Canım Allah sabır versin.
Neler yapmış sana öyle.
Senin için de gerçekten zordur ama eşinde ne yapsın annesi kendi seçemi degil mümkün olduğunca görüşme çokta aklına getirme biliyorum söylemesi kolayda yaşaması zordur.
Canım tam olarak yaşadıklarını bilmiyorum ama gece seni uykusuz bırakacak kadar seni stress sokmuşlar hemen boşanmayi aklına getirmede bi aile terapistine gitseniz birlikte oturup konuşsaniz belki daha iyi bi çözüm bulabilirsiniz.
Ama konuşmadan üstünü kapatirsan birikip durur oda başka yerlerde patlar.
Allah yardımcın olsun ve sabır versin.
Canım hayırlısi olsun bilemeyizde madem uzaktaymişsin kalaydin öyle ayni şehirde olunca nasıl görüşmiycen mutlaka gelip gitmek istiycekler.
Ara öğün yapmazsanda diyeti birakcan gibi
Ben 94 ten 71 e Karatayla iki öğünde düştüm ama şimdi yapamiyorum bence sende kendine uygun bi ara öğün koy
Hani katmer :)Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin 5 dilim patates kızartması
1 çay kaşığı pekmez,1 çay kaşığı ekşi
Limon sıkılmış marul ve maydonoz
1 gun kurusu 3 badem
Akşam
Tavuk çevirme (1 but biraz da göğüs eti)
1.5 su bardağı şalgam suyu
1 minik ısırık lavaş
1 gün kurusu 6 kestane
4 bardak siyah çay
2 litre su
16.500 adım
Toplamda 3 saate yakın yürüyüş yaptım.
Belki birazdan süt ya da sütlü kahve içerim.
Xeroderma_pig etiketlemeyi unutmuşum
Konuyu ben açtım canım özür dilerim. Nasıl zor günler geçirdiğini tahmin ediyorum.Kızlar 2 gündür başınızı şişirdim hakınızı helal edin. Benim migren hala geçmedi buraya yazmak istemiyorum ama eşim kafam dağılsın diye bişeyler getirdi yedim. Yarın toparlanıcam inşallah sevgiler..
YemedimHani katmer :)
Canım sen rutin diyetisyene mi gidiyorsun yoksa bunlar eski listelerin de dönüşümlü olarak onları mı uyguluyorsun. Birde araları nekadar zamanda bir yapıyorsun. Listen hic aç kalacak bi listeye benzemiyor iyi görünüyor.Zehra_mda
Kahvaltı muz süt zencefii zerdeçal tarçın
Ara 2 ceviz 2 hurma
Öğle ızgara et salata
Ara 2 ceviz 2 hurma bitki çayı
Ara sütlü kahve muz
Akşam ızgara et salata çalı fasulyesi
Ara 2 mandalina
1 saat yürüyüş 2.5 lt su
Gene misafirliğe gittik midem ağrıyor dedim yemedim:)
Konuyu ben açtım canım özür dilerim. Nasıl zor günler geçirdiğini tahmin ediyorum.
Canım bu liste birebir diyetisyen listesi. Ama öğleden sonraki 2.ara kahvaltının aynısı olacak. Dışarıda olduğumdan sütlü kahve içtim. Var olan listeleri yapıyorum.Canım sen rutin diyetisyene mi gidiyorsun yoksa bunlar eski listelerin de dönüşümlü olarak onları mı uyguluyorsun. Birde araları nekadar zamanda bir yapıyorsun. Listen hic aç kalacak bi listeye benzemiyor iyi görünüyor.
Offf yazarken telefonumun üstüne su döküldü sesi bi tuhaf çıkmaya başladı
Çok haklısın canım aile terapisti önerdim ama eşim yanaşmadı çünkü açılacak defterlerden korkuyor
O uyuyordu canım benim. Gecenin bir yarısı kalktım o sinirle bütün sınav kağıtları bitirdim.Erkekler bizim gibi degil defterleri acmazsak tümden kapanabilir.
Dün gece uyumadim dedin acaba eşinde o kadar ayrıntılı düşünüyormu?
Ya canım eşimle ilgili bi sorun değil ki aile terapisti ne desin. Düşünmemeye çalışıyorum zaten ama insanın zoruna gidiyo eşiyle eviyle bi sorunu yokken huzursuzluk yaşamak canına tak ediyo yani. Zaten kafamda tayin çıkarsa nasıl olacak diye günlerdir strest yaşıyorum dünde konuşunca iyice daldım düşüncelere şu saat oldu migrenim geçmedi. Uzaktayken iyiydik ama buraya da uzandığı için burda da huzurumuzu kaçırdığı için tayin kararı verdim. Onun yüzünden kendi ailemden akrabalarımdan arkadaşlarımdan ve memleketimden uzağım. Herkesin alışık olduğu bi yaşam tarzı var. Ben burda ben olmaktan çıktım. Resmen o olaydan beri bunalım geciriyorum. Bi iki arkadaş var onlarla da sürekli görüşülmüyor neticede. Buraya kadar uzandıktan sonra benim evime gelip beni kovmaya cüret ettikten sonra ben niye bu gurbeti çekeyim ki. Çocuğumla bir başımayım. Hasta olsam onu emanet edecek kimsem yok. Ben eşime söyleyeceğimi söyledim. Bundan sonra eski ben yokum. Sık görüşmem. Eşim yokken asla görüşmem. Telefonunu da açmıyorum açmıycam. Mesafeli bi şekilde zorunlu olduğum kadar görüşürüm artık. Ya böyle olack ya olmayacak. Yapacak bişey yok. Ya bi insan benim oğlum mutlu onu çk seven bi karısı var. Bi sözü uğruna gözünün içine bakıyo. Bi dediğini iki etmiyo. Huzurlu bi yaşantısı var. Oğlumu kötü alışkanlıklarından uzaklaştırdı diye sevinir ya o gelini el üstünde tutar. Nasıl bi hasetlik kıskanclıktır bu benim artık tahammülm kalmadı. Hayırlısı neyse o olsun. Burda
Kalmak hayırlıysa kalalım gitmek hayırlıysa gidelim. Allah büyüktür.
Yok bırakmıycam bırakamam. İnşallah yarın toparlıycam canım. Şu migrenim bi geçsin de.
O uyuyordu canım benim. Gecenin bir yarısı kalktım o sinirle bütün sınav kağıtları bitirdim.
Şu anda ona göre bir sorun yok. Geçti gitti. Kendince halletti annesiyle mümkün olduğunca aynı ortama sokmuyor beni. Haklısın diyor.
Ama haklı olmak mutlu olmayı getirmiyor. Benim içimde birşeyler koptu.
Diyetisyenin listesi nasıl? Uygulayabiliyor musun canımBugün
Kahvaltı:1 köfte, omlet (biber, sucuk, kasar vardi) 2 ceviz,2 çatal tulum,1 portakal
Aksam:1 kepçe k.m çorbası, 3 çiğ kofte bol marulla, 3 y.k yogurt, az mantarli et,3 t.k sutlac (esim evdeydi saat 5 gibi yedik)
Ara: cok az çörek misafir vardi koktu.
Su 2 litre
Iyi geceler
yok canım kan vermedim hiç diyetisyene en son 2013 de gitmiştim 2 ayda 8 kilo vermiştim aslında iyiydi ama iş yeri değişince uzaklıktan kaldı ee dahiliye ye gidincede insülin direncin var diyip gönderiyorlarBen sana inanıyorum benim esimde yer hiç affetmez ama bünyesi hızlı çalışıyor.
Canım kan verdinmi bi hormonal sorunun varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?