Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım hayırlısi olsun bilemeyizde madem uzaktaymişsin kalaydin öyle ayni şehirde olunca nasıl görüşmiycen mutlaka gelip gitmek istiycekler.

Ya canım eşimle ilgili bi sorun değil ki aile terapisti ne desin. Düşünmemeye çalışıyorum zaten ama insanın zoruna gidiyo eşiyle eviyle bi sorunu yokken huzursuzluk yaşamak canına tak ediyo yani. Zaten kafamda tayin çıkarsa nasıl olacak diye günlerdir strest yaşıyorum dünde konuşunca iyice daldım düşüncelere şu saat oldu migrenim geçmedi. Uzaktayken iyiydik ama buraya da uzandığı için burda da huzurumuzu kaçırdığı için tayin kararı verdim. Onun yüzünden kendi ailemden akrabalarımdan arkadaşlarımdan ve memleketimden uzağım. Herkesin alışık olduğu bi yaşam tarzı var. Ben burda ben olmaktan çıktım. Resmen o olaydan beri bunalım geciriyorum. Bi iki arkadaş var onlarla da sürekli görüşülmüyor neticede. Buraya kadar uzandıktan sonra benim evime gelip beni kovmaya cüret ettikten sonra ben niye bu gurbeti çekeyim ki. Çocuğumla bir başımayım. Hasta olsam onu emanet edecek kimsem yok. Ben eşime söyleyeceğimi söyledim. Bundan sonra eski ben yokum. Sık görüşmem. Eşim yokken asla görüşmem. Telefonunu da açmıyorum açmıycam. Mesafeli bi şekilde zorunlu olduğum kadar görüşürüm artık. Ya böyle olack ya olmayacak. Yapacak bişey yok. Ya bi insan benim oğlum mutlu onu çk seven bi karısı var. Bi sözü uğruna gözünün içine bakıyo. Bi dediğini iki etmiyo. Huzurlu bi yaşantısı var. Oğlumu kötü alışkanlıklarından uzaklaştırdı diye sevinir ya o gelini el üstünde tutar. Nasıl bi hasetlik kıskanclıktır bu benim artık tahammülm kalmadı. Hayırlısı neyse o olsun. Burda
Kalmak hayırlıysa kalalım gitmek hayırlıysa gidelim. Allah büyüktür.

Ara öğün yapmazsanda diyeti birakcan gibi
Ben 94 ten 71 e Karatayla iki öğünde düştüm ama şimdi yapamiyorum bence sende kendine uygun bi ara öğün koy

Yok bırakmıycam bırakamam. İnşallah yarın toparlıycam canım. Şu migrenim bi geçsin de.

Kızlar 2 gündür başınızı şişirdim hakınızı helal edin. Benim migren hala geçmedi buraya yazmak istemiyorum ama eşim kafam dağılsın diye bişeyler getirdi yedim. Yarın toparlanıcam inşallah sevgiler..

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin 5 dilim patates kızartması
1 çay kaşığı pekmez,1 çay kaşığı ekşi
Limon sıkılmış marul ve maydonoz
1 gun kurusu 3 badem

Akşam
Tavuk çevirme (1 but biraz da göğüs eti)
1.5 su bardağı şalgam suyu
1 minik ısırık lavaş
1 gün kurusu 6 kestane
4 bardak siyah çay

2 litre su
16.500 adım
Toplamda 3 saate yakın yürüyüş yaptım.

Belki birazdan süt ya da sütlü kahve içerim.
Xeroderma_pig etiketlemeyi unutmuşum

Zehra_mda
Kahvaltı muz süt zencefii zerdeçal tarçın
Ara 2 ceviz 2 hurma
Öğle ızgara et salata
Ara 2 ceviz 2 hurma bitki çayı
Ara sütlü kahve muz
Akşam ızgara et salata çalı fasulyesi
Ara 2 mandalina
1 saat yürüyüş 2.5 lt su

Gene misafirliğe gittik midem ağrıyor dedim yemedim:)

Hani katmer :)

Konuyu ben açtım canım özür dilerim. Nasıl zor günler geçirdiğini tahmin ediyorum.

Yemedim sırf katmer yiycem diye ara öğün falan da yapmadım öğle yemeği de yemedim ama Üsküdara gitmiştik orda da yiyecek biyer bulamadık. Aslında ben biliyordum orda yiyecek biyer olmadığını ama işte eşimin azizliğine uğradım. Acıbademe gidelim orda yeriz dedi saat de 5 olmuştu geç oldu hem de sinirlendim yemedim. Evde de yemek yoktu en pratik az kalorili tavuk aldık yedik tavuğun yanında 2-3 tane de yeşil soğan yedim onu yazmayı unutmuşum.
Buarada süt falan da içmedim 1 bardağa yakın kefir içtim sadece.
Ama yarına tiramisu yaptım ondan yiycem sanırım.

Canım sen rutin diyetisyene mi gidiyorsun yoksa bunlar eski listelerin de dönüşümlü olarak onları mı uyguluyorsun. Birde araları nekadar zamanda bir yapıyorsun. Listen hic aç kalacak bi listeye benzemiyor iyi görünüyor.
Offf yazarken telefonumun üstüne su döküldü sesi bi tuhaf çıkmaya başladı

Canım bu liste birebir diyetisyen listesi. Ama öğleden sonraki 2.ara kahvaltının aynısı olacak. Dışarıda olduğumdan sütlü kahve içtim. Var olan listeleri yapıyorum.
Öncekilerde diyetisyen önerisiydi ama listeler arası kafama göre öğün seçiyordum

Erkekler bizim gibi degil defterleri acmazsak tümden kapanabilir.
Dün gece uyumadim dedin acaba eşinde o kadar ayrıntılı düşünüyormu?
O uyuyordu canım benim. Gecenin bir yarısı kalktım o sinirle bütün sınav kağıtları bitirdim.
Şu anda ona göre bir sorun yok. Geçti gitti. Kendince halletti annesiyle mümkün olduğunca aynı ortama sokmuyor beni. Haklısın diyor.
Ama haklı olmak mutlu olmayı getirmiyor. Benim içimde birşeyler koptu.

Valla canım bi açıdan da haklisin annen yaninda olur.Cocugunu bazen birakabilirsin gurbette zor.
Ne diyim buda senin imtahanin herhalde.
Rabbim kolaylik versin.

Bizde bi sorun olunca bende uyumam o vurup yatar uyur hiç bişey yok gibi.

Bugün
Kahvaltı:1 köfte, omlet (biber, sucuk, kasar vardi) 2 ceviz,2 çatal tulum,1 portakal

Aksam:1 kepçe k.m çorbası, 3 çiğ kofte bol marulla, 3 y.k yogurt, az mantarli et,3 t.k sutlac (esim evdeydi saat 5 gibi yedik)

Ara: cok az çörek misafir vardi koktu.
Su 2 litre
Iyi geceler

Diyetisyenin listesi nasıl? Uygulayabiliyor musun canım

Ben sana inanıyorum benim esimde yer hiç affetmez ama bünyesi hızlı çalışıyor.
Canım kan verdinmi bi hormonal sorunun varmi?
yok canım kan vermedim hiç diyetisyene en son 2013 de gitmiştim 2 ayda 8 kilo vermiştim aslında iyiydi ama iş yeri değişince uzaklıktan kaldı ee dahiliye ye gidincede insülin direncin var diyip gönderiyorlar

günaydın arkadaşlar hafta sonu maç görevim olduğundan buralara uğrayamadım ama diyetimi bozmadım sabah ve öğle öğünümü yani sütümü yanıma aldım bu seferki sütüm kendim hazırlayamacağım için hazırdı içimin fit sütünü almıştım hiç bir zorlamaya gelmedim kandırmalara ikna olmadım ve sabah öğlen öğünü olarak sütümü içtim akşam ciğer yedim eşim dışarda yemek ısmarlamak istedi PAZAR günü de yine sabah öğle süt içtim bol temizlik yaptım çok yoruldum çok terledim spor yerine geçer herhalde akşamda eşim yoktu oğlanda pizza istedi ben çocuk menüsü söylemiştim ona yemedi çok ince ve küçük geldi beyefendiye bir tanesini en yedim ama asıl yemeğim tavuktu ay çok uzun yazdım bugünü başka msjla anlatayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…