Misafirlerim vardi kuzenler toplandik canimGünmu vardı canım
Kendi kendimize böyle oluyor ne yapalim. Diyetisyene gitsek devamli taktik degistirir onlar bilir neden takıldık ama biz bilemiyoruz. Olsun canim kalicı gidip geri gelmesinlerde ne yapalimGünaydın kızlar o kadar dikkat ediyorum ve kilom yine aynı ve de spor yapıyorum of biktim gerçekten ya bu kilo işine gerçekten aklım ermiyoryine sabitim cumartesi tartıldım birden 500 gr gitti şimdi yine çıkmışım anlamıyorum bir ileri bir geri şöyle takır takır gitmiyor bu ay çok az vereceğim sanırım
Aynen öyle canım kendimiz yine ıyi yapıyoruz benceKendi kendimize böyle oluyor ne yapalim. Diyetisyene gitsek devamli taktik degistirir onlar bilir neden takıldık ama biz bilemiyoruz. Olsun canim kalicı gidip geri gelmesinlerde ne yapalim
Canım karabuğday karataya var mı? Benim evde varda yasak mıdeğil mi bilmediğim için yiyemedim. Birde kinoa çia felan onlar yasak mı biliydr musun?Akşam yemegim kapuska yoğurtlu karabuğday yedim
Normalde yok çünkü karatay hoca tüm ithal olanlara karşı ama herşeyi karataya uyduramayız lif oranı çok yüksek ve gluten icermiyo karatayin yolunda giden bir diyetisyen bana chia kinoa karabuğday bunları önerdiCanım karabuğday karataya var mı? Benim evde varda yasak mıdeğil mi bilmediğim için yiyemedim. Birde kinoa çia felan onlar yasak mı biliydr musun?
Normalde yok çünkü karatay hoca tüm ithal olanlara karşı ama herşeyi karataya uyduramayız lif oranı çok yüksek ve gluten icermiyo karatayin yolunda giden bir diyetisyen bana chia kinoa karabuğday bunları önerdi
canım diyetisyende dün dedi canan karatay da hep diyor D vit eksikliği varsa kilo veremessiniz diye ondan belkide zor veriyorsundur canımTahlillerimi yaptirmistim 3 ay falan oldu b 12 normal ama d vit çok düşük ampul kullanıyorum evet asm lerde ölçüm yapıldığını duydum ama hiç gitmedim nerde var ama o da önemli benim bağlı olduğum yerde yok sanırım sormak lazım
canım diyetisyende dün dedi canan karatay da hep diyor D vit eksikliği varsa kilo veremessiniz diye ondan belkide zor veriyorsundur canım
Doğru canım bak haklısın ondan demekki ama ancak yukseliyodurcanım diyetisyende dün dedi canan karatay da hep diyor D vit eksikliği varsa kilo veremessiniz diye ondan belkide zor veriyorsundur canım
Yok canım hayır bu kac kere sorulmuştu karatay beslenme sayfasında bozmuyor çünkü çiğnemiyorsun ve tat almıyorsun o yüzden ama mesela sakız bozuyomusKızlar benim aklıma bişey takılıyo. Hani d vit zeytinyağı gibi ya acaba leptini bozar mı? Ya da diğer vitaminler leptini bozuyor mu? Ben gece yatmadan içiyorum yoksa çok iştah açıyo demir ve b12
Yok canım hayır bu kac kere sorulmuştu karatay beslenme sayfasında bozmuyor çünkü çiğnemiyorsun ve tat almıyorsun o yüzden ama mesela sakız bozuyomus
Niyeki canim yaKizlar bugün benim diyet uçtu gitti
Aksama kadar cok iyiydi de aksam baya abarttım. Dirayetim azaldı sanırım artık.Niyeki canim ya
Canım ben onları çok düzenli yaptırırım demire bağlı anemi hastasıyım çünkü çok sinsi bir şekilde birden depolarım boşalıyor. Yıllırca kullandığım ilaçların haddi hesabı yok. Diyete başlamadan önce yaptırmıştım 2 ay olacak 3 ayda bir baktırıyorum ben tam kan yaptırıyorum çok şükür bi sıkıntı yok ama ben yinede demir ve b 12 kullanıyorum çünkü ben değerlerin üst seviyesine bakarım normal olması sadece yaşatıyo üst seviyesinden uzak ise yaşıyo ama sürünüyosun. Değerlerim normal ama üst seviyeden uzak o yüzder kullanıyorum. Şimdi bazı arkadaşlar bana katılmıyck ama doktorlar bu değere bakıp hiçbişeyin yok deyip gönderiyolar hatta ben anemi geçiriyorum dememe rağmen noluyo 15 gün sonra ben pert o zaman iğne ilaç serum Allah ne verdiyse valla artık kendi vücudumun kendi doktoruyum o yüzden eczaneden alıp kendim kullanıyorum. Ben anlatamıyorum doktorlara. İlaca gerek yok değerleriniz çok iyi diyo. Bakın benim depolarım hemen bitiyo diyorum inandıramıyorum. Ama sağlık ocaklarında kas ölçüm yapılıyor mu bilmiyorum ilk fırsatta gidip sorucam sağol canım.
Acılı aşure çorbası dedigin nasıl bişey cok merak ettim. Geçen yine gördüm soracaktım sormadım menünde bidaha olunca soruyum dedim
Öyle yapicam artik sabah kısıtlamadan yemeyi düsunuyorum artik bal recel tereyag severim cunku. Neden sudan gittiki acaba yanlıs olan neymis
Kendi kendimize böyle oluyor ne yapalim. Diyetisyene gitsek devamli taktik degistirir onlar bilir neden takıldık ama biz bilemiyoruz. Olsun canim kalicı gidip geri gelmesinlerde ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?