Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Takılma canım oluyo öyle ve birden gidebiliyor ben bir günde 1 kilo düştüm ödem var sende hala yada gerçekten kas yaptın

Canım tartıyı görüp bırakmayı düşünmek yerine o serpme kahvaltıya gitmemeyi tercih etmeliydin doğru olan bu olurdu. Biraz azim biraz gayret hepsini çözer basaracağına inaniyorum. Ben mesela sabah fazla yedim ama akşama kadar başka birşey yemiycem ve akşam sadece çorba salata kendime ceza verdim. Fazla çıkıyorsun madem 1 gününü çok hafif geçir. Farzet ki oruçsun yememen gerekiyor.

Kızlar günaydın sabah tartıldım tartıyı camdan atasım geldi. Sabah aç karna 5 mil leslie yaptım ölüyorum.
Canım sen çok kilo verdin zaten 1 ay olmadan ben hayatta senin kadar veremem o yüzden bundan sonra takılabilirsin normal aynen devam et

canm o konuda haklısın ama hiç bir zamn abatmiyorum da arada bir azıcık kacamak yaptığım oluyor ama onun dışında 1 aydır ne ekmek yedigim var ne disarda yemek yediğim var abur cubur yemeyeli zaten bir ayida da gecti ve bir kaç gün disinda her gün iki öğün ile gecirip çok yogunda spor yapiyorum ama sonuç bu hafta fazla çıktım vee ta 1 ocakdaki kiloma dondum ve hala gelisme olmadı ozamanda 15 gündür benim diyet spor boşa geçmiş oluyor benim kadar sıkı diyet yapmayan ve spor yapmayanlar hemen veriyor benim tartı daki sonuç da benim artk hevesimi öldürüyor yemesemde sonuç değişmiyor düşünceleri beni tetikledi sabah tartı da yüzüm gülse o hevesle zaten yemezdim

canım zaten karatay yapiyorum ekmek bir dilim bile yasak,makarna yasak,pilav,dolma filan yasak,borek çörek yada hazir gıda kesinlikle yasak,tahıl da yasak meyve bile yasak ve öğle yemeği yasak öğle yemeği de 1 aydır yemedim zaten ara ogün ekledigim ve bir dilim ekmek ekledigim hafta da da ben ara ogün diye kahve ile ceviz yemistim ama öğle yemegi hiç yemedim ve onuda 3 günden fazla denemedim bajtm olmuyor tekrar sıkı karataya döndüm bundan daha sıkı ve az nasl yiycem ki bu sefer de zaten çok halsiz kalıyorum

Canim sabah 2 dilim öğlen 1 dilim aksan 3 kaşık bulgur duyetisyenim sadece 2 y.k önerdi buraz fazla olmus bide mısır patlagi ne onun yerine badem yiyebilirsin.

Bugün pazar ne yapalim sen aksami öyle kurtarirsin ben ne yapim eltim davet etti hamurum var çörek yapcam diye.
Ama ben sabah o kadar yemedim.

Canım sen ilk hafta baya vermistin diye hatırlıyorum. Sen böyle düşünürsen caroline84 ne yapsın haftada 300-400gram veriyor ama bırakmıyor. Niye boşa gitsin yaptığın spor kilon asagi düşmese de vucudun sikilasmistir incelmissindir. Birde ilk baslarda çok hizli kilo veriliyor bi sure geçince metabolizma yavaşlayabiliyor. Ben sırf 1.5 günümü aç geçirdiğim halde geçen hafta +300 çıktım olabiliyor böyle şeyler.

Canım kazasız atlattım yani bir tane sarmayla millet tabak tabak yedi ben bir of biktim ya acayip bakıyorlar bana baklava pasta hepsini geri yolladim ama sen çok zayıflamışsın dediler ohh bu iyi geldi

Baklava börek alsam yememissisin oh sarmayi 4 5 tane taninda yogurtla oneriyorlar.

Haftada 1 sefer öneriliyor canım bide cumata çok var diyetisyen randevun be zaman?

Sen baskasi degilsin sensin sen niye kendini baskadiyla kiyadliyorsunki???

Canım sen çok kilo verdin zaten 1 ay olmadan ben hayatta senin kadar veremem o yüzden bundan sonra takılabilirsin normal aynen devam et

Dün gerçekten çok moralim bozuldu 1 gün yiyoruz 1 haftaya mal oluyor ve mecburi ydim yani kaçamak yapmak için yiyecek olsam çok daha yemek istediklerim vardı benim. Ne kadar fazla çıktım tahmin edemezsin. Bu hafta ayran detoksu yapacaktım ama vazgeçtim o kurtarmaz. Patates yoğurt detoksu yapıcam. Dün cips aldım çikolata aldım valla bırakmıştım artık lanet olsun dedim yani ama hem sizin söyledikleriniz engel oldu hemde eşim elimden aldı da öyle durdum.

Canim bazi haftalar sadece 100 gram verdigimi bilirim.
Esim baya dalga geçiyordu sabah gülüyordu bende guluyordum hatta burdan utanip takımı bıraktım.
Okadar yani ama birakmak çözüm degil nihayeti insanim elimden geleni yapiyorum.
Çocuklar, ev, yemek, çamaşır, ütü, hastaliklari bide üstüne hasimato triodi pkos .....................
Başkası için başarı olmayabilir ama ben 100 grami bile başarı sayiyorum.
Bide diyetisyen bana dediki niye bu kadar stresslisiniz diyette degilim deyin kendinize vücut boyle gerilir dedi.

Iki gün yazamadim menüyü gece kızım yatmadi saat 3.30 uyuyabildim sabahta 11 de kalktim. Once 1 bardak ilik suyla hapimi içiyorum. Yarim saat sonra 3 k.kayisi 1 s.b ilik su kahvalti iyice geç kaldi 12.30 yiyebildik.
3 t.kofte,3 p.kizartmasi, biraz peynir,
(Esim hashasli ve ev yapımı corekler almış sadece tadına baktim ) 2 dilim elma, bolca cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…