- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Yok canım ben çok acıktım tansiyonum falan düştü kahveyle gidecek bişey değildi düşün tatlıya saldırmak istedim hala açlık çekiyorum ama bekliycem yapacak bişey yok
Bak bizim dediğimizi demişler boşver sıkılasmaya bak yavaş yavaş ver çok doğru söylemişler mesela ben yavaş veriyorum ama acayip incelme varKızlar bugün annem ve küçük ablamla konuştum artık biraz yavaşla çok sıkıyosun kendini dediler hatta annem patates detoksunu bırak dedi ablam da öyle zaten çok güzel kilo verdin yorma kendini dedi. Patates detoksu normalde 3 gün biliyorsunuz ama 2 günde bırakıcam yarın normal beslenicem ve biraz yavaşlıycam. Artık kilo az gitsede sıkılaşmaya ağırlık vericem. Hafta sonu plates yapmayı deniycem. Eğer belimde bir sıkıntı yaşamazsam platesle devam edicem. Beslenmemi de yine karataya uygun olarak ama normal şekilde devam ettiricem.
Sorma canım napcam bilmiyorum kesmedi ama baktım sonu gelmiyecek bir tabak yedim bıraktım başka şeylere gitti gözüm ama yok dedimÖyle olunca hiçbişey kesmiyor çok iy anlıyorum canım.
Yasak canımBirde bilgiisi olan var mı arkadaşlar buğday ruşeymi karatay da yasak mı?
Bak bizim dediğimizi demişler boşver sıkılasmaya bak yavaş yavaş ver çok doğru söylemişler mesela ben yavaş veriyorum ama acayip incelme var
süper düşünmüş canm ben de senin kilona düşünce aynısını yapmayı düşünüyorum ama şimdilik daha 60lara gelemediğim ve zor verdiğim için daha yağ yakmaya yönelik devam etmem gerek ama senin kilona düşsem bemen sikilastirmaya ağırlık vericem ve çok ta sıkmadan yavaş yavaş dev etmeyi düşünüyorum 68lere filan gelinceKızlar bugün annem ve küçük ablamla konuştum artık biraz yavaşla çok sıkıyosun kendini dediler hatta annem patates detoksunu bırak dedi ablam da öyle zaten çok güzel kilo verdin yorma kendini dedi. Patates detoksu normalde 3 gün biliyorsunuz ama 2 günde bırakıcam yarın normal beslenicem ve biraz yavaşlıycam. Artık kilo az gitsede sıkılaşmaya ağırlık vericem. Hafta sonu plates yapmayı deniycem. Eğer belimde bir sıkıntı yaşamazsam platesle devam edicem. Beslenmemi de yine karataya uygun olarak ama normal şekilde devam ettiricem.
süper düşünmüş canm ben de senin kilona düşünce aynısını yapmayı düşünüyorum ama şimdilik daha 60lara gelemediğim ve zor verdiğim için daha yağ yakmaya yönelik devam etmem gerek ama senin kilona düşsem bemen sikilastirmaya ağırlık vericem ve çok ta sıkmadan yavaş yavaş dev etmeyi düşünüyorum 68lere filan gelince
evet canm özellikle bacaklarım direk farkedilir şekilde sikilasri ama karın bölgesi doğumdan da çıktığımız için kolay kolay sikilasmiyor mekiğe başlamam lazm ama hepsine bir de yetişemiyoruzki işte annemler bizdeysi ya bugün ne güzel salon da çocuk onun yanında olunca bende rahat rahat diğer odada sporumu yaptım yoksa nasıl 1 saat yuriycem çok zorİnşallah belimden sıkıntı yaşamam da yapabilirim canım ya. Eşimle konuştum akşamları kızıma bakıcak bende plates yapıcam. Gündüz imkansız kızım izin vermez sürekli bölünür. Gündüzde halim olursa 30 dk dansa devam etmeyi düşünüyorum. Ama yemekten kısmıycam artık normal doyana kadar yiycem. Et sebze Allah ne verdiyseAz kaldı seninde canım sen zaten sıkılaşmışsındır.
evet canm özellikle bacaklarım direk farkedilir şekilde sikilasri ama karın bölgesi doğumdan da çıktığımız için kolay kolay sikilasmiyor mekiğe başlamam lazm ama hepsine bir de yetişemiyoruzki işte annemler bizdeysi ya bugün ne güzel salon da çocuk onun yanında olunca bende rahat rahat diğer odada sporumu yaptım yoksa nasıl 1 saat yuriycem çok zorama diyetisyende her gün 1 saat yürü mutlaka dedi bu ara öğle uykusunu bıraktı kızım aslında yatsa öğlen o uyurken bende koşu bandına çıkarım çok rahat olur
menün çok güzel canm afiyet olsun bende yarın balık helva yapicamMerhaba kızlar akşam yemegim ızgara balik az çorba salata helva bugün spor falan yok malum çok yoruldum ve dinlemiyorum su an
Sağol canım spor her zaman olmuyo hayatın gerçekleri var tabimenün çok güzel canm afiyet olsun bende yarın balık helva yapicamsen dinlen bugün canm yarın daha güzel spor yaparsın
Bunu herkes biliyor zaten. Su detoks corbalarinin tariflerini verseler bol bolda hizlica gitse kilolarCanim ben gidiyorum bu hafta güya farklı liste verdi ben pek bi fark goremedim.
Ben liseye basladigimdan beri kilo ile uğraşıyorum.
Hepsinin ortak noktasi bence
Sabah kaliteli kahvaltı yumurta, peynir , zeytin, ceviz, yesillik
Aksam: köfte, baklagil, balık, et çorba, salata
Su en az 2 litre
30 dk yürüyüş
Hiçbiride baklava yiyin demiyor paketlenmiş ürünlerden uzak durun
Meyve tüketimine dikkat edin
Kizartma yemeyin
Unlu gıdalardan uzak durun.
kahvaltı biraz fazla kaçmış canm bugün çok karbonhidrat almışsınKahvalti bir yesil elma. Hastaneye gittm geldim ogleden sonrayi buldu menemen 2 dilim ekmek ve bir simit yedim birazda patates salatasi marullu. 1kurabiye. Aksam haslanmis mısır ketcap mayonezli cok azdi mayonez. Bugunluk bunlar biraz garip oldu bugun aclık hissedersem kalorisiz birseyler atıstırîrm süt kayısı yada elma bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?