Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Böyle hesap edince evet baya fazla olmus. Hesapsız yedim hep hesap sıktı biraz. Aksamlari hafif yiyorum en azindan gundüz yüklendigimde buna alismaya calısıyorum

Kahvalti bir h yumurta zeytin peynir 4 tane patates kzartma 3 dilim diyet ekmek.
Ögle corba 2 kasik pilav kıymalı patates. kabak yogurtlamsı.
Aksam corba fırında 2 tane but bir kepce barbunya salata ayran. Cay ile kuruyemis turk kahvesi bir kayısı 1.5 lt su

Canım bence yediklerinin içindeki bişey sana dokunuyo. Besin alerjisi olabilir yani bu kadar su tutman mümkün değil bence. İnşallah diyetisyenle çok daha hızlı ilerlersin.

gunaydiin hayirli cumalar
dun evime geldim bugun de gunum hastahabe de gunum grccek gibi nasipse aksama artik insaAllah burada takilmaya basliyacagim ^^
caroline84 gecen haftadaki kilomu bilmiyorum ama sabah baktim 68.2 ydi ^^
sehir disina ciktim gerkes baya zayifkamissin dedim 3kilo vrmistim az ama estkissi cokmus :) gec hafta regl dim ondan da zayiflamamis olabilirim

günaydınlar bu ara motivasyon düşüklüğüm var kendimi diyet yapmaya zorlayamaz oldum ama toparlanıyorum yavaş yavaş çektim kendi kulaklarımı geçen hafta 93.9 dum çok bişey gitmedi ama yinede bir nebzede olsa motivasyona çekti beni Güncel 93.4 fark 0.5 yüzde 0.532 caroline84

Günaydın canlarrr
Geçen hafta : 67.50
Bu hafta : 67.50
Fark : sabit

Dün 67 ydim daha tuvalete çıkamadım ama benim o iş zaten sıkıntılı olduğu için beklemeyeyim dedim. Ben yinede sonucumdan memnunum. Artık daha yavaş gidecek zaten 3. Ayıma giriyorum çünkü. Mutluyummmm. İki ayda 9 kilo vermiş oldum @caroline84

Oh canım daha ne istiyosun çok iyi verdin bundan sonra takılmalar yaşayacaksın tabi bak bana gram gram zorla gidiyo iki ay olmadı ama 5 kilo gitti ki çok az bence

Oh canım daha ne istiyosun çok iyi verdin bundan sonra takılmalar yaşayacaksın tabi bak bana gram gram zorla gidiyo iki ay olmadı ama 5 kilo gitti ki çok az bence

Evet gerçekten iki ay için çok iyi bi sonuç gönül isterdi ki 10 olsun bende iki ayda nasıl 10 kilo verdim videosu çekeyim Bundan sonra yavaş gidecek kaçınılmaz bişey bu. Çünkü yemeği normale çekicem. Vücut kütlesi de azaldı. Gramla gider artık. Ama sporu artırıcam belki onun faydası olur diye ümitliyim. Canım senin kilon çok düşük çünkü bu böyledir 80 kil olan biri ile 65 kilo olan biri aynı miktarda kilo veremezki. O yüzden bence sen gayet iyisin. Seni yakalamak hayal oldu artık.

yakalayamazsinki zaten zorla veriyorum bu ayda sen 4 kilo verirsen kiskancligimdan çatlarım Tabi şaka bir yana gönül isterki hepimiz bir anda kilolarımız pit diye gitsin ama olmuyo sabır artık napalim bir ayda keske 4 kilo birden gitse daha ne isterimki ama iki ayı gözden çıkardım ben

Evet yaa keşke hepimiz hızlıca verip birlikte mezun olsak. Öyle deme ama yaaa sen zaten öndesin bırak ayda 4 kilo vereyim. Zaten sende vermeye devam edeceksin. Her halükarda yakalayamıycam

Geçen hafta: 73.9
bu hafta: 74.3
fark: +400gr
iki haftada toplam 1 kilo geri geldi
73.3 den 74.3 e çıkmış oldum
bugün karatay diyetinde 1.ayım doldu ve sadece 1.5 kilo gitmiş oldu

Canım çok moral bozucu biliyorum ama üzülme lütfen. Sen diyetislenle çok daha iyi ilerleyeceksin bence.

Üzülme canım karatay herkese uymayabiliyor sonuçta bende senin gibi alınca bıraktım bazen insanı 3 öğün zayıflatıyor yeni diyetin ıyi gelicek umarım

Kızlar ben diyeti bıraktım 3 gündür. Dün sabah tartıldım gecen haftaki kilomdaydım ama dun aksam da epey abarttım bugün de tartılamadım dışarıdayım şuan en son saat kaçta kilo bildirimi yapabilirim ona göre eve gidince tartılıcam daha da hiçbişey yemedim. caroline84

Hayırdr canım niye bıraktın bence açlık oruçlrı yordu senii biraz. Ona ara ver istersen.

Hayırdr canım niye bıraktın bence açlık oruçlrı yordu senii biraz. Ona ara ver istersen.
Onla hiç alakası yok canım. Açlık yaptığım günler diğer günlerden daha rahat geçiyor aslında ozaman hic acıkmıyorum ve zorlanmıyorum. Salıdan beri ablamlar yanıma geldi onlara surekli yemekler falan hazırlıyorum kalabalıkta gaza gelip ben de yiyorum.
Kaç gündür de menü falan da yazmıyorum kimse de demiyor ki sen niye menü yazmıyorsun. Takım olmak aslında bunu gerektirir ama böyle bi eksiklik var ne yazık ki.
Herkes grup halinde tek kendi grubundakine yazıp yorum yapıyor Xeroderma_pig de gitti ben kaldım frenleyen kontrol eden de olmayınca saldım. Diyete ve takıma küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…