- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Baklava mı yedin
Kocam gecen dedi ki senin yaptığın diyeti yapsam 15-20 kilo vermiştim şimdiye kadar. Veremiyosam ben napayım yani 2 aydir elimden gelenin daha iyisini yapıyorum çok uç bi kaçamak ta yapmadım ama bukadar oluyor.Valla canım bende hiç hazetmiyorum kimseyede diyet yapiyirum demiyorum.
Hemen ben senin yediklerini yesem şimdi ye tig olmustum bu kadarda hareketlisin diyorlar.
Selam kizlar nasılsınızcaroline84 canım uzun zamandır giremedim nasilsin nasil gidiyor son durumuna bakamadim verebiliyor musun
Kocam gecen dedi ki senin yaptığın diyeti yapsam 15-20 kilo vermiştim şimdiye kadar. Veremiyosam ben napayım yani 2 aydir elimden gelenin daha iyisini yapıyorum çok uç bi kaçamak ta yapmadım ama bukadar oluyor.
Su böreği ağır olur susatmıyormuydu oruç tutarken. Ben kabak tatlılarını götürüyordum diyet oncesi hemde ustune tahin ceviz ekleyip. Yatmadan en az 3 porsiyon meyve yiyordum vücut yakıyordu yine de aman aman kilo almamıştım ama şimdi yemiyorum yine de istedigim ölçüde değil verdiğim kilo.Şimdi degil canım ama annemde 4 ay kaldim ramazanda gece sahura kadar su böreği açıp sahur yapip yiyodum.
Esim belinden evde yatti 3 çocuk esim kayinvalidem bide gelen giden ben hafiften kafayi yedim hiç dogru düzgün yemiyidum sonra aksam baklava yeyip yatiyodum.
Eee ne oldu 83 iken 92 oldum.
Ay önceden aramızda 10 kilo oynuyordu şimdi nerdeyse 20 oynuyor. Ben verdim o aldı ama benimki çok hızlı alıp veriyor vücudu çatlak içinde büyüden. Sürekli alıyo veriyo hemde uğraşmadan.Bosver kocani benim eşim hiç diyet yapmadan 88 di 84 olmuş ben spordu onu yeme bunu yeme zorla indim.
Erkeklerin bünyesi farkli hemde sen çok iyi verdin.
Cok şükür canim iyiyim bende bebekler de iyi ..cok gecmis olsun rabbim sifa versin.. Allah yardimcin olsun aklima geldin yazayim dedim öpüyorumCanim elimden geleni yapıyorum bide diyetisyene gudiyirum biraz Karatayci oda.
Tam 1 ay oldu çocuklarim cok hastalandi onlarla çok uğraşıyorum. Ama diyetimden vazgecmedim.
Sen nasılsın canim? Bebeklerin nasıl?
Canım menün çok iyi bu tempoda devam edersen çok güzel kilo verirsin. Eskisi kadar yazmıyorsun pek denk gelemiyoruz..Kahvalti 2 yagda yumrta zeytin peynir iki dilim diyet ekmek.
Ögle kurtulmus fasulye yemegi bir dilim ekmek. Aksam 4 kasik kiymali sebze yemegi 3 kasık bulgur yogurt. Cay ile kuruyemis biraz mısır patlagi su 1.5 litre ve bol hareketli bir gün. Iyi geceler canlar.. ancak fırsat buldum uykuda tutmayinca yazayim dedim
Canım kazasız atlattım yani bir tane sarmayla millet tabak tabak yedi ben bir of biktim ya acayip bakıyorlar bana baklava pasta hepsini geri yolladim ama sen çok zayıflamışsın dediler ohh bu iyi geldimagickk canım ne yaptın akşam bir kaçamak oldumu bir sirun yoktur umarım canım merak ettim seni
Y YesilinBuyusu akşam hem çok erken hemde çok hafif yedin umarım gece sorun olmamıştır senin içinde
takipteyim raporları verin bakalım
Aynen canım zorluyorlar işte su kilolar biraz daha gitse arada yerim artık dikkatli şekilde ama şu an değil tabi bir gidiyo iki geliyobende yemeğe çağırma yada yemeğe gelme muhabbetine çok sıkılıyorum ya şu diyet bitene kadar bunlar olmasa canımız çekmese yada yemeye zorlamasalar bizi of çok zor oluyor öyle olunca gerçekten Allah yardımcın olsun canım olurda yersen fazla kaçırmamaya dikkat et
tebrik ederim canm ev yemekleri deyince en sevdiğim listesin en başta sarma gelirCanım kazasız atlattım yani bir tane sarmayla millet tabak tabak yedi ben bir of biktim ya acayip bakıyorlar bana baklava pasta hepsini geri yolladim ama sen çok zayıflamışsın dediler ohh bu iyi geldi
kızlar benim bir sorunum var kendime ne kadar söz versemde sabah kalkınca kendimi tartilmaktan alamıyorumve tabi ben bu cuma fazla çıkmıştım ve hala tartıda bir önceki haftanın kilosuna donemedim bu da benim modumu çok düşürüyor hevesim ve umudum gidiyor benim artk
Ay inşallah canım hepimizin sonucu güzel olur umarım dayanamayıp tartıldım sonuç sevindiricitebrik ederim canm ev yemekleri deyince en sevdiğim listesin en başta sarma gelirseni tebrik ederm süper tutmuşsun kendini bu hafta sonucun kesin süper olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?