Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Pasta kursu canım. Diyetle çok bağdaşmıyor ama olsun benim ruhum tezat zaten :)
a gecen sene bende yazilmistim ama nasipte yokti gidemedjm bende cok istyrum oyle kurslari ascilik fakan da :) daha yeni cocuk gelisim kursuna yazildim subatta mesaj atcaklarmis eger saati uyarsa gitcem insaAllah :) insaAllah sabhtan oglene kadr olur amiiin :/ senin kacta basliyor kacta bitiyir

hamilelik olamaz ihtumal yok ya benim adetlerim duzensizdir bu ay ilac kllnmadim enaaz 4 ay sonra olmam lazimdi .. adet olcakmisim gibi karnim cok sisti bence spordan olmus olabilir gibi karnimi iceri cekip oylcee bekliyorumbaya zorladim
Ben de adet olmuyorum normalde diyet ve spora başladığımdan beri 1 ayda 2 sefer adet oldun. Adet oluyorsundur büyük ihtimal tam sökülene kadar kahverengi olabiliyor. Seni tedirgin ediyorsa eger bi kadın doğuma git muayene ol istersen.

ay spor adeti duzenliyor muuuu ^^ senin kac ayda bir olurdu reglin

Benim sadece salı carsamba günleri sabah9 akşam 4 arası. Saati belli değil mi canım. Normalde bellidir ama bakmadın mı. Insallah uyar da gidersin. Benim icin iyi oldu kurstaki arkadaşlar da kafa dengi zevkli oluyor.

Benim sadece salı carsamba günleri sabah9 akşam 4 arası. Saati belli değil mi canım. Normalde bellidir ama bakmadın mı. Insallah uyar da gidersin. Benim icin iyi oldu kurstaki arkadaşlar da kafa dengi zevkli oluyor.
saatleri belli degil subatta mesaj atcaklrmis su gun toplanti var diye ozamn konusulcakmis saat 4 e kadar olmasi kotuymus yaa ya bizimde oyle olursa

Hmmm onnda aç karna içilmesi gerekiyor ya. Geçmiş olsun canım

Beni tatlı tatlı uyarmalarını özlerim ben sende yoruldun galiba. Umarim cabuk dönersin aramıza

Canim bu aralar meşgul müsün???
Canım Kv de gil köyden geleli meşgulüm gündüz çocuklar ev işi yemek akşam onlar gelirler veya biz orada oluruz.
Bu hafta da oğlanların sünnet mevlütünü okutacaz yoğun geçiyor.
Paketim bitmişti eşimden yazdım hemen çıktı.m buraya takıldığımı bilmiyor eşim..
Çok çok özür dilerim

Çok iyi yapmışsın canım sonuçta yağdan kastan ne kadar gidiyo öğrenirsin bunlar önemli şeyler çünkü acaba sağlık ocaginda olcuyorlarmi bir ara duymuştum gidip ölcturmek lazım

Çok iyi yapmışsın canım sonuçta yağdan kastan ne kadar gidiyo öğrenirsin bunlar önemli şeyler çünkü acaba sağlık ocaginda olcuyorlarmi bir ara duymuştum gidip ölcturmek lazım
sağlık ocağı hiç duymadm ama sor tabi belli olmaz canm ben özel muaynehaye gidicem ben bir çok özel yerde sordum yoktu ben de çarşı içi merkezdeyim ama şansıma burdakilerde cihaz yoktu canm artk vapurla karşı tarafa gidicem mecbur

Bana yakın asm de varmış bende şaşırdım ama aylık falan alıyormuş galiba tabi özel cihaz olmadan olmaz diyetisyene gitmiştim eskiden kas yağ ne kadar gitti biliyordum şimdi sırf bunun için aylık gitsem ıyi olur aslında sende napcan gidersin en azından daha bir istek gelir onlar güzel yönlendiriyor sonuçta onun verdiği listeyi mi yapacaksın yoksa karataya devammı edeceksin biliyorsun çoğu diyetisyen karataya karşı

evet canm bana da öyle geliyor hatta şimdi sen karatay yaptığın için metobolizman yavaşlamiş filan diycek 5 öğün yap diycek gibi geliyor bilmiyor napicam ama benim asıl isteğim yaptığım spor ile acaba kasmi yapıyorum az veriyorum ama bunun çoğu yağ mı bunları takip etmek zaten söylerim yaptıklarımı bakalım bir konuşalım

Sabah kızımı doktora götürdük. Benimde bugün 2. Üni sınavlrım vardı eve geri dönmedim. Avm ye gittik erken olduğu için yiyebileceğim yerler kapalıydı sınava gideceğim için de mecsur kaldım yedim şimdi kapuska yapıyorum yine akşam yemeğim o. Valla ben kendime haftaya hafta sonu evden çıkmama cezası verdim. Sizin vereceğiniz cezaya da razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…