Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kendi kendimize böyle oluyor ne yapalim. Diyetisyene gitsek devamli taktik degistirir onlar bilir neden takıldık ama biz bilemiyoruz. Olsun canim kalicı gidip geri gelmesinlerde ne yapalim

Canım karabuğday karataya var mı? Benim evde varda yasak mıdeğil mi bilmediğim için yiyemedim. Birde kinoa çia felan onlar yasak mı biliydr musun?
Normalde yok çünkü karatay hoca tüm ithal olanlara karşı ama herşeyi karataya uyduramayız lif oranı çok yüksek ve gluten icermiyo karatayin yolunda giden bir diyetisyen bana chia kinoa karabuğday bunları önerdi

Ay sevindim buna evde var yiyemiyorum ben onlarla kahvaltı yapmayı çok seviyorum. Sağol canım

canım diyetisyende dün dedi canan karatay da hep diyor D vit eksikliği varsa kilo veremessiniz diye ondan belkide zor veriyorsundur canım

canım diyetisyende dün dedi canan karatay da hep diyor D vit eksikliği varsa kilo veremessiniz diye ondan belkide zor veriyorsundur canım

Kızlar benim aklıma bişey takılıyo. Hani d vit zeytinyağı gibi ya acaba leptini bozar mı? Ya da diğer vitaminler leptini bozuyor mu? Ben gece yatmadan içiyorum yoksa çok iştah açıyo demir ve b12

Kızlar benim aklıma bişey takılıyo. Hani d vit zeytinyağı gibi ya acaba leptini bozar mı? Ya da diğer vitaminler leptini bozuyor mu? Ben gece yatmadan içiyorum yoksa çok iştah açıyo demir ve b12
Yok canım hayır bu kac kere sorulmuştu karatay beslenme sayfasında bozmuyor çünkü çiğnemiyorsun ve tat almıyorsun o yüzden ama mesela sakız bozuyomus

Kahvalti. Bir diyet ekmekli tost zeytin peynir.
Gec yapmistim kahvaltiyi. Ara cig badem kayisı bitki cayı. 4 te bir kase corba. Aksam corba tavuklu bezelyeli patates yemegi bir kasık pilav
Pazı yogurtlamasi. Cay ile kuruyemis bir tuzlu kurabiye

Canim geçmiş olsun bende doktorlara pek inanmayanlardanim insan kendi yaşadıkça ogreniyor.
Saglik ocağında degilde canim halk sagligi diye var ya orda bakiliyor.
Hatta baskulun bozulunca kilo, yag, kas ve su olcen baskuller var ondan 1 tane alabilirsin.
Peki d vitaminin nasil??
Karatay çok yüksek olmasina taraftar.

Acılı aşure çorbası dedigin nasıl bişey cok merak ettim. Geçen yine gördüm soracaktım sormadım menünde bidaha olunca soruyum dedim

Canim önce kemik hasladim etini küçük küçük ayirdim.
Asurelik yarmayi iki sefer kaynatip suyunu döktüm.
Nohut hasladim.
Fasulye hasladim.
Yarma pisince hepsini kattim tuz attim.
Tereyağı koyup içine bolca pulbiber attim.
Servis ederken üzerine tereyagli sostan koydum.
(Bakliyat hakkim 5 6 kaşık kadar)
Biraz fazla oldu bitmedi esim komşulara dagir dedi ama pek bilmiyorlar.
Benim hoşuma gidiyor.

Kendi kendimize böyle oluyor ne yapalim. Diyetisyene gitsek devamli taktik degistirir onlar bilir neden takıldık ama biz bilemiyoruz. Olsun canim kalicı gidip geri gelmesinlerde ne yapalim

Canim ben gidiyorum bu hafta güya farklı liste verdi ben pek bi fark goremedim.
Ben liseye basladigimdan beri kilo ile uğraşıyorum.
Hepsinin ortak noktasi bence
Sabah kaliteli kahvaltı yumurta, peynir , zeytin, ceviz, yesillik

Aksam: köfte, baklagil, balık, et çorba, salata
Su en az 2 litre
30 dk yürüyüş

Hiçbiride baklava yiyin demiyor paketlenmiş ürünlerden uzak durun
Meyve tüketimine dikkat edin
Kizartma yemeyin
Unlu gıdalardan uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…