- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
tesekkur ederim :* hemen almam lazim cok ihtiyacim var :)Sinameki tozu faydaları
Bağırsak problemleri yaşayan kişilerin sinemaki tozu kullanması tavsiye edilmektedir.
Özellikle kabızlık sebebiyle gaz sancısının fazla olduğu gözlendiği için bu şikayetleri bulunan kişilerin sinameki tozu kullanarak müshil etkisi yaratan bu bitkiden istifade etmesi tavsiye edilir.
Özellikle bağırsakta bulunan su emiliminin artırılmasına katkı sağlarken, idrar söktürücü özelliği bulunmaktadır.
Ayrıca bağırsak içerisinde bulunan zararlı kurtların giderilmesine fayda sağlar.
Sinameki tozu kullanılması ile damarlarının açılması desteklenir.
Psikolojik açıdan da oldukça rahatlatıcı etkisi bulunduğu belirtilirken; sinirleri gevşetme özelliği bulunduğu için sakinleştirici etki yaratır.
Vücutta kronik şekilde gözlenen ağrıların giderilmesini desteklerken;ağrıları hafifletici özelliği bulunur.
tamam hemen gelirsin insaAllah :* Allaha emanet ol :)Biraz ara vermeye ihtiyacım var. Gene görüşeceğiz
tesekkur ederim :* hemen almam lazim cok ihtiyacim var :)
Günde en fazla 1 tatlı kaşığı kullan canım fazlası ishal yapar. Ben haftada 1 kullanıyorum aslında daha sıkılaştırmam lazım. Gerçi ben evde oldugumda sıkıntı yaşamıyorum ama 2 gun kursa gidiyorum ya ozaman düzenim değişiyor psikolojik olarak dışarda yapamıyorum o da kabızlığa neden oluyortesekkur ederim :* hemen almam lazim cok ihtiyacim var :)
saolasin :* ne kursuna gidiyorsun :)Günde en fazla 1 tatlı kaşığı kullan canım fazlası ishal yapar. Ben haftada 1 kullanıyorum aslında daha sıkılaştırmam lazım. Gerçi ben evde oldugumda sıkıntı yaşamıyorum ama 2 gun kursa gidiyorum ya ozaman düzenim değişiyor psikolojik olarak dışarda yapamıyorum o da kabızlığa neden oluyor
karatay diyetinde zeytinyagi yasak degil di demi :) biryerde okumustum sanurim sabah ac karnina zeytun yagi ictin mi bagirsaklari duzenliuir corek otu yagi ictin mi zayiflatrmis :)Canım çok kullanmak iyi değildir alışkanlık yapıp bağırsakları tembelleştirir. Benimde malesef aynı sorunum var ama kullanmıyorum. Normalde benim kullandığım çok güzel bi tarif var harika da işe yarar ama karatay yaptığım için leptini bozmamak için yapamıyorum. Sabah aç karna uyanır uyanmaz bir çorba kaşığının içine hakiki zeytinyağı ve limon dök iç. Bunu en az iki hafta uygula ve devam et. İşe yaramayan hiçkimse olmadı.
karatay diyetinde zeytinyagi yasak degil di demi :) biryerde okumustum sanurim sabah ac karnina zeytun yagi ictin mi bagirsaklari duzenliuir corek otu yagi ictin mi zayiflatrmis :)
him anladim Allah razi olsun :* peki bu kahverengi akinti neden iyor bilgin var mi :/İkisini de denedim aynen öyle canım. Çörekotu yağı da zayıflatıyor. Yasak değil ama öğün yapmış gibi olurum. Leptinim bozulur. O yüzden yapamıyorum.
him anladim Allah razi olsun :* peki bu kahverengi akinti neden iyor bilgin var mi :/
hamilelik olamaz ihtumal yok ya benim adetlerim duzensizdir bu ay ilac kllnmadim enaaz 4 ay sonra olmam lazimdi .. adet olcakmisim gibi karnim cok sisti bence spordan olmus olabilir gibi karnimi iceri cekip oylcee bekliyorumbaya zorladimCanım öncelikle hamile olma ihtimalin var mı? Hamileliğin ilk zamnlaında olabilir. Kahverengi akıntı için bence doktora görünmen gerekir. Bir çok nedeni olabilir. Hatta zayıflarken malum insanın vücudu iyileşmiş oluyor aynı zamanda ondan bile olabilir. Bazen diyet yapınca sivilce çıkar. Akıntı çoğalır. Ama kahverengi ise bi doktora görün derim canım.
hamilelik olamaz ihtumal yok ya benim adetlerim duzensizdir bu ay ilac kllnmadim enaaz 4 ay sonra olmam lazimdi .. adet olcakmisim gibi karnim cok sisti bence spordan olmus olabilir gibi karnimi iceri cekip oylcee bekliyorumbaya zorladim
caroline84 @deadline
Bir süreliğine izne ayrılmak istiyorum. Çok çok önemli vermem gereken bir kilom yok.
Bir süre koruyarak devam etmek istiyorum. Kendimi toparlayınca tekrar geleceğim.
Zehra_mda seni yarı yolda bırakmak istemezdim ama hedefine çok yaklaştın geri kalanını da halledersin. Sana güveniyorum canım
Hepinize kolay gelsin.
caroline84 saniyim.bu hafta iyice kilo alcam reglmiyim degilmiyim belli degil kahverengi akintim var 3 gundur cok az karnim sistikce sisiyor kabiz da oldum cok tuhaf bir durumdayim
ins.:) hayirli geceler :)Sen elinden geldigince dikkat et almazsin inş
evet canm bende öyle istiyorum ve öyle düşünüyorum dediğin doğru bir ölçüm yaptırmak şart birde arkadaşlarim da hep senin tartin kesin bozulmuş diyip duruyorlar hem onuda görmüş olurumCanim sen bence bi kilonu yag, kas, su diye ölçtursen daha iyi olcak bu kadar spor seni sıkılastirmistir.
Geçen hafta 1 kilo verdim diyetisyen cok begendi 900 gram yagdan gitmiş bu hafta pek uyamadim cocuklarin hastaligi yüzünden pek yemedimde 900 gram gitmiş 500 gram yagdan begenmedi.
Bizim hedefimiz yagdan verebilmek.
Su yada kas kaybi istemiyoruz.
ben de herseyden var pco duzensizlik falbda filan .. ben sogan kurunu denedum iuice duzensizlesti ac karnina da icemdim midem rahatsiz kustiryordu .Canım adet düzensizliğin varsa ondan olabilir. Sogan kürü kullandın mı? Bende düzensizlik değilde pcos vardı işe yaradı. Ama düzensizliğe de iyi geliyor diyor ibrahim saraçoğlu.
Sanada iyi gecelerins.:) hayirli geceler :)
diyetisyene mi gidiyorsn ? devlet hastanesinde ki diyetisyen yagi olcuyir mu :)Ya öyle olurmu hiç? ??
Ne güzel birlikte muhabbet ediyorduk.
Bence birakma kilo bi yana verilir alinir.
Pasta kursu canım. Diyetle çok bağdaşmıyor ama olsun benim ruhum tezat zaten :)saolasin :* ne kursuna gidiyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?