Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım ücretsiz halk sağlığı merkezlerinde bakılıyor. Önce bi kan ver tam kan, d vit, b 12 ve troidlerin hepsi, bi en önemlisi şeker.

Canım ben onları çok düzenli yaptırırım demire bağlı anemi hastasıyım çünkü çok sinsi bir şekilde birden depolarım boşalıyor. Yıllırca kullandığım ilaçların haddi hesabı yok. Diyete başlamadan önce yaptırmıştım 2 ay olacak 3 ayda bir baktırıyorum ben tam kan yaptırıyorum çok şükür bi sıkıntı yok ama ben yinede demir ve b 12 kullanıyorum çünkü ben değerlerin üst seviyesine bakarım normal olması sadece yaşatıyo üst seviyesinden uzak ise yaşıyo ama sürünüyosun. Değerlerim normal ama üst seviyeden uzak o yüzder kullanıyorum. Şimdi bazı arkadaşlar bana katılmıyck ama doktorlar bu değere bakıp hiçbişeyin yok deyip gönderiyolar hatta ben anemi geçiriyorum dememe rağmen noluyo 15 gün sonra ben pert o zaman iğne ilaç serum Allah ne verdiyse valla artık kendi vücudumun kendi doktoruyum o yüzden eczaneden alıp kendim kullanıyorum. Ben anlatamıyorum doktorlara. İlaca gerek yok değerleriniz çok iyi diyo. Bakın benim depolarım hemen bitiyo diyorum inandıramıyorum. Ama sağlık ocaklarında kas ölçüm yapılıyor mu bilmiyorum ilk fırsatta gidip sorucam sağol canım.

Hklısın cnım bu sefer hem akşam hem sabah yapayım. Akşam aradaki farkı öğrenirim sabah da gerçek ölçülerimi öğrenirim.

Acılı aşure çorbası dedigin nasıl bişey cok merak ettim. Geçen yine gördüm soracaktım sormadım menünde bidaha olunca soruyum dedim

Günaydın kızlar o kadar dikkat ediyorum ve kilom yine aynı ve de spor yapıyorum of biktim gerçekten ya bu kilo işine gerçekten aklım ermiyor yine sabitim cumartesi tartıldım birden 500 gr gitti şimdi yine çıkmışım anlamıyorum bir ileri bir geri şöyle takır takır gitmiyor bu ay çok az vereceğim sanırım

Canım ne zamandır diyet yapıyosun bi duraksama yaşıyor olabilirsin. Bu çok normal sıkma canını bende hala cumaya dönemedim biraz daha eksi bugün ama daha dönemedim yine de moral bozmadan devamçetmem lazım.

Canım ne zamandır diyet yapıyosun bi duraksama yaşıyor olabilirsin. Bu çok normal sıkma canını bende hala cumaya dönemedim biraz daha eksi bugün ama daha dönemedim yine de moral bozmadan devamçetmem lazım.
Nerdeyse iki aydır yapıyorum evet duraksama çok yaşıyorum malesef kaç gündür sabahları meyve yiyiyorum bakalım birde yemeyi bırakıcam böyle deniycem sonucunu görürüm inşallah

Nerdeyse iki aydır yapıyorum evet duraksama çok yaşıyorum malesef kaç gündür sabahları meyve yiyiyorum bakalım birde yemeyi bırakıcam böyle deniycem sonucunu görürüm inşallah

Canım olabilir bak belki ben o yüzden hızlı kilo verdim. Ne kuru meyve ne normal meyve nerdeyse hiç tüketmiyorum. Şöyle bi düşünüyorum haftda bir gün ancak yedim. Bencede bi deneyebilirsin.

Canım olabilir bak belki ben o yüzden hızlı kilo verdim. Ne kuru meyve ne normal meyve nerdeyse hiç tüketmiyorum. Şöyle bi düşünüyorum haftda bir gün ancak yedim. Bencede bi deneyebilirsin.
Evet canım bunu düşündüm en son ne saçma ya meyve bile yiyemiyoruz yesek hemen artıyı görüyoruz kaçamak falan da yapmadım sadece cumartesi bir tane yaprak sarma ondan oluyosa eğer ben hiç yasamayayayim yani

Evet canım bunu düşündüm en son ne saçma ya meyve bile yiyemiyoruz yesek hemen artıyı görüyoruz kaçamak falan da yapmadım sadece cumartesi bir tane yaprak sarma ondan oluyosa eğer ben hiç yasamayayayim yani

Yok canım öyle düşünme bi hafta meyve yeme kuru meyve de yeme bi şaşırtma yapmış olursun. Ben duraksama olduğunda vücudun şaşırtılması gerektiğini düşünüyorum. Doğru olan bu demiyorum ancak şöyle bi durum var uzun süre duraksama olunca insanın motivasyonu yıkılıyor ve bırakıyor. Tabii sen veremesem de dayanırım motivasyonumu kaybetmem o direnç kırılana kadar aynen devam ederim diyorsan o ayrı. Ama ben uzun süre veremesem motivasyonumu kaybederim o yüzden arada şaşırtma yapıyorum.

Tabiki de motivasyon benimde düşüyo canım vücudu şaşırtmak lazım haklısın artık kendini kapatıyormuş o düzene alışıyormuş çünkü arada farklı şeylerde yemek gerekiyor ve farklı spor da denemek lazım bir kaç gündür sporu degistirdim belki farkeder diye bakalım cumaya göreceğiz yalnız ben hep ertesi günü daha çok veriyorum bu da çok kötü

Canım önemli olan vermen boşvur cumarttesi daha çok vermiş ol sonraki haftaya yarar. Bende sporu değiştirdim dansa ağırlık veriyorum inşallah fayda eder.

Canım ücretsiz halk sağlığı merkezlerinde bakılıyor. Önce bi kan ver tam kan, d vit, b 12 ve troidlerin hepsi, bi en önemlisi şeker.
Tahlillerimi yaptirmistim 3 ay falan oldu b 12 normal ama d vit çok düşük ampul kullanıyorum evet asm lerde ölçüm yapıldığını duydum ama hiç gitmedim nerde var ama o da önemli benim bağlı olduğum yerde yok sanırım sormak lazım

Ay ben patlamış misiri cok severim.
Bu hafta diyetisyen pek begenmedi canım sudan gitmiş dedi.
Bende daha dikkatli olmaya calisiyorum.
Bence ekmeği yiyosan sabah tuket.
Öyle yapicam artik sabah kısıtlamadan yemeyi düsunuyorum artik bal recel tereyag severim cunku. Neden sudan gittiki acaba yanlıs olan neymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…