- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Bugunku menu. Sabah yagda yumurta bir ev yapimı dereotlu pogaca bir yufka böregi zeytin peynir. Aksam üstü patates salatası bir börek daha aksam yemk yok cay ile kuruyems su 1 litre kdr 20 dk yuruys
Canım ücretsiz halk sağlığı merkezlerinde bakılıyor. Önce bi kan ver tam kan, d vit, b 12 ve troidlerin hepsi, bi en önemlisi şeker.
canm göbekte gerçekten çok fark eder ben sabah alıyorum bence sende akşam ölçüyü alıp ikisi arasındaki farkı görmüş ol ama aynı zamanda o günün sabahın da da ölçünü alıp bundan sonrası için sabahki ölçü ile sabahları devam et daha net olur
Acılı aşure çorbası dedigin nasıl bişey cok merak ettim. Geçen yine gördüm soracaktım sormadım menünde bidaha olunca soruyum dedimBugün
Sabah 2 s.b ılık su 3 kayısı
Kahvaltı:1 mantarlı yumurta, 2 dal marul,
biraz peynir,1 ceviz
Aksam:1 kase acılı aşure çorbası, 3 y.k yoğurt, kanibahar haşlamasiyla salata,
Biraz pizza (pizza 1 patates soydum t
Kesip teflon tavaya koydum cevirdim uzerine 2 tane yumurta cirpip doktum bi kac tane sucuk, kasar koyup agzini kapattim.)
Ara:3 dilim muz,10 çiğ badem
50 dk yürüyüş
2.5 litre su
Iyi geceler
Günaydın kızlar o kadar dikkat ediyorum ve kilom yine aynı ve de spor yapıyorum of biktim gerçekten ya bu kilo işine gerçekten aklım ermiyoryine sabitim cumartesi tartıldım birden 500 gr gitti şimdi yine çıkmışım anlamıyorum bir ileri bir geri şöyle takır takır gitmiyor bu ay çok az vereceğim sanırım
Nerdeyse iki aydır yapıyorum evet duraksama çok yaşıyorum malesef kaç gündür sabahları meyve yiyiyorum bakalım birde yemeyi bırakıcam böyle deniycem sonucunu görürüm inşallahCanım ne zamandır diyet yapıyosun bi duraksama yaşıyor olabilirsin. Bu çok normal sıkma canını bende hala cumaya dönemedim biraz daha eksi bugün ama daha dönemedim yine de moral bozmadan devamçetmem lazım.
Nerdeyse iki aydır yapıyorum evet duraksama çok yaşıyorum malesef kaç gündür sabahları meyve yiyiyorum bakalım birde yemeyi bırakıcam böyle deniycem sonucunu görürüm inşallah
Evet canım bunu düşündüm en son ne saçma ya meyve bile yiyemiyoruz yesek hemen artıyı görüyoruz kaçamak falan da yapmadım sadece cumartesi bir tane yaprak sarma ondan oluyosa eğer ben hiç yasamayayayim yaniCanım olabilir bak belki ben o yüzden hızlı kilo verdim. Ne kuru meyve ne normal meyve nerdeyse hiç tüketmiyorum. Şöyle bi düşünüyorum haftda bir gün ancak yedim. Bencede bi deneyebilirsin.
Evet canım bunu düşündüm en son ne saçma ya meyve bile yiyemiyoruz yesek hemen artıyı görüyoruz kaçamak falan da yapmadım sadece cumartesi bir tane yaprak sarma ondan oluyosa eğer ben hiç yasamayayayim yani
Tabiki de motivasyon benimde düşüyo canım vücudu şaşırtmak lazım haklısın artık kendini kapatıyormuş o düzene alışıyormuş çünkü arada farklı şeylerde yemek gerekiyor ve farklı spor da denemek lazım bir kaç gündür sporu degistirdim belki farkeder diye bakalım cumaya göreceğiz yalnız ben hep ertesi günü daha çok veriyorum bu da çok kötüYok canım öyle düşünme bi hafta meyve yeme kuru meyve de yeme bi şaşırtma yapmış olursun. Ben duraksama olduğunda vücudun şaşırtılması gerektiğini düşünüyorum. Doğru olan bu demiyorum ancak şöyle bi durum var uzun süre duraksama olunca insanın motivasyonu yıkılıyor ve bırakıyor. Tabii sen veremesem de dayanırım motivasyonumu kaybetmem o direnç kırılana kadar aynen devam ederim diyorsan o ayrı. Ama ben uzun süre veremesem motivasyonumu kaybederim o yüzden arada şaşırtma yapıyorum.
Tabiki de motivasyon benimde düşüyo canım vücudu şaşırtmak lazım haklısın artık kendini kapatıyormuş o düzene alışıyormuş çünkü arada farklı şeylerde yemek gerekiyor ve farklı spor da denemek lazım bir kaç gündür sporu degistirdim belki farkeder diye bakalım cumaya göreceğiz yalnız ben hep ertesi günü daha çok veriyorum bu da çok kötü
Tahlillerimi yaptirmistim 3 ay falan oldu b 12 normal ama d vit çok düşük ampul kullanıyorum evet asm lerde ölçüm yapıldığını duydum ama hiç gitmedim nerde var ama o da önemli benim bağlı olduğum yerde yok sanırım sormak lazımCanım ücretsiz halk sağlığı merkezlerinde bakılıyor. Önce bi kan ver tam kan, d vit, b 12 ve troidlerin hepsi, bi en önemlisi şeker.
Öyle yapicam artik sabah kısıtlamadan yemeyi düsunuyorum artik bal recel tereyag severim cunku. Neden sudan gittiki acaba yanlıs olan neymisAy ben patlamış misiri cok severim.
Bu hafta diyetisyen pek begenmedi canım sudan gitmiş dedi.
Bende daha dikkatli olmaya calisiyorum.
Bence ekmeği yiyosan sabah tuket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?