- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Canım sana söyledim ya sabret sen daha ne istiyosun kaç kilodan düştün biz napalimhemen herşey olmazki bekle yaptığın kaçamağın acısını çekiyosun su an bak bize duraksam yaşadık blonde ambition dimi canım sen ne diyosun bir ayda 3 kilo verdim ben bu ay artık malum
Haklısın canım doğru istemeyerek yedin ama tartı acımasız malesef bize fena patliyoYa böyle isteyerek severek bir kaçamak yapmış olsam zoruma gitmezdi. O yüzden sinerlerim bozuk. Ama halledicem cumaya kadar eksiyi de görücem hadi bakalım tartı mı büyük ben mi
aynen canm biz bir ayda 3 kiloyu zor veriyoruz hatun bir kaç haftada 5 kilo veriyor bide kızıyor valla biz ne yapalım ozamnCanım sana söyledim ya sabret sen daha ne istiyosun kaç kilodan düştün biz napalimhemen herşey olmazki bekle yaptığın kaçamağın acısını çekiyosun su an bak bize duraksam yaşadık blonde ambition dimi canım sen ne diyosun bir ayda 3 kilo verdim ben bu ay artık malum
Canım durumu çok iyi özetlemişsin tebrikler doğru fazlası zarar sonra gerçekten katla geri geliyor o yüzden felsefemiz sağlıklı ve kalıcı zayıflamak olsun yoksa detoksla falan veririz sorun değil ama bir iki ay sonra alırız bu bir gerçekaynen canm biz bir ayda 3 kiloyu zor veriyoruz hatun bir kaç haftada 5 kilo veriyor bide kızıyor valla biz ne yapalım ozamncanım işin şakası bir yana Y YesilinBuyusu canm zaten 1 ayda bundan fazlasını ancak kaslarını yakarak verbilirsin bu sağlıklı değil canm zaten bu kadar fazla vermek iyi değil canm vence sen zaten çok fazla sıkıp sağlıksız vermeye yoneliyorsun bu şekilde zaten diyet sonrası fazlası ile geri alırsın yapma böyle yavaş ve sağlıklısı en iyisi
Çok iyi tabi tahlillere bakacak illaki bakalım senden alırız raporları inşallah hayırlı olur canım diyetisyenle ilerlemek ıyi oluyor benim fikrim tabi bu ben hep güzel sonuçlar aldım diyetisyenle sende ıyi sonuçlar alacaksın eminimAkşam: haşlanmış lahana ile bir kase ev yoğurdu
bir fincan sütlü kahve ile bir avuç fıstık ve ceviz
Diyetisyene gittim kızlarhaftaya kan tahlillerimi gördükten sonra diyetimi yazacakmış bu arada malesef tartım bozuk değilmiş bakalm analizimi yaptk yağ kas durumum nasıl ilerliycek hep beraber gorucez zaten diyetisyenimde spora ağırlık ver diyor yoksa yemeği çok kismak ilerde fazlası ile almaya sebep oluyor diyor
Akşam: haşlanmış lahana ile bir kase ev yoğurdu
bir fincan sütlü kahve ile bir avuç fıstık ve ceviz
Diyetisyene gittim kızlarhaftaya kan tahlillerimi gördükten sonra diyetimi yazacakmış bu arada malesef tartım bozuk değilmiş bakalm analizimi yaptk yağ kas durumum nasıl ilerliycek hep beraber gorucez zaten diyetisyenimde spora ağırlık ver diyor yoksa yemeği çok kismak ilerde fazlası ile almaya sebep oluyor diyor
Tabi canım vücudunu en iyi sen bilirsin bende bir ara detoks düşündüm ama sıvı detokstu patates falan denemedim denediysen sıkıntı yok detoks tamamen sağlıksız değil bencede arada yapılmalı diyor uzmanlar ama yapabilene herkes yapamıyor malesef yap bakalım sonucunu merak ediyorum inşallah eksileri görürsün canım ama dediğim gibi gerçekten güzel kilo verdinblonde ambition magickk kızlar ben daha öncede bu detoksu yaptım hiçbi zamanda onunla verdiğim kiyolu geri almadım no panikkkk. zaten uzun süreli yapılacak bişey değil 3 günlük bi detoks. Kaçamak yaparken hiç nişastaydı şekerdi düşünmüyoruz detoks yaparken de düşünmeyelim bi zahmet. nerdeyse haftada bir kaçamak yapıyoruz ve o zaman ne nişaskayı ne karatayı hesaba katıyoruz. Teşekkür ederim tavsiyeleriz ve iyi niyetiniz için ama zaten belli bir kilodan sonra yapmak aklımaydı bu kaçamak yüzünden telaş edip yapmıyorum. haftaya yapacaktım bir hafta öne çektim sadece. Ben arada metabolizmanın şaşırtılması taraftarıyım. Doğru olan bu demiyorum yanlış anlaşılmasın benim tercihim bu şekilde. Ama şunu söyleyebilirim ki hayatımda hiçbir zaman verdiğim kiloyu geri almadım. Kilo aldıysam çok farklı nedenleri oldu ilaç gibi hamilelik gibi süt telaşı gibi
Tabi canım vücudunu en iyi sen bilirsin bende bir ara detoks düşündüm ama sıvı detokstu patates falan denemedim denediysen sıkıntı yok detoks tamamen sağlıksız değil bencede arada yapılmalı diyor uzmanlar ama yapabilene herkes yapamıyor malesef yap bakalım sonucunu merak ediyorum inşallah eksileri görürsün canım ama dediğim gibi gerçekten güzel kilo verdin
canım tabiki bu senin kararın biz sadece tavsiyede bulunuyoruz sen neyi istiyorsan onu uygula ama sonuçta kaçamak mesala haftada bir kez ve küçük bir miktar oluyor ama bu patates her öğünde ve kaç gün üst üste patates bana kilo aldırmıyor verdiriyor diyorsan yap bana ters tepiyor bu tarz şeyler detokslarda genelde kilo verdirmeyip su attığı için tartida düşüş oluyor ve görülecek olan rakamın hiç vir anlamı yok diye ben söyledim ama karar senin sen bir çokkez ceza verip yemek yemiyorum diyorsun yemek yememek için yatakdan cikmiyorum gibi şeyler kaç kez yazdığın için soyluyorum evet bunlar kaçamaktan çok daha zararlı bu kadar aç kalan bir vücut ilk bulduğu gidayi depolar kendini kıtlık moduna alir diyor bütün uzmanlar ama seçim seninblonde ambition magickk kızlar ben daha öncede bu detoksu yaptım hiçbi zamanda onunla verdiğim kiyolu geri almadım no panikkkk. zaten uzun süreli yapılacak bişey değil 3 günlük bi detoks. Kaçamak yaparken hiç nişastaydı şekerdi düşünmüyoruz detoks yaparken de düşünmeyelim bi zahmet. nerdeyse haftada bir kaçamak yapıyoruz ve o zaman ne nişaskayı ne karatayı hesaba katıyoruz. Teşekkür ederim tavsiyeleriz ve iyi niyetiniz için ama zaten belli bir kilodan sonra yapmak aklımaydı bu kaçamak yüzünden telaş edip yapmıyorum. haftaya yapacaktım bir hafta öne çektim sadece. Ben arada metabolizmanın şaşırtılması taraftarıyım. Doğru olan bu demiyorum yanlış anlaşılmasın benim tercihim bu şekilde. Ama şunu söyleyebilirim ki hayatımda hiçbir zaman verdiğim kiloyu geri almadım. Kilo aldıysam çok farklı nedenleri oldu ilaç gibi hamilelik gibi süt telaşı gibi
canım tabiki bu senin kararın biz sadece tavsiyede bulunuyoruz sen neyi istiyorsan onu uygula ama sonuçta kaçamak mesala haftada bir kez ve küçük bir miktar oluyor ama bu patates her öğünde ve kaç gün üst üste patates bana kilo aldırmıyor verdiriyor diyorsan yap bana ters tepiyor bu tarz şeyler detokslarda genelde kilo verdirmeyip su attığı için tartida düşüş oluyor ve görülecek olan rakamın hiç vir anlamı yok diye ben söyledim ama karar senin sen bir çokkez ceza verip yemek yemiyorum diyorsun yemek yememek için yatakdan cikmiyorum gibi şeyler kaç kez yazdığın için soyluyorum evet bunlar kaçamaktan çok daha zararlı bu kadar aç kalan bir vücut ilk bulduğu gidayi depolar kendini kıtlık moduna alir diyor bütün uzmanlar ama seçim senin
inşallah canm çok tatlı bir kadındı bayıldım ve bugüne kadar benden hedefine ulaşmadan çıkan tek bir kişi bile olmadı bundan emin ol benimle direk sadece yağları yakarak ideal kilona kesin ulaşacaksin biz tartı sonucuna değil giden yağ oranına bakarak ilerliycez dediÇok iyi tabi tahlillere bakacak illaki bakalım senden alırız raporları inşallah hayırlı olur canım diyetisyenle ilerlemek ıyi oluyor benim fikrim tabi bu ben hep güzel sonuçlar aldım diyetisyenle sende ıyi sonuçlar alacaksın eminim
Süper ya çok sevindim inanki keşke diyetisyene gidebilsem sırf yağ kas içinde olsa gideriminşallah canm çok tatlı bir kadındı bayıldım ve bugüne kadar benden hedefine ulaşmadan çıkan tek bir kişi bile olmadı bundan emin ol benimle direk sadece yağları yakarak ideal kilona kesin ulaşacaksin biz tartı sonucuna değil giden yağ oranına bakarak ilerliycez dediinşallah da öyle olur bakalım gorucez
Kızlar bu arada cuma günü doğumgününe davetliyimben napayım nerelere gideyim bilemedim hep bir doğum günü hep bir misafirlik offf gelsin pastalar gitsin börekler birde eltimin doğum günü gideceğim mecbur kilo gitsin diye uğraşıyoruz ama illaki bişey çıkıyor birde çok zayıfladın zaten azıcık da olsa ye demeleri ortalığı mahvediyor hani ne olacak bir dilimden vs vs geçen gün eşim baklava almış işte nefsimle imtihanın o zaman başladı işte 1 dilim olsada ye bak yersen sana şunu alicam gibi zorlamalara tabiki gelmedim
bunlar beni öldürecek yaKızlar bu arada cuma günü doğumgününe davetliyimben napayım nerelere gideyim bilemedim hep bir doğum günü hep bir misafirlik offf gelsin pastalar gitsin börekler birde eltimin doğum günü gideceğim mecbur kilo gitsin diye uğraşıyoruz ama illaki bişey çıkıyor birde çok zayıfladın zaten azıcık da olsa ye demeleri ortalığı mahvediyor hani ne olacak bir dilimden vs vs geçen gün eşim baklava almış işte nefsimle imtihanın o zaman başladı işte 1 dilim olsada ye bak yersen sana şunu alicam gibi zorlamalara tabiki gelmedim
Sorma çok iyi dayanıyorum çok zormuş diyet yapmak hele ki benimki gibi kocan varsa yandın tatlı hastası resmen direniyorum asla pes etmek yokAy güldürdün beni canım ya valla helal olsun iyi dayanıyosun. Ben ankaraya gidince ne yapıcam bilmiyorumasla burdaki gibi dirayetli olamam. O yüzden gitmeden mümkün oldukçe hedefime yaklaşmk istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?