Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Akşam yemeğine kayinvalide çağırdı yaprak sarma falan varmış of ya evde ne güzel dikkat ediyorum böyle davetler hiç iyi gelmiyor bana yememeye çalışacağım ama ye diye ısrar eder şimdi nasıl atlatırım ya bugün ne güzel sporumu da yaptım geçen haftaki kaçamak zaten pahalıya patladı kimse beni yemeğe çağırmasin istiyorum da gitmesen olmaz

bende yemeğe çağırma yada yemeğe gelme muhabbetine çok sıkılıyorum ya şu diyet bitene kadar bunlar olmasa canımız çekmese yada yemeye zorlamasalar bizi of çok zor oluyor öyle olunca gerçekten Allah yardımcın olsun canım olurda yersen fazla kaçırmamaya dikkat et

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurtayla peynirli omlet
4 dal marul biraz maydonoz ve dereotu
2 ceviz 5 zeytin ufak parça kaşar ve keçi peyniri 3 günkurusu kayısı 3 badem

Ara
1 bardak kefir

Akşam
1 tabak pirasa
1 kaşık bulgur pilavı
1 but 1 kaşık patates(tavada az yağla buğulama gibi pişirdim)
Kendimi tutamadım 2 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim
1.5 kupa yeşil çay

Ara
1 bardak kefir

Şuan misafir var onlara yemek hazırladım karşımda yemek yiyorlar midem kazındı kahveli süt içmeyi düşünüyorum bastırsın diye.
Spor olarak 9000 adım 2.5 litreye yakın su

Yok olmadı ama bugün olan oldu zaten daha ne olsun. Yarın sınava gitmeden spor yapmaya çalışıcam. Çok moralim bozuk ya sinir oldum. Haftaya hafta sonu evden çıkmıycam. Bu nedir ya şu diyet boyunca eve hapis olmak lazım. Eve de hiçbişey almamak lazım. Çok sinirlerim bozuk inanılmaz düşügüm yani nerdeyse bırakıcam herşeyi.

canım sakin ol birakmayi filan asla düşünme zaten arada olur böyle hepimizde oluyor ve bizlerde kaçamak yapıyoruz biliyorsun bende kaç defa yaptım canm önemli olan kaldığın yerden devam etmek canm bir kereden hiç bir şey olmaz zaten çok güzel kilo verdin ve vermeyede devam ediceksin sen şimdi sınavlarına odaklan onlar daha önemli canm sonraki gün spor yapar birazda hafif yer dengelersinmodunu düşürme sakın sen zaten telafi edersin ayrıca sınavda başarılar

Kolay gelsin canım.
Allah kabul etsin.

Canim ben bundan önce hep Karatay la kilo verdim. Ama şimdi pek yapamiyorum çocuklar devamlu bişeyler yiyor.
Bende devamli çalışıyorum.
Diyetisyen cojta farkli bişeyler söylemedi hepimizin bildigi şeyler ama bi ivme kazandırıyor herhafta kontrol var bi gidiyorum tartiliyirum.
Yag kas ölçüyor ben eve yeni tartı aldım ondada öyle ölçülüyorum.
Ben diyetisyenede dedim alttan bi kagit çıkarıpda 2 dilim t. Buğday ekmeği yazcaksaniz ugrasmayalim diye ben öyle gittim kontrol bile gitmedim dedim
Baya ilgilendi tek tek dinledi.
Ama iş yine bizde bitiyor yatmadan baklava yersen neylesin karatay neylesi diyetisyen.

evet canm bende şimdi yediklerimi ve yaptığım sporları anlatırım bakalm nasl bir yol tavsiye edicek hemde takibim sağlıklı olur ben artık evdeki tartidan da şüphelendim zaten onuda bir görmüş olurum hem doğrumu değilmi hemde gerekli ise detoks filanda veriyormuş diyet spor sorun degil de detoks filan uygulaya bilirmiyim onu bilmiyorum

Sen hiç Karatay dan bahsetme canım cocugum var ben öyle cok ara öğünle ugrasamiyorum gerçektende benim en büyük sorunum duzensizlik ben bazen kahvaltı etmeyip tek akşam yiyirdum ondada Allah ne verdiyse.
Sabah Kahvaltı bir ara öğün bide akşam

Okadar kasma canım olmuş bitmiş. Sabahı unut ve önüne bak. Telafi edersin sıkıntı yapma. Sıkıntıya girdikçe hazmetmen zorlaşıyor.

Baklava mı yedin

Valla canım bende hiç hazetmiyorum kimseyede diyet yapiyirum demiyorum.
Hemen ben senin yediklerini yesem şimdi ye tig olmustum bu kadarda hareketlisin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…