Böyle hesap edince evet baya fazla olmus. Hesapsız yedim hep hesap sıktı biraz. Aksamlari hafif yiyorum en azindan gundüz yüklendigimde buna alismaya calısıyorumakşamı iyi kapatmissin canm evet geçte yemişsin ama 1 simit=4 dilim ekmeğe eşit+2 dilim ekmek= 6 dilim ekmek yemişsin ve 1 de kurabiye var.patates zaten nişanta ve karbonhidrat bunların hepsini aynı gün hatta aynı öğün almak biraz ağır olmuş sanki diyete dışı olmuş gibi diye belirtmek istedim akşam yediğin mısır bile tahıl grubu ve karbonhidrat oranı yüksek canm diyette karbonhidrat alicaksak bile mümkün olduğunca düşük olmalı senin ki çok fazla olmuş
ben an itibariyle tranva geçirdim tartı da öyle bir rakam var ki sabaha hiç diyet yapmamış gibi başlangıç kilom ile yazıla bilirim gördüğüm rakam şok gece fazla çıkar insan ama bukadar da çıkamaz
Oh canım daha ne istiyosun çok iyi verdin bundan sonra takılmalar yaşayacaksın tabi bak bana gram gram zorla gidiyo iki ay olmadı ama 5 kilo gitti ki çok az benceGünaydın canlarrr
Geçen hafta : 67.50
Bu hafta : 67.50
Fark : sabit
Dün 67 ydim daha tuvalete çıkamadım ama benim o iş zaten sıkıntılı olduğu için beklemeyeyim dedim. Ben yinede sonucumdan memnunum. Artık daha yavaş gidecek zaten 3. Ayıma giriyorum çünkü. Mutluyummmm.İki ayda 9 kilo vermiş oldum @caroline84
Oh canım daha ne istiyosun çok iyi verdin bundan sonra takılmalar yaşayacaksın tabi bak bana gram gram zorla gidiyo iki ay olmadı ama 5 kilo gitti ki çok az bence
Evet gerçekten iki ay için çok iyi bi sonuç gönül isterdi ki 10 olsun bende iki ayda nasıl 10 kilo verdim videosu çekeyimBundan sonra yavaş gidecek kaçınılmaz bişey bu. Çünkü yemeği normale çekicem. Vücut kütlesi de azaldı. Gramla gider artık. Ama sporu artırıcam belki onun faydası olur diye ümitliyim. Canım senin kilon çok düşük çünkü bu böyledir 80 kil olan biri ile 65 kilo olan biri aynı miktarda kilo veremezki. O yüzden bence sen gayet iyisin. Seni yakalamak hayal oldu artık.
yakalayamazsinki zaten zorla veriyorum bu ayda sen 4 kilo verirsen kiskancligimdan çatlarım Tabi şaka bir yana gönül isterki hepimiz bir anda kilolarımız pit diye gitsin ama olmuyo sabır artık napalim bir ayda keske 4 kilo birden gitse daha ne isterimki ama iki ayı gözden çıkardım ben
Geçen hafta: 73.9
bu hafta: 74.3
fark: +400gr
iki haftada toplam 1 kilo geri geldi
73.3 den 74.3 e çıkmış oldum
bugün karatay diyetinde 1.ayım doldu ve sadece 1.5 kilo gitmiş oldu
Üzülme canım karatay herkese uymayabiliyor sonuçta bende senin gibi alınca bıraktım bazen insanı 3 öğün zayıflatıyor yeni diyetin ıyi gelicek umarımGeçen hafta: 73.9
bu hafta: 74.3
fark: +400gr
iki haftada toplam 1 kilo geri geldi
73.3 den 74.3 e çıkmış oldum
bugün karatay diyetinde 1.ayım doldu ve sadece 1.5 kilo gitmiş oldu
Kızlar ben diyeti bıraktım 3 gündür. Dün sabah tartıldım gecen haftaki kilomdaydım ama dun aksam da epey abarttım bugün de tartılamadım dışarıdayım şuan en son saat kaçta kilo bildirimi yapabilirim ona göre eve gidince tartılıcam daha da hiçbişey yemedim.caroline84
Onla hiç alakası yok canım. Açlık yaptığım günler diğer günlerden daha rahat geçiyor aslında ozaman hic acıkmıyorum ve zorlanmıyorum. Salıdan beri ablamlar yanıma geldi onlara surekli yemekler falan hazırlıyorum kalabalıkta gaza gelip ben de yiyorum.Hayırdr canım niye bıraktın bence açlık oruçlrı yordu senii biraz. Ona ara ver istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?