- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
a gecen sene bende yazilmistim ama nasipte yokti gidemedjm bende cok istyrum oyle kurslari ascilik fakan da :) daha yeni cocuk gelisim kursuna yazildim subatta mesaj atcaklarmis eger saati uyarsa gitcem insaAllah :) insaAllah sabhtan oglene kadr olur amiiin :/ senin kacta basliyor kacta bitiyirPasta kursu canım. Diyetle çok bağdaşmıyor ama olsun benim ruhum tezat zaten :)
Ben de adet olmuyorum normalde diyet ve spora başladığımdan beri 1 ayda 2 sefer adet oldun. Adet oluyorsundur büyük ihtimal tam sökülene kadar kahverengi olabiliyor. Seni tedirgin ediyorsa eger bi kadın doğuma git muayene ol istersen.hamilelik olamaz ihtumal yok ya benim adetlerim duzensizdir bu ay ilac kllnmadim enaaz 4 ay sonra olmam lazimdi .. adet olcakmisim gibi karnim cok sisti bence spordan olmus olabilir gibi karnimi iceri cekip oylcee bekliyorumbaya zorladim
ay spor adeti duzenliyor muuuu ^^ senin kac ayda bir olurdu reglinBen de adet olmuyorum normalde diyet ve spora başladığımdan beri 1 ayda 2 sefer adet oldun. Adet oluyorsundur büyük ihtimal tam sökülene kadar kahverengi olabiliyor. Seni tedirgin ediyorsa eger bi kadın doğuma git muayene ol istersen.
Benim sadece salı carsamba günleri sabah9 akşam 4 arası. Saati belli değil mi canım. Normalde bellidir ama bakmadın mı. Insallah uyar da gidersin. Benim icin iyi oldu kurstaki arkadaşlar da kafa dengi zevkli oluyor.a gecen sene bende yazilmistim ama nasipte yokti gidemedjm bende cok istyrum oyle kurslari ascilik fakan da :) daha yeni cocuk gelisim kursuna yazildim subatta mesaj atcaklarmis eger saati uyarsa gitcem insaAllah :) insaAllah sabhtan oglene kadr olur amiiin :/ senin kacta basliyor kacta bitiyir
Bazen senede1 bazen 6 ayda 1. Benimki kafasına göre takılıyorduay spor adeti duzenliyor muuuu ^^ senin kac ayda bir olurdu reglin
saatleri belli degil subatta mesaj atcaklrmis su gun toplanti var diye ozamn konusulcakmis saat 4 e kadar olmasi kotuymus yaaBenim sadece salı carsamba günleri sabah9 akşam 4 arası. Saati belli değil mi canım. Normalde bellidir ama bakmadın mı. Insallah uyar da gidersin. Benim icin iyi oldu kurstaki arkadaşlar da kafa dengi zevkli oluyor.
hahhh benim ki de o kafadanBazen senede1 bazen 6 ayda 1. Benimki kafasına göre takılıyordu
ben de herseyden var pco duzensizlik falbda filan .. ben sogan kurunu denedum iuice duzensizlesti ac karnina da icemdim midem rahatsiz kustiryordu .
gecnde naneli limonlu salatalikli zencefilli su hazirladim zencefili cok katmisim sanirim ozor ictim baktim midem kotu kendi kendimi kustyrdum oyle rahatladim
Beni tatlı tatlı uyarmalarını özlerim bencaroline84 @deadline
Bir süreliğine izne ayrılmak istiyorum. Çok çok önemli vermem gereken bir kilom yok.
Bir süre koruyarak devam etmek istiyorum. Kendimi toparlayınca tekrar geleceğim.
Zehra_mda seni yarı yolda bırakmak istemezdim ama hedefine çok yaklaştın geri kalanını da halledersin. Sana güveniyorum canım
Hepinize kolay gelsin.
Canım Kv de gil köyden geleli meşgulüm gündüz çocuklar ev işi yemek akşam onlar gelirler veya biz orada oluruz.Canim bu aralar meşgul müsün???
Canım bir süre devam edemeyeceğim. Biraz toparlandıktan sonra gelirim mevzu sadece kilo değilYa öyle olurmu hiç? ??
Ne güzel birlikte muhabbet ediyorduk.
Bence birakma kilo bi yana verilir alinir.
Çok iyi yapmışsın canım sonuçta yağdan kastan ne kadar gidiyo öğrenirsin bunlar önemli şeyler çünkü acaba sağlık ocaginda olcuyorlarmi bir ara duymuştum gidip ölcturmek lazımcaroline84 seni dinleyip bugün hemen bir randevu aldım canm pazartesi vücut analizimi yaptiricam her hafta yağ,kas,su oranı ölçerek ve diyetisyen ile görüşerek ilerliycem canm umarım karataycıdır çok heyecanlandım acaba vücut analizim nasıl çıkacak bakalm
sağlık ocağı hiç duymadm ama sor tabi belli olmaz canm ben özel muaynehaye gidicem ben bir çok özel yerde sordum yoktu ben de çarşı içi merkezdeyim ama şansıma burdakilerde cihaz yoktu canm artk vapurla karşı tarafa gidicem mecburÇok iyi yapmışsın canım sonuçta yağdan kastan ne kadar gidiyo öğrenirsin bunlar önemli şeyler çünkü acaba sağlık ocaginda olcuyorlarmi bir ara duymuştum gidip ölcturmek lazım
Bana yakın asm de varmış bende şaşırdım ama aylık falan alıyormuş galiba tabi özel cihaz olmadan olmaz diyetisyene gitmiştim eskiden kas yağ ne kadar gitti biliyordum şimdi sırf bunun için aylık gitsem ıyi olur aslında sende napcan gidersin en azından daha bir istek gelir onlar güzel yönlendiriyor sonuçta onun verdiği listeyi mi yapacaksın yoksa karataya devammı edeceksin biliyorsun çoğu diyetisyen karataya karşısağlık ocağı hiç duymadm ama sor tabi belli olmaz canm ben özel muaynehaye gidicem ben bir çok özel yerde sordum yoktu ben de çarşı içi merkezdeyim ama şansıma burdakilerde cihaz yoktu canm artk vapurla karşı tarafa gidicem mecbur
evet canm bana da öyle geliyor hatta şimdi sen karatay yaptığın için metobolizman yavaşlamiş filan diycek 5 öğün yap diycek gibi geliyor bilmiyor napicam ama benim asıl isteğim yaptığım spor ile acaba kasmi yapıyorum az veriyorum ama bunun çoğu yağ mı bunları takip etmek zaten söylerim yaptıklarımı bakalım bir konuşalımBana yakın asm de varmış bende şaşırdım ama aylık falan alıyormuş galiba tabi özel cihaz olmadan olmaz diyetisyene gitmiştim eskiden kas yağ ne kadar gitti biliyordum şimdi sırf bunun için aylık gitsem ıyi olur aslında sende napcan gidersin en azından daha bir istek gelir onlar güzel yönlendiriyor sonuçta onun verdiği listeyi mi yapacaksın yoksa karataya devammı edeceksin biliyorsun çoğu diyetisyen karataya karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?