- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
tabi ben viraz düz mantık kendi üzerimden düşündüm genelde kaçamağım karbonhidrat alamk oluyor ya onuda öyle abartmiyorum zatn karbonhidrat su tutulumu yaptigi için de kilom böyle çıkıyor tekrar suyu atinca normale döndüm gibi düşünüyorum pekde zarar gormedim diyorum kaçamak ile ama tabi bu herkeste böyle degilki kaçamak diye yağda kızarmış bir şey yiyince elbette çok sağlıksız çok zararlı yada cips kola gibi şeyler tabi bunlar dan daha sağlıksız bişey olamaz ben i tarz kacamaklarda hiç buluadigim için sonradan düşününce aklıma geli tabiki bu tarz kacamklar çok tehlikeli bide ben daha önce bu patates olayı ile kötü oldum bide elma olanı uyguladim oda bana kilo aldirdi karatay sayfası mayıs ayında paylasimlarm var karatayda iken kendime bir kaç günlük elma diyeti uygiliyim dedim 1 kilo almama ve bir kaç hafta da kilo vermem durdu ama ber kes farklı olabilir tabi sana çok iyi geliyor madem tabikide yap canımHer öğün patates olmuyor zaten canım bazen sadece yoğurt yiyorsun. O küçük kaçamaklar kadar zararlı değil bence. Uzun süreli yapacak olsam dediğin doğru ama bu kısa süreli bi detoks su kaybetmiyorsun bağırsaklar temizleniyor sadece. Zaten bolca su içiyorsun. Su kaybı olsa bıraktıktan sonra hemen alırsın ama dediğim gibi almıyorsun yapan hiçbir tanıdığım da geri almadı. Teşekkürler tavsiyeleriniz için
Seninkide mi öyle canim vah halimize vah sabah kaşarlı sucuklu tost akşam öyle birde ucundan böler uzatır ama yemezlerbunlar beni öldürecek yabenim eşimde dün gece tv izlerken canı toat çekmiş gece gece bana sucuklu kaşarlı tist yaptırdı buram buram ortalığı kokutup tostun başında kızarmasını beklerken birde arkamdan gelmiş şu ekmeğin yarısında kendine yap nolur bir seferlik ye birşey olmaz bak içim rahat etmiyor böyle diyor neeee bu saatte bide yarım ekmekmi yiycem kendime asla böyle birşey yapmam bir issirik bile almam dedim
aynen canm ya akşam yemeğinin üstüne toat yapar yada yemek yediği halde 2 saat aonra kalkar yok canım şunu çekti illa yerim der sipariş verir getittirirSeninkide mi öyle canim vah halimize vah sabah kaşarlı sucuklu tost akşam öyle birde ucundan böler uzatır ama yemezler
tabi ben viraz düz mantık kendi üzerimden düşündüm genelde kaçamağım karbonhidrat alamk oluyor ya onuda öyle abartmiyorum zatn karbonhidrat su tutulumu yaptigi için de kilom böyle çıkıyor tekrar suyu atinca normale döndüm gibi düşünüyorum pekde zarar gormedim diyorum kaçamak ile ama tabi bu herkeste böyle degilki kaçamak diye yağda kızarmış bir şey yiyince elbette çok sağlıksız çok zararlı yada cips kola gibi şeyler tabi bunlar dan daha sağlıksız bişey olamaz ben i tarz kacamaklarda hiç buluadigim için sonradan düşününce aklıma geli tabiki bu tarz kacamklar çok tehlikeli bide ben daha önce bu patates olayı ile kötü oldum bide elma olanı uyguladim oda bana kilo aldirdi karatay sayfası mayıs ayında paylasimlarm var karatayda iken kendime bir kaç günlük elma diyeti uygiliyim dedim 1 kilo almama ve bir kaç hafta da kilo vermem durdu ama ber kes farklı olabilir tabi sana çok iyi geliyor madem tabikide yap canım
aynen canm ya akşam yemeğinin üstüne toat yapar yada yemek yediği halde 2 saat aonra kalkar yok canım şunu çekti illa yerim der sipariş verir getittirirböyle bir huyu var canı ne cektiyse o anda onu mutlaka yiyecek sanırsın hamile zaten tatlısız hiç durmuyor özellikle şerbetli o üstüne kaymak koyup yerken ben sadece kaymaktan tadabiliyorum
inşallah canm çok doğru söylüyorsun kendi bünyemiz bile herzaman aynı değilAaa gerçekten mi elmayı bende duymuştum ama yapmadım. Çok ilginç ya işte her bünye farklı oluyor gerçekten. Hatta dönem dönem insanın kendi bünyesi bile farklı oluyor. Umarım her zamanki gibi güzel bi sonuç alırım.
Seninkide mi öyle canim vah halimize vah sabah kaşarlı sucuklu tost akşam öyle birde ucundan böler uzatır ama yemezler
inşallah canm çok doğru söylüyorsun kendi bünyemiz bile herzaman aynı değiliyi sonuç alman dileğiyle canm bu cuma için çok meraktaym malum benimde 1 ayım bitmiş olucak
canm göbekte gerçekten çok fark eder ben sabah alıyorum bence sende akşam ölçüyü alıp ikisi arasındaki farkı görmüş ol ama aynı zamanda o günün sabahın da da ölçünü alıp bundan sonrası için sabahki ölçü ile sabahları devam et daha net olurSağol canım evet ayın doluyor benimkide 22 sinde dolacak. O zaman ölçüm günüm benim aylık ölçüyorum ben kendimi. Yalnız ilk ölçümde nasıl bir salaklık anıma denk geldiyse akşam yemekten sonra ölçüldüm ilki öyle diye şimdi hep akşam yemekten sonra ölçülüyorum. Sabahla akşam arasında en az 1 cm fark ediyor hele göbekte en az 3 cm oynuyor. Yinede akşamki ölçüyü kabul ediyorum. Merakla bekliyorum ilk aydaki sonuçlar çok güzeldi bakalım şimdi nasıl olcak
sorma ya bide benimki yiyip yiyip kilo almayanlar dan yatana kadar yer bazen az göbeği çıkıyor gibi oluyor ama pek birsey yapmadan hemen geri gidoyor gercekten bu haksızlıkMalesef benimkide farklı değil tencerenin dibini görmeden durmaz. Yatana kadar yemek yer. Bu kadar yemeye yine az kilo aldı. Ben çok aldın yeter diye durduruyorum artık. Bide kiloyu hiç sevmez ama yemeğin dibini sıyırır adalet mi bu yani.
Y YesilinBuyusu sağlık için vermek iatiyorum diyorsun canm ama sağlıksız kilo vermeye yoneliyorsun canm olan olmuş sakın hırs yapıp sağlıksız şeylere yönelme önemli olan sağlıklı ve kalıcı kilo vermek değilmi sen çok az yiyorsun çoğu zaman menün çok zayıf kalıyor böyle olmaz patates nişasta zaten bence ters teper bukadr süre karbonhid almaz iken birden karbonhidrat nisasta içeren bir gıda yı 3 gün yersen bilmiyorum bana iyi olmaz gibi geliyor ayrıca kilo oranina göre kilo vermenin bir matematigi var ve 60kilo civarı biri içinde aylık 5 kilo bile fazla bir rakam canm bunun üstünü sağlıklı değil
Kızlar bu arada cuma günü doğumgününe davetliyimben napayım nerelere gideyim bilemedim hep bir doğum günü hep bir misafirlik offf gelsin pastalar gitsin börekler birde eltimin doğum günü gideceğim mecbur kilo gitsin diye uğraşıyoruz ama illaki bişey çıkıyor birde çok zayıfladın zaten azıcık da olsa ye demeleri ortalığı mahvediyor hani ne olacak bir dilimden vs vs geçen gün eşim baklava almış işte nefsimle imtihanın o zaman başladı işte 1 dilim olsada ye bak yersen sana şunu alicam gibi zorlamalara tabiki gelmedim
Süper ya çok sevindim inanki keşke diyetisyene gidebilsem sırf yağ kas içinde olsa giderim
Canim bu aralar nedense teli pek elime alamiyorum cok yogunum gelen giden cocugun okulu basketi derken aksama yorgun düsüyorum. Hep dikkat ediyorum ama menuyu yazamiyorum. Kusuruma bakmayın öpüyorumCanım menün çok iyi bu tempoda devam edersen çok güzel kilo verirsin. Eskisi kadar yazmıyorsun pek denk gelemiyoruz..
sorma ya bide benimki yiyip yiyip kilo almayanlar dan yatana kadar yer bazen az göbeği çıkıyor gibi oluyor ama pek birsey yapmadan hemen geri gidoyor gercekten bu haksızlıkzaten 1.90 boy var oyüzden de öyle bir kaç kilo alıp verdimi hiç bir şey fark edilmiyor maşallah hep ideal kiloda yedikleri boyuna gidiyor derler ya ışte bu o bugün diyetisyenden gelene kadar 2 ayrı yerde tatlisina kadar yemek yedi ve üstüne gelip evde yedi 3 kez akşam yemeği yemiş gibi bir şey oldu yani ben şok ve aç eve gelip lahanaya talip şu çektiğime bak
Patlamis mısır canım ya bir avuc ancakti :) sabitte cok takılıyorum zaten iyice canim sıkıldı biraz daha kemerleri sıkmam lazımCanim sabah 2 dilim öğlen 1 dilim aksan 3 kaşık bulgur duyetisyenim sadece 2 y.k önerdi buraz fazla olmus bide mısır patlagi ne onun yerine badem yiyebilirsin.
Patlamis mısır canım ya bir avuc ancakti :) sabitte cok takılıyorum zaten iyice canim sıkıldı biraz daha kemerleri sıkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?