Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaaaa ama öyle deme ben çok üzüldüm şimdi kalabalıkta fark etmemişim canım özür dilerim benim eşim yok ki zaten ben herkese takılıyorum ama seni takip edicem bundan sonra bunları yazdığına pişmün olacaksın düş yakamdan diyceksin eee kahvaltıyı ne zaman yapacksın bakalım?

Ceza verdim kendime eve gidip tartılana kadar hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. Eve de anca akşama varırım.

tebrik ederim canm devamını dilerim sen hedefine ulaşırsın çok güzel gidiyorsun

Canım benim
Ben şu an kilo verme işiyle uğraşmıyorum uğraşamıyorum dikkat ediyorum o kadar böyle olunca da grupta olmam anlamsız geliyor bir hafta fazla çık bir hafta aynı çık yordu beni
Ve şuna karar verdim normalde de dikkat eden bir tip olduğum için 1.5 yıl önceki listeler bende işe yaramadı
Ya yediklerim daha da azalacak ve spor gerekli

Ama olmaz o zaman çok halsiz kalırsın ve akşam çok yersin. Öğlen ye akşamı da hafif geçir. Yatmadan da bi saat spor yap cezan bu olsun.
Canım tartılmadım kilo bildirimi yapmam lazım akşam da az yiycem kural koymazsam ipin ucu kaçacak. Dışarıda da yiyebileceğim şeyler hep kalorili bugun boyle gecsin yarına normal düzenime dönecem inşallah.

Canım tartılmadım kilo bildirimi yapmam lazım akşam da az yiycem kural koymazsam ipin ucu kaçacak. Dışarıda da yiyebileceğim şeyler hep kalorili bugun boyle gecsin yarına normal düzenime dönecem inşallah.

O zaman yemekten önce çorba felan ic bari akşam hem tok tutar hem hafif olur. Ama bi daha böyle aç bırakma kendine

Ceza verdim kendime eve gidip tartılana kadar hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. Eve de anca akşama varırım.
canım bende 2 haftadır + çıkıyorum benimde motivasyonum düştü birakmak istiyorum ama sonra şunu düşünüyorum: bu kiloda kalmak istiyormuyum? -Hayır! öyle ise devam etmekten başka çaremiz yok ! evet bazen bir iki gün böyle şeyler olabilir,bozulabilir,kaçamak olabilir bu süreç sıkıcı çünkü dinlenme molası gibi düşün ve yola kaldığın yerden tekrar devam et mutlu olmak için bunu yapmalıyız ve haklısın gruplaşma biraz böyle şeylere neden oldu ve sanki bu ara yazanların sayısıda azaldı gibi bundan sonra çeki düzen verelim hepimiz birbirimizi daha ciddi takip ve uyarı yapalım

Ben baya abarttim dün akşam 2 tane ev yapimi hamburger makarna salatasi 3-4 kasik kurufasulye 2 bardak ayran ve en son da kendi ilk yaptığım yaşpastamdan yarım dilim yedim. Gece kalktım ellerim davul gibi şişmişti. Dun akşam yatmadan 62.5 çıktı kilom. Salı sabah tam düz 59 kiloydum oysa.

Canim eve gittinmi?
62.5 mi baz alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…