- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
günaydınlar bu ara motivasyon düşüklüğüm var kendimi diyet yapmaya zorlayamaz oldum ama toparlanıyorum yavaş yavaş çektim kendi kulaklarımı geçen hafta 93.9 dum çok bişey gitmedi ama yinede bir nebzede olsa motivasyona çekti beni Güncel 93.4 fark 0.5 yüzde 0.532caroline84
Onu baz alma daha dışardayım en son kacta bildirmem lazım. Dun sabit kilo çıkmıştım aksam tartildigimda daha yeni yemekten kalkıp tartıldım cok fazla çıktı oyüzden. Ikisinin arasi birşeydir şuan. En fazla 61 varımdır.Canim eve gittinmi?
62.5 mi baz alcaz
Canım sen sayfaya girmiyorsun ki yorum yapalım grupta üç dört kişi devamlı giriyor en fazla beni etiketlediklerinde mesaja yanıt verdiklerinde hiç haberim olmuyor ki girince görüyorum tabi hastalık yoğunluktan gibi nedenlerle girilmeyebilir buna diyecek bişey yok ama devamlılık gerektiriyor sonuçta takımız sen gel canim devamlı bak yorum yapmiyomuyuzOnla hiç alakası yok canım. Açlık yaptığım günler diğer günlerden daha rahat geçiyor aslında ozaman hic acıkmıyorum ve zorlanmıyorum. Salıdan beri ablamlar yanıma geldi onlara surekli yemekler falan hazırlıyorum kalabalıkta gaza gelip ben de yiyorum.
Kaç gündür de menü falan da yazmıyorum kimse de demiyor ki sen niye menü yazmıyorsun. Takım olmak aslında bunu gerektirir ama böyle bi eksiklik var ne yazık ki.
Herkes grup halinde tek kendi grubundakine yazıp yorum yapıyor @Xeroderma_pig de gitti ben kaldım frenleyen kontrol eden de olmayınca saldım. Diyete ve takıma küstüm
Ben devamlı burdayım ama sen onun bile farkında değilsin işte neyse..Canım sen sayfaya girmiyorsun ki yorum yapalım grupta üç dört kişi devamlı giriyor en fazla beni etiketlediklerinde mesaja yanıt verdiklerinde hiç haberim olmuyor ki girince görüyorum tabi hastalık yoğunluktan gibi nedenlerle girilmeyebilir buna diyecek bişey yok ama devamlılık gerektiriyor sonuçta takımız sen gel canim devamlı bak yorum yapmiyomuyuzsıkılırsın sonra birde bizden
Sağol canımÖğretmenim iyi tatiller.
Sadece senin icin degil canım digerleride yazmayinca aksama gec kaliyoruz.
Tamam canım bundan sonra farkındayım ve seni takipteyim anlaştık mıBen devamlı burdayım ama sen onun bile farkında değilsin işte neyse..
kilosunu bildirmeyenin yanına bildirimde bulunmadı yazacaksın canım o şekilde de ortalama hesaplayıp paylaşacaksınM Mutlumusmutlu canım kilo bildirimi yapabilirmisin???
Ok anlaştık yarından itibaren bi kaçamak yaparsam kafama kürekle vurabilirsiniz. Hedefe bukadar az kalmışken pes etmek olmaz.Tamam canım bundan sonra farkındayım ve seni takipteyim anlaştık mı
Kilom 60.4 gecen haftaki de 59.7 idi yanlis yazilmis listede. Yeni gelebildim eve***1. TAKIM 553.ETAP***
Gunayfur (60,8/60,3/0,5/%0,82)
Caroline84 (83.7/84.2/+0.5/%-0.60)
zms rainbow(68.7/68,2/0,5/%0,73)
ELF_LR35(93.4///%) kilosu sabit
Zehra_mda( 58.7//%) kilosu sabit
senasu1 (79.7/79/0,7/%0,88)
KarincaKadin (75.5/76,5/+1/%-1,32)
berceste_ (84.2//) kilosu sabit
Mutlumusmutlu (106.6//%) bildirimde bulunmadı
Xeroderma_pig(65//% ) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
magickk(65,5/64,8/0,7/%1,07)
Mirafatos (73.9/74,3/+0,4/%-0,54)
YeşilinBuyusu (67.5//% ) kilosu sabit
1. takım ortalamasi: %0,080
Akşam: 3 tane içli köfte (haşlanmış karatay usulü ev yapımı),yoğurt,ceviz
1 saat kondisyon bisikleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?