Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tesekkur ederim :* hemen almam lazim cok ihtiyacim var :)

Canım çok kullanmak iyi değildir alışkanlık yapıp bağırsakları tembelleştirir. Benimde malesef aynı sorunum var ama kullanmıyorum. Normalde benim kullandığım çok güzel bi tarif var harika da işe yarar ama karatay yaptığım için leptini bozmamak için yapamıyorum. Sabah aç karna uyanır uyanmaz bir çorba kaşığının içine hakiki zeytinyağı ve limon dök iç. Bunu en az iki hafta uygula ve devam et. İşe yaramayan hiçkimse olmadı.

Günde en fazla 1 tatlı kaşığı kullan canım fazlası ishal yapar. Ben haftada 1 kullanıyorum aslında daha sıkılaştırmam lazım. Gerçi ben evde oldugumda sıkıntı yaşamıyorum ama 2 gun kursa gidiyorum ya ozaman düzenim değişiyor psikolojik olarak dışarda yapamıyorum o da kabızlığa neden oluyor

saolasin :* ne kursuna gidiyorsun :)

karatay diyetinde zeytinyagi yasak degil di demi :) biryerde okumustum sanurim sabah ac karnina zeytun yagi ictin mi bagirsaklari duzenliuir corek otu yagi ictin mi zayiflatrmis :)

karatay diyetinde zeytinyagi yasak degil di demi :) biryerde okumustum sanurim sabah ac karnina zeytun yagi ictin mi bagirsaklari duzenliuir corek otu yagi ictin mi zayiflatrmis :)

İkisini de denedim aynen öyle canım. Çörekotu yağı da zayıflatıyor. Yasak değil ama öğün yapmış gibi olurum. Leptinim bozulur. O yüzden yapamıyorum.

him anladim Allah razi olsun :* peki bu kahverengi akinti neden iyor bilgin var mi :/

Canım öncelikle hamile olma ihtimalin var mı? Hamileliğin ilk zamnlaında olabilir. Kahverengi akıntı için bence doktora görünmen gerekir. Bir çok nedeni olabilir. Hatta zayıflarken malum insanın vücudu iyileşmiş oluyor aynı zamanda ondan bile olabilir. Bazen diyet yapınca sivilce çıkar. Akıntı çoğalır. Ama kahverengi ise bi doktora görün derim canım.

hamilelik olamaz ihtumal yok ya benim adetlerim duzensizdir bu ay ilac kllnmadim enaaz 4 ay sonra olmam lazimdi .. adet olcakmisim gibi karnim cok sisti bence spordan olmus olabilir gibi karnimi iceri cekip oylcee bekliyorumbaya zorladim

hamilelik olamaz ihtumal yok ya benim adetlerim duzensizdir bu ay ilac kllnmadim enaaz 4 ay sonra olmam lazimdi .. adet olcakmisim gibi karnim cok sisti bence spordan olmus olabilir gibi karnimi iceri cekip oylcee bekliyorumbaya zorladim

Canım adet düzensizliğin varsa ondan olabilir. Sogan kürü kullandın mı? Bende düzensizlik değilde pcos vardı işe yaradı. Ama düzensizliğe de iyi geliyor diyor ibrahim saraçoğlu.

Ya öyle olurmu hiç? ??
Ne güzel birlikte muhabbet ediyorduk.
Bence birakma kilo bi yana verilir alinir.

evet canm bende öyle istiyorum ve öyle düşünüyorum dediğin doğru bir ölçüm yaptırmak şart birde arkadaşlarim da hep senin tartin kesin bozulmuş diyip duruyorlar hem onuda görmüş olurum

Canım adet düzensizliğin varsa ondan olabilir. Sogan kürü kullandın mı? Bende düzensizlik değilde pcos vardı işe yaradı. Ama düzensizliğe de iyi geliyor diyor ibrahim saraçoğlu.
ben de herseyden var pco duzensizlik falbda filan .. ben sogan kurunu denedum iuice duzensizlesti ac karnina da icemdim midem rahatsiz kustiryordu .
gecnde naneli limonlu salatalikli zencefilli su hazirladim zencefili cok katmisim sanirim ozor ictim baktim midem kotu kendi kendimi kustyrdum oyle rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…