Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün
Kahvaltı:1 has. yum. 2 dal marul biraz derotu, biraz peynir cok az yufka

Aksam:
1 kepçe k.m çorbası ,2 y.k b.pilavi, biraz has tavuk salata 1 ısırık kadayif.

(Annemde davet vardi.
Diger yemekler karniyarik, sarma, böreği yemedim hic birinden ama kadayif süperdi nasil böyle yapiyor anlamiyorum kac kere birlikte yaptim bi anneminkini tutturamadim.)

Esimin işi var anneme geldim cok daha fazla dikkat etmeliyim.

Burda halk sağlığı nerde acaba hiç bilmiyorum. D vit e hiç baktırmadım ama ben yıllardır her ay bir ampül dvit içerim. Karatayı da hiç dinlememiştim halbuki ama kemik sağlığım için içerim. Meğer karatay herşey için d vit diyormuş. Bu ara kızımın dvitinden aklıma geldikçe bir çay kaşığı içiyorum. Hamileyken bile içtim. Doğumdan sonra unuttum birde ne tetikledi bilmiyorum ama inanılmaz bi diz ağrısı çktim sonra aklıma geldi hemen içtim ve fayda etti. Bende dvitçiyimdir. Herkese de tavsiye ederim yıllardır.

Oooo tam benlik bi tarif bu yaaaa bayıldım. Ay ben bu ara herşeye aşeriyorum ya.

Kastamonuda keşkek yaparlar ona benziyor yazdığın tarif. Bakliyat yok sadece keskeğin içinde.

Kastamonuda keşkek yaparlar ona benziyor yazdığın tarif. Bakliyat yok sadece keskeğin içinde.
Ayyyy keşkeeeeeek olsa da yesek çok severim. Van'da kelodoş yaparlar ona da benziyor. Harika bi yemek. Zaten yöresel yemeklere bayılırım. Ne varsa Türk yemeklerinde var. Gözünü seveyim bizim mutfağın.

ooooffff annemde süper yapar anne tarafı çanakkale ordada meşhurdur düğünlerde filan kaznla pişer bol et ve buğday ligme ligme olup eriyip gidene kadar kaynar servis ederken ustunede salçalı tereyağlı sos gezdirirler

sabah klasik karatay,1 elma ve üstüne sütlü kahve ile kaymak,ceviz
2 gündür annemler bizde oyuzden dunde pek giremedim kızlar diyeti bozmadm ama menulerim baya ağır oldu ve morelim kötü çünkü biliyorsunuz geçen cuma fazla çıkmıştım ve bugün ondan bile fazla çıkıyorum

Canım yanlış hatırlamıyosam biz aynı zamanda regl olmuştuk banimki yaklaştı seninki de yaklaşmış olabilir mi? Ayrıca diyetisyene başladın canım canını sıkma bir yanlış varsa o bulur diye düşünüyorum.

canm tam bir hafta var haftaya bugün olucam fazla çıkmak için erken değilmi ki

D vit vücutta aktif hale gelebilmesi için güneş ihtiyaci var.Yazin bolca guneslenmej gerekiyor.

Ayyyy keşkeeeeeek olsa da yesek çok severim. Van'da kelodoş yaparlar ona da benziyor. Harika bi yemek. Zaten yöresel yemeklere bayılırım. Ne varsa Türk yemeklerinde var. Gözünü seveyim bizim mutfağın.

Gerçekten bizim mutfagimiz cok çeşitli ve güzel ama yabancılar yemeklerini tescil ettiriyorlar.
Proje kapsaminda öğrenci değişimi yaptik kardeşim Fransız bi ailenin yaninda kaldi annemin yemekleri nerde onlarinki nerde diyo.Aciktim diyirum kadina bisküvi veriyirmus.
Annem bize gelen çocuğa içli çörek yaptı cocuk habire teşekkür etti çok begendi.

D vit vücutta aktif hale gelebilmesi için güneş ihtiyaci var.Yazin bolca guneslenmej gerekiyor.

Bu sene hiç güneş görmdim zaten inanılmaz bi sıcak vardı birde lohusalık mahvoldum. Normalde de sıcağı hiç sevem zaten. Ama inşallah bu sene tatile gideceğiz. Havuz felan da yaparız belki o zaman depolarım

Kesinlikle katılıyorum ya her yörenin harika yemekleri var. Bende tam bir yöresel yemek hayranıyımdır. İlk yaptığım yemek bile içli köfteydi. batının da doğunun da yemeklerini çok severim.

Kızlar merhaba bugün hastanedeydim erken gittim kahvaltimida erken yaptım normal karatay kahvaltısı
Eve geldim haliyle acıktım tarçınlı yoğurt ve 7 tane badem yedim ama çok yorgunum

Geçmiş olsun canım bende açlık hissettiğimde hemen türk kahvesi içiyorum
Yok canım ben çok acıktım tansiyonum falan düştü kahveyle gidecek bişey değildi düşün tatlıya saldırmak istedim hala açlık çekiyorum ama bekliycem yapacak bişey yok

Kızlar bugün annem ve küçük ablamla konuştum artık biraz yavaşla çok sıkıyosun kendini dediler hatta annem patates detoksunu bırak dedi ablam da öyle zaten çok güzel kilo verdin yorma kendini dedi. Patates detoksu normalde 3 gün biliyorsunuz ama 2 günde bırakıcam yarın normal beslenicem ve biraz yavaşlıycam. Artık kilo az gitsede sıkılaşmaya ağırlık vericem. Hafta sonu plates yapmayı deniycem. Eğer belimde bir sıkıntı yaşamazsam platesle devam edicem. Beslenmemi de yine karataya uygun olarak ama normal şekilde devam ettiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…