- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Onla hiç alakası yok canım. Açlık yaptığım günler diğer günlerden daha rahat geçiyor aslında ozaman hic acıkmıyorum ve zorlanmıyorum. Salıdan beri ablamlar yanıma geldi onlara surekli yemekler falan hazırlıyorum kalabalıkta gaza gelip ben de yiyorum.
Kaç gündür de menü falan da yazmıyorum kimse de demiyor ki sen niye menü yazmıyorsun. Takım olmak aslında bunu gerektirir ama böyle bi eksiklik var ne yazık ki.
Herkes grup halinde tek kendi grubundakine yazıp yorum yapıyorXeroderma_pig de gitti ben kaldım frenleyen kontrol eden de olmayınca saldım. Diyete ve takıma küstüm
inşallah canmÜzülme canım karatay herkese uymayabiliyor sonuçta bende senin gibi alınca bıraktım bazen insanı 3 öğün zayıflatıyor yeni diyetin ıyi gelicek umarım
Ceza verdim kendime eve gidip tartılana kadar hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. Eve de anca akşama varırım.Aaaaa ama öyle deme ben çok üzüldüm şimdi kalabalıkta fark etmemişim canım özür dilerim benim eşim yok ki zaten ben herkese takılıyorum ama seni takip edicem bundan sonra bunları yazdığına pişmün olacaksın düş yakamdan diyceksineee kahvaltıyı ne zaman yapacksın bakalım?
tebrik ederim canm devamını dilerim sen hedefine ulaşırsın çok güzel gidiyorsunEvet gerçekten iki ay için çok iyi bi sonuç gönül isterdi ki 10 olsun bende iki ayda nasıl 10 kilo verdim videosu çekeyimBundan sonra yavaş gidecek kaçınılmaz bişey bu. Çünkü yemeği normale çekicem. Vücut kütlesi de azaldı. Gramla gider artık. Ama sporu artırıcam belki onun faydası olur diye ümitliyim. Canım senin kilon çok düşük çünkü bu böyledir 80 kil olan biri ile 65 kilo olan biri aynı miktarda kilo veremezki. O yüzden bence sen gayet iyisin. Seni yakalamak hayal oldu artık.
Ama olmaz o zaman çok halsiz kalırsın ve akşam çok yersin. Öğlen ye akşamı da hafif geçir. Yatmadan da bi saat spor yap cezan bu olsun.Ceza verdim kendime eve gidip tartılana kadar hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. Eve de anca akşama varırım.
tebrik ederim canm devamını dilerim sen hedefine ulaşırsın çok güzel gidiyorsun
Canım benimOnla hiç alakası yok canım. Açlık yaptığım günler diğer günlerden daha rahat geçiyor aslında ozaman hic acıkmıyorum ve zorlanmıyorum. Salıdan beri ablamlar yanıma geldi onlara surekli yemekler falan hazırlıyorum kalabalıkta gaza gelip ben de yiyorum.
Kaç gündür de menü falan da yazmıyorum kimse de demiyor ki sen niye menü yazmıyorsun. Takım olmak aslında bunu gerektirir ama böyle bi eksiklik var ne yazık ki.
Herkes grup halinde tek kendi grubundakine yazıp yorum yapıyorXeroderma_pig de gitti ben kaldım frenleyen kontrol eden de olmayınca saldım. Diyete ve takıma küstüm
***1. TAKIM 552.ETAP***
Gunayfur (61,2/60,8/0,4/%0,65)
Caroline84 (84.6/83.7/0.9/%1.10)
zms rainbow(68.2/68.7/+0.5/%-0.70)
ELF_LR35(93.4///%) kilosu sabit
Zehra_mda( 59.4/58.7/+0.3/%-0.51)
senasu1 (79/79.7/+0.7/%-0.89)
KarincaKadin (75.8/75.5/0.3/% 0.40)
berceste_ (84,9/84.2/0.7/%0.80)
Mutlumusmutlu (108.9/106.6/2.3/%2.10)
Xeroderma_pig(66.1/65/0.6/% 0.90)
magickk(65.6/65,5/0,1/%0,15) kilosu sabit
Mirafatos (73.3/73.9/+0.6%-0.76)
YeşilinBuyusu (68.9/67.5/1.4/% 2.00) yeni üye Başlangıç tarihi: 23 Aralık Başlangıç kilo:72.2 Hedef:55
1. takım ortalamasi: %0,334
Canım tartılmadım kilo bildirimi yapmam lazım akşam da az yiycem kural koymazsam ipin ucu kaçacak. Dışarıda da yiyebileceğim şeyler hep kalorili bugun boyle gecsin yarına normal düzenime dönecem inşallah.Ama olmaz o zaman çok halsiz kalırsın ve akşam çok yersin. Öğlen ye akşamı da hafif geçir. Yatmadan da bi saat spor yap cezan bu olsun.
Canım tartılmadım kilo bildirimi yapmam lazım akşam da az yiycem kural koymazsam ipin ucu kaçacak. Dışarıda da yiyebileceğim şeyler hep kalorili bugun boyle gecsin yarına normal düzenime dönecem inşallah.
76.5Arkadaşlarim canlarim niye tartilip yazmiyosunuz?????
G Gunayfur
berceste_
KarincaKadin
M Mutlumusmutlu
Benim dışarda isim var lütfen hepiniz kilonuzu yazarsaniz hepsini birlikte yapayim olurmu???
canım bende 2 haftadır + çıkıyorum benimde motivasyonum düştü birakmak istiyorum ama sonra şunu düşünüyorum: bu kiloda kalmak istiyormuyum? -Hayır! öyle ise devam etmekten başka çaremiz yok ! evet bazen bir iki gün böyle şeyler olabilir,bozulabilir,kaçamak olabilir bu süreç sıkıcı çünkü dinlenme molası gibi düşün ve yola kaldığın yerden tekrar devam et mutlu olmak için bunu yapmalıyız ve haklısın gruplaşma biraz böyle şeylere neden oldu ve sanki bu ara yazanların sayısıda azaldı gibi bundan sonra çeki düzen verelim hepimiz birbirimizi daha ciddi takip ve uyarı yapalımCeza verdim kendime eve gidip tartılana kadar hiçbişey yiyip içmeyi düşünmüyorum. Eve de anca akşama varırım.
Ben baya abarttim dün akşam 2 tane ev yapimi hamburger makarna salatasi 3-4 kasik kurufasulye 2 bardak ayran ve en son da kendi ilk yaptığım yaşpastamdan yarım dilim yedim. Gece kalktım ellerim davul gibi şişmişti. Dun akşam yatmadan 62.5 çıktı kilom. Salı sabah tam düz 59 kiloydum oysa.canım bende 2 haftadır + çıkıyorum benimde motivasyonum düştü birakmak istiyorum ama sonra şunu düşünüyorum: bu kiloda kalmak istiyormuyum? -Hayır! öyle ise devam etmekten başka çaremiz yok ! evet bazen bir iki gün böyle şeyler olabilir,bozulabilir,kaçamak olabilir bu süreç sıkıcı çünkü dinlenme molası gibi düşün ve yola kaldığın yerden tekrar devam et mutlu olmak için bunu yapmalıyız ve haklısın gruplaşma biraz böyle şeylere neden oldu ve sanki bu ara yazanların sayısıda azaldı gibi bundan sonra çeki düzen verelim hepimiz birbirimizi daha ciddi takip ve uyarı yapalım
caroline84 Bugün karne günü ancak vakit buldum
Kilom güncel değişiklik yok
Bana ne oldu anlamadım duraklamaya girdim galiba
Ben baya abarttim dün akşam 2 tane ev yapimi hamburger makarna salatasi 3-4 kasik kurufasulye 2 bardak ayran ve en son da kendi ilk yaptığım yaşpastamdan yarım dilim yedim. Gece kalktım ellerim davul gibi şişmişti. Dun akşam yatmadan 62.5 çıktı kilom. Salı sabah tam düz 59 kiloydum oysa.
Geçmiş olsun canım fazla yorma kendini iyileşmeye bakKahvaltı: sucuklu yumurta,tulum peyniri,zeytin,ıhlamur içtim(hala hastaym)
ara:bir dilim elma,yarımportakal
ara:sütlü kahve ile biraz fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?