündür yemiyorum. Yine bırakmayayım diye ara verdim. Yoğurt yesem olurdu da bi kızım bi temizlik derken saat geçti bende hiç yemeyeyim dedim. Bugünlük böyle olsun.

slm hanımlar dün akşam yemeğimde sadece çorba vardı kocam oğlumu işyerine götürmüştü annemde benim yanıma gelmişti onlar bizden önce eve varmış kendilerine pide söylemiş annemde yemek yaptırmadı bana sağolsun sadece çorba ve salata yedik bugünde annemi yolculadım diyetime tam gaz verebilirim sabah sıcak suyumu içtim ve sıvı diyetime başladım sabah kahvaltıda portakal suyu vardı yalnız ben otogara gittiğim için yanıma içim sütün diyet sütlerini aldım 500ml sütü sabah ve öğlene pay ederek içtik çünkü şubeye geldiğimde öğlen arası olmuştu ara da iki tane ceviz yedim akşama da menüm yine sadece çorba ve salata bu arada şekersiz çayım ve kahvem var menü de asitli herhangi bir içecek yasak şuana kadar bir güç kaybı yaşamadım ve açlık hissetmedim zaten bu detoks uzun süreli değil 2 veya 3 gün yapılıyor bende 3 gün yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…