Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tabi ben viraz düz mantık kendi üzerimden düşündüm genelde kaçamağım karbonhidrat alamk oluyor ya onuda öyle abartmiyorum zatn karbonhidrat su tutulumu yaptigi için de kilom böyle çıkıyor tekrar suyu atinca normale döndüm gibi düşünüyorum pekde zarar gormedim diyorum kaçamak ile ama tabi bu herkeste böyle degilki kaçamak diye yağda kızarmış bir şey yiyince elbette çok sağlıksız çok zararlı yada cips kola gibi şeyler tabi bunlar dan daha sağlıksız bişey olamaz ben i tarz kacamaklarda hiç buluadigim için sonradan düşününce aklıma geli tabiki bu tarz kacamklar çok tehlikeli bide ben daha önce bu patates olayı ile kötü oldum bide elma olanı uyguladim oda bana kilo aldirdi karatay sayfası mayıs ayında paylasimlarm var karatayda iken kendime bir kaç günlük elma diyeti uygiliyim dedim 1 kilo almama ve bir kaç hafta da kilo vermem durdu ama ber kes farklı olabilir tabi sana çok iyi geliyor madem tabikide yap canım

Seninkide mi öyle canim vah halimize vah sabah kaşarlı sucuklu tost akşam öyle birde ucundan böler uzatır ama yemezler

Seninkide mi öyle canim vah halimize vah sabah kaşarlı sucuklu tost akşam öyle birde ucundan böler uzatır ama yemezler
aynen canm ya akşam yemeğinin üstüne toat yapar yada yemek yediği halde 2 saat aonra kalkar yok canım şunu çekti illa yerim der sipariş verir getittirir böyle bir huyu var canı ne cektiyse o anda onu mutlaka yiyecek sanırsın hamile zaten tatlısız hiç durmuyor özellikle şerbetli o üstüne kaymak koyup yerken ben sadece kaymaktan tadabiliyorum

Aaa gerçekten mi elmayı bende duymuştum ama yapmadım. Çok ilginç ya işte her bünye farklı oluyor gerçekten. Hatta dönem dönem insanın kendi bünyesi bile farklı oluyor. Umarım her zamanki gibi güzel bi sonuç alırım.

ah bu kocalar ah

inşallah canm çok doğru söylüyorsun kendi bünyemiz bile herzaman aynı değil iyi sonuç alman dileğiyle canm bu cuma için çok meraktaym malum benimde 1 ayım bitmiş olucak

Malesef benimkide farklı değil tencerenin dibini görmeden durmaz. Yatana kadar yemek yer. Bu kadar yemeye yine az kilo aldı. Ben çok aldın yeter diye durduruyorum artık. Bide kiloyu hiç sevmez ama yemeğin dibini sıyırır adalet mi bu yani.

inşallah canm çok doğru söylüyorsun kendi bünyemiz bile herzaman aynı değil iyi sonuç alman dileğiyle canm bu cuma için çok meraktaym malum benimde 1 ayım bitmiş olucak

Sağol canım evet ayın doluyor benimkide 22 sinde dolacak. O zaman ölçüm günüm benim aylık ölçüyorum ben kendimi. Yalnız ilk ölçümde nasıl bir salaklık anıma denk geldiyse akşam yemekten sonra ölçüldüm ilki öyle diye şimdi hep akşam yemekten sonra ölçülüyorum. Sabahla akşam arasında en az 1 cm fark ediyor hele göbekte en az 3 cm oynuyor. Yinede akşamki ölçüyü kabul ediyorum. Merakla bekliyorum ilk aydaki sonuçlar çok güzeldi bakalım şimdi nasıl olcak

canm göbekte gerçekten çok fark eder ben sabah alıyorum bence sende akşam ölçüyü alıp ikisi arasındaki farkı görmüş ol ama aynı zamanda o günün sabahın da da ölçünü alıp bundan sonrası için sabahki ölçü ile sabahları devam et daha net olur

sorma ya bide benimki yiyip yiyip kilo almayanlar dan yatana kadar yer bazen az göbeği çıkıyor gibi oluyor ama pek birsey yapmadan hemen geri gidoyor gercekten bu haksızlık zaten 1.90 boy var oyüzden de öyle bir kaç kilo alıp verdimi hiç bir şey fark edilmiyor maşallah hep ideal kiloda yedikleri boyuna gidiyor derler ya ışte bu o bugün diyetisyenden gelene kadar 2 ayrı yerde tatlisina kadar yemek yedi ve üstüne gelip evde yedi 3 kez akşam yemeği yemiş gibi bir şey oldu yani ben şok ve aç eve gelip lahanaya talipşu çektiğime bak

kızlar bu yazıyı hepimiz için kopyalayıp paylaşıyorum bazen stres olup hepimiz arayışlarda oluyoruz hepimiz okuyalım lütfen bilsek bile unutuyoruz hatırlayalım!

Ayda Kaç Kilo Verilmeli?
Uzmanlar uyarıyor; 'Hızlı kilo verilmesi doğru değildir. Şimdiden beslenmenizi düzenleyin!'

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), aylık kilo kaybının 2-4 kg arasında olması gerektiğini belirtiyor. Ancak kişi çok şişmansa, ameliyata hazırlanacaksa, kişide kiloya bağlı olarak doktor ve diyetisyen gözetiminde ayda 6 kg verebiliyor.
Uzmanlara göre, 1 kg ağırlık kaybı için 7000 kilokalorilik enerji açığı oluşturmak gerekiyor. Yani kişi günlük enerji gereksinmesinden 700 kkal. eksik beslenir, 300 kkal. enerji harcayacak şekilde egzersiz yaparsa (1 saat tempolu yürümek gibi) günde 1000 kkal. enerji açığı oluşturur ki bu
durum bir haftada 7000 kkal.ye denk gelir. Yani haftada 1 kg verilebilir.
Hemen zayıflamak isteyenlerin başvurdukları yanlış yöntemler
Kısa sürede sonuç alma düşüncesiyle uygulanan özellikle kas ve su
kaybettiren “mucize yöntemler”den bazıları Kilo verdirir ve bu kilolar aynı hızda geri alınır.mucize yöntemler sadece su kaybı sağlar. Zayıflamada önemli olan yağ kaybıdır. Bu nedenle çözümü bilimde aramakta yarar vardır.
Unutmayın: Her başarısız deneme vücutta zayıflamaya karşı direnç oluşmasına yol açar ve işi yokuşa sürer.

Diyetisyen 85.6 kilom icin aylık 3.700 gram hesapladi haftayada 900 gram ile basladi.

Cuma günü tartilip gudersin canım.
Birazda hafif az bişeyler yersin.
Abartmadan inş

Canım menün çok iyi bu tempoda devam edersen çok güzel kilo verirsin. Eskisi kadar yazmıyorsun pek denk gelemiyoruz..
Canim bu aralar nedense teli pek elime alamiyorum cok yogunum gelen giden cocugun okulu basketi derken aksama yorgun düsüyorum. Hep dikkat ediyorum ama menuyu yazamiyorum. Kusuruma bakmayın öpüyorum

Ay canım üzülme hep aynı esimle diyetisyen gittik sen gut ben aciktim 1 pideyle baklava yeyip geldi beni alinca waffle canım çekti dedi gittik akşam evde yine yedi.Cayin yani meyvesi ayrı bide üstüne benle dalcga geçer.

Canim sabah 2 dilim öğlen 1 dilim aksan 3 kaşık bulgur duyetisyenim sadece 2 y.k önerdi buraz fazla olmus bide mısır patlagi ne onun yerine badem yiyebilirsin.
Patlamis mısır canım ya bir avuc ancakti :) sabitte cok takılıyorum zaten iyice canim sıkıldı biraz daha kemerleri sıkmam lazım

Bugün
Sabah 2 s.b ılık su 3 kayısı

Kahvaltı:1 mantarlı yumurta, 2 dal marul,
biraz peynir,1 ceviz

Aksam:1 kase acılı aşure çorbası, 3 y.k yoğurt, kanibahar haşlamasiyla salata,
Biraz pizza (pizza 1 patates soydum t
Kesip teflon tavaya koydum cevirdim uzerine 2 tane yumurta cirpip doktum bi kac tane sucuk, kasar koyup agzini kapattim.)

Ara:3 dilim muz,10 çiğ badem

50 dk yürüyüş
2.5 litre su
Iyi geceler

Bugunku menu. Sabah yagda yumurta bir ev yapimı dereotlu pogaca bir yufka böregi zeytin peynir. Aksam üstü patates salatası bir börek daha aksam yemk yok cay ile kuruyems su 1 litre kdr 20 dk yuruys

Patlamis mısır canım ya bir avuc ancakti :) sabitte cok takılıyorum zaten iyice canim sıkıldı biraz daha kemerleri sıkmam lazım

Ay ben patlamış misiri cok severim.
Bu hafta diyetisyen pek begenmedi canım sudan gitmiş dedi.
Bende daha dikkatli olmaya calisiyorum.
Bence ekmeği yiyosan sabah tuket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…