- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Bu sene hiç güneş görmdim zaten inanılmaz bi sıcak vardı birde lohusalık mahvoldum. Normalde de sıcağı hiç sevem zaten. Ama inşallah bu sene tatile gideceğiz. Havuz felan da yaparız belki o zaman depolarım
Bunu herkes biliyor zaten. Su detoks corbalarinin tariflerini verseler bol bolda hizlica gitse kilolar
Canım kahvalti bir elma sonra hastaneye gittim geldim saat 3 gibi o yediklerim yani ogle aksam arası birsey oldu o yuzden aksamda birsey yemedim mısır, tarcınlı süt, ve turk kahvesi iki kayısı ve bir hurmayla aksamı kapattimkahvaltı biraz fazla kaçmış canm bugün çok karbonhidrat almışsın
Valla su cok iyi icmissin tebrikler ben 1 5 lt ancak yapabiliyorumBugün ac karna 2 bardak ilik su 2 kayısı
Kahvaltı: 1 yumurta ,2 dal marul, biraz peynir,1 ceviz
Ara:yarim elma ve portakal 10 cig findik
3 catal kadayıf
Aksam: 1 kepçe k.m çorbası, 5 6 kaşık cacık
Ara:3 çiğ badem
12 bardak su
Iyi geceler
Detoks arada olur zaten. Bana diyetisyenlerin hep bir hilesi varda sona saklıyorlar gibi geliyor nedendir bilmemCanim ben öyle detoks filan pek yapamiyorum. Düzgünce beslenince ve spir yapinca yavaş yavaş gidiyor.
Bende tatil yapmayi nasil özledim anlatamam.
Güneş Kremi surmuyoruz bilinenin aksine saat 12 de tam dik geldiginde yavaş yavas guneslenmeyi artiriyoruz önce 5 dk sonra 10 gibi (Karatay hocam herseyi degistirdi.
akşamı iyi kapatmissin canm evet geçte yemişsin ama 1 simit=4 dilim ekmeğe eşit+2 dilim ekmek= 6 dilim ekmek yemişsin ve 1 de kurabiye var.patates zaten nişanta ve karbonhidrat bunların hepsini aynı gün hatta aynı öğün almak biraz ağır olmuş sanki diyete dışı olmuş gibi diye belirtmek istedim akşam yediğin mısır bile tahıl grubu ve karbonhidrat oranı yüksek canm diyette karbonhidrat alicaksak bile mümkün olduğunca düşük olmalı senin ki çok fazla olmuşCanım kahvalti bir elma sonra hastaneye gittim geldim saat 3 gibi o yediklerim yani ogle aksam arası birsey oldu o yuzden aksamda birsey yemedim mısır, tarcınlı süt, ve turk kahvesi iki kayısı ve bir hurmayla aksamı kapattim
Canım evde nane yağı var mı? Benim migrenime iyi gelir. Geçen benimde tuttu o kadar ilaç içtim geçmedi. Evde kalmamış nane yağı hemen aldım. Bi denemeni tavsiye ederim. Migren için dilaltı kullanan biriyim ben. Baya ileri derecede ama nane yağı gerçekten kesiyor. Kaşlarının ortasına ve gözlerinin yanlarına yani şakaklara sürüp ovucaksın. Birazda boyun köküne.Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,1 haşlanmış küçük boy patates,tulum peyniri,zeytin
bugün çok hastayım yatıyorum başım migde bulantisiyla birlikte tuttu ağrı kesici ve ıhlamur içtim ama hala aynı migrenim tuttu galiba yada üşüttüm
sağol canım iyi hatırlattın ağrıdan beynim durdu resmen iyiki hatırlattın bende kullanıyorum canm tam ağrı olan yere sürünce yakıp uyusturup ağrıyı bastırıyor yoksa ağrı kesiciler bir işe yaramıyor zaten anca iğne etki ediyor hemen yağ süriyimCanım evde nane yağı var mı? Benim migrenime iyi gelir. Geçen benimde tuttu o kadar ilaç içtim geçmedi. Evde kalmamış nane yağı hemen aldım. Bi denemeni tavsiye ederim. Migren için dilaltı kullanan biriyim ben. Baya ileri derecede ama nane yağı gerçekten kesiyor. Kaşlarının ortasına ve gözlerinin yanlarına yani şakaklara sürüp ovucaksın. Birazda boyun köküne.
sağol canım iyi hatırlattın ağrıdan beynim durdu resmen iyiki hatırlattın bende kullanıyorum canm tam ağrı olan yere sürünce yakıp uyusturup ağrıyı bastırıyor yoksa ağrı kesiciler bir işe yaramıyor zaten anca iğne etki ediyor hemen yağ süriyim
Valla su cok iyi icmissin tebrikler ben 1 5 lt ancak yapabiliyorum
Haklısın canım ya bende az veriyorum sinir bozucu gerçekten ben diyetisyen diyeti de yaptım ilk 4 kilo verdim sonra 3 kilo ben 3 e de razıyım 2 kilo vermek çok canımı sıktı ama diyetisyen diyetini sevmiyorum herşeyden minik minik o yüzden yapamıyorum dene bakalım canım ama fazla vereceksin emin ol çünkü takiptesin onlar kaçamakta falan düzenliyorlar listeyi ya bu çok iyi hayırlısı inşallah canımkızlar ben karatay yapıyorm ya diyetisyen farklı bir şey verirse ne yapıyım diye kararsızdım ama artık bugün diyetisyen nasıl bir liste verirse onu uygulamaya karar verdimçünkü karataydan pekde bir yarar göremedim yarın bir ayım doluyor verdiğim kilo düşük ve bu kadar sporla 1 ayda bu kilo ne uygulasam giderdi yani sonuçta tatlı yemiyip,ekmek yemiyip,asitli ve hazır içecek içmeyip,paketli ürün yeneyip, sıfır şeker ve hergün spor yaparak ayda 2-3 kilo hertürlü gider yani sonuçta 5 ogunde olsa bu durumda 2 -3 kilo mutlaka gidecekti benim 2 öğün yapıp saatlerce aç kalmamin meyve bile yemememin hiç bir mantığı kalmadı benim düşüncem de bir aylık sonuç boşa isgence oldu yani diywtisyenin vericegini birde deniycem bakalm sonuçta migrenide aç durmak tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?