- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
bende yemeğe çağırma yada yemeğe gelme muhabbetine çok sıkılıyorum ya şu diyet bitene kadar bunlar olmasa canımız çekmese yada yemeye zorlamasalar bizi of çok zor oluyor öyle olunca gerçekten Allah yardımcın olsun canım olurda yersen fazla kaçırmamaya dikkat etAkşam yemeğine kayinvalide çağırdı yaprak sarma falan varmış of ya evde ne güzel dikkat ediyorum böyle davetler hiç iyi gelmiyor bana yememeye çalışacağım ama ye diye ısrar eder şimdi nasıl atlatırım yabugün ne güzel sporumu da yaptım geçen haftaki kaçamak zaten pahalıya patladı kimse beni yemeğe çağırmasin istiyorum da gitmesen olmaz
magickk canım ne yaptın akşam bir kaçamak oldumu bir sirun yoktur umarım canım merak ettim seni
Y YesilinBuyusu akşam hem çok erken hemde çok hafif yedin umarım gece sorun olmamıştır senin içinde
takipteyim raporları verin bakalım
canım sakin ol birakmayi filan asla düşünme zaten arada olur böyle hepimizde oluyor ve bizlerde kaçamak yapıyoruz biliyorsun bende kaç defa yaptım canm önemli olan kaldığın yerden devam etmek canm bir kereden hiç bir şey olmaz zaten çok güzel kilo verdin ve vermeyede devam ediceksinYok olmadı ama bugün olan oldu zaten daha ne olsun. Yarın sınava gitmeden spor yapmaya çalışıcam. Çok moralim bozuk ya sinir oldum. Haftaya hafta sonu evden çıkmıycam. Bu nedir ya şu diyet boyunca eve hapis olmak lazım. Eve de hiçbişey almamak lazım. Çok sinirlerim bozuk inanılmaz düşügüm yani nerdeyse bırakıcam herşeyi.
Canım Kv de gil köyden geleli meşgulüm gündüz çocuklar ev işi yemek akşam onlar gelirler veya biz orada oluruz.
Bu hafta da oğlanların sünnet mevlütünü okutacaz yoğun geçiyor.
Paketim bitmişti eşimden yazdım hemen çıktı.m buraya takıldığımı bilmiyor eşim..
Çok çok özür dilerim
Canım bir süre devam edemeyeceğim. Biraz toparlandıktan sonra gelirim mevzu sadece kilo değil
caroline84 seni dinleyip bugün hemen bir randevu aldım canm pazartesi vücut analizimi yaptiricam her hafta yağ,kas,su oranı ölçerek ve diyetisyen ile görüşerek ilerliycem canm umarım karataycıdır çok heyecanlandım acaba vücut analizim nasıl çıkacak bakalm
evet canm bende şimdi yediklerimi ve yaptığım sporları anlatırım bakalm nasl bir yol tavsiye edicek hemde takibim sağlıklı olur ben artık evdeki tartidan da şüphelendim zaten onuda bir görmüş olurum hem doğrumu değilmi hemde gerekli ise detoks filanda veriyormuş diyet spor sorun degil de detoks filan uygulaya bilirmiyim onu bilmiyorumCanim ben bundan önce hep Karatay la kilo verdim. Ama şimdi pek yapamiyorum çocuklar devamlu bişeyler yiyor.
Bende devamli çalışıyorum.
Diyetisyen cojta farkli bişeyler söylemedi hepimizin bildigi şeyler ama bi ivme kazandırıyor herhafta kontrol var bi gidiyorum tartiliyirum.
Yag kas ölçüyor ben eve yeni tartı aldım ondada öyle ölçülüyorum.
Ben diyetisyenede dedim alttan bi kagit çıkarıpda 2 dilim t. Buğday ekmeği yazcaksaniz ugrasmayalim diye ben öyle gittim kontrol bile gitmedim dedim
Baya ilgilendi tek tek dinledi.
Ama iş yine bizde bitiyor yatmadan baklava yersen neylesin karatay neylesi diyetisyen.
evet canm bana da öyle geliyor hatta şimdi sen karatay yaptığın için metobolizman yavaşlamiş filan diycek 5 öğün yap diycek gibi geliyor bilmiyor napicam ama benim asıl isteğim yaptığım spor ile acaba kasmi yapıyorum az veriyorum ama bunun çoğu yağ mı bunları takip etmek zaten söylerim yaptıklarımı bakalım bir konuşalım
Okadar kasma canım olmuş bitmiş. Sabahı unut ve önüne bak. Telafi edersin sıkıntı yapma. Sıkıntıya girdikçe hazmetmen zorlaşıyor.Yok olmadı ama bugün olan oldu zaten daha ne olsun. Yarın sınava gitmeden spor yapmaya çalışıcam. Çok moralim bozuk ya sinir oldum. Haftaya hafta sonu evden çıkmıycam. Bu nedir ya şu diyet boyunca eve hapis olmak lazım. Eve de hiçbişey almamak lazım. Çok sinirlerim bozuk inanılmaz düşügüm yani nerdeyse bırakıcam herşeyi.
Baklava mı yedinCanim ben bundan önce hep Karatay la kilo verdim. Ama şimdi pek yapamiyorum çocuklar devamlu bişeyler yiyor.
Bende devamli çalışıyorum.
Diyetisyen cojta farkli bişeyler söylemedi hepimizin bildigi şeyler ama bi ivme kazandırıyor herhafta kontrol var bi gidiyorum tartiliyirum.
Yag kas ölçüyor ben eve yeni tartı aldım ondada öyle ölçülüyorum.
Ben diyetisyenede dedim alttan bi kagit çıkarıpda 2 dilim t. Buğday ekmeği yazcaksaniz ugrasmayalim diye ben öyle gittim kontrol bile gitmedim dedim
Baya ilgilendi tek tek dinledi.
Ama iş yine bizde bitiyor yatmadan baklava yersen neylesin karatay neylesi diyetisyen.
Akşam yemeğine kayinvalide çağırdı yaprak sarma falan varmış of ya evde ne güzel dikkat ediyorum böyle davetler hiç iyi gelmiyor bana yememeye çalışacağım ama ye diye ısrar eder şimdi nasıl atlatırım yabugün ne güzel sporumu da yaptım geçen haftaki kaçamak zaten pahalıya patladı kimse beni yemeğe çağırmasin istiyorum da gitmesen olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?