- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
kızlar ben karatay yapıyorm ya diyetisyen farklı bir şey verirse ne yapıyım diye kararsızdım ama artık bugün diyetisyen nasıl bir liste verirse onu uygulamaya karar verdimçünkü karataydan pekde bir yarar göremedim yarın bir ayım doluyor verdiğim kilo düşük ve bu kadar sporla 1 ayda bu kilo ne uygulasam giderdi yani sonuçta tatlı yemiyip,ekmek yemiyip,asitli ve hazır içecek içmeyip,paketli ürün yeneyip, sıfır şeker ve hergün spor yaparak ayda 2-3 kilo hertürlü gider yani sonuçta 5 ogunde olsa bu durumda 2 -3 kilo mutlaka gidecekti benim 2 öğün yapıp saatlerce aç kalmamin meyve bile yemememin hiç bir mantığı kalmadı benim düşüncem de bir aylık sonuç boşa isgence oldu yani diywtisyenin vericegini birde deniycem bakalm sonuçta migrenide aç durmak tetikliyor
canım yaza girene kadar karatay böyle gıdım gıdım 68 e düştüm ve yazn bıraktm yaz sonu hoopp 75 verdigimin de üstüne çıktı kilom şunu anladım ki gerçektende karatayla yavaş veriliyor ve bırakınca alınıyor şimdi gene denedim gene çok yavaş tamam yavaş olsun ben hızlı vermek istemiyorum ama bunda duraklamada çok fazla ve sanada hatta kaçamak yapip fazla cikmadigin hafta demiştim ben tek kacamak yapsam en az 1 kilo fazla cikiyorum diye karatay da bir kacamakda bile geri geliyor madem birakinca gene ben hepsini alicam ozaman emek boşa gidicekAz vermek gerçekten insanın motivasyonunu düşürüyor. Bende bu hafta pek veremedim. Daha doğrusu cumartesi yediğim şey 2 kilo birden yükselttiği için çk bi fark olamadı. Aslında sen daha önce karatayla verdim demiştin. Demekki insanın bünyesi zamanla farklılık gösteriyor. Bende 1 2 ay daha karatay yapıp sonra normal diyetime dönmeyi düşünüyorum. Yılların alışkanlıkları kolay bırakılmıyo. Sonra insan bi kaçamak yapıyo daha beter oluyo.
canım bende 3 razıyım 4 ün üstünde zatn vermek istemem yani az,sağlıklı ve kalıcı olsun ama beni en çok caydiran kalıcı olmaması bir gün yesek ki hiç birimiz abartmıyorum sonuçta kaçamak dediğimiz günümüz normal yiyenlerden de çok düşük kalıyor ama bizim 1 kilo geri almamızı sağlıyor madem biz normal yemeye geçince bu kiloların çoğu geri gelicek ozaman kalıcı değil gibi geldi karatay bana ve dudaklama da aşırı uzun sürüyor ben memnun kalmadim karataydan ikinci kez denedim ve leptin yalan miş anladım çünkü 5-6 öğün diyeti ve spor yapanlarda zatn en az 2-3 kilo veriyor leptinin hiç bir artısı olmadıHaklısın canım ya bende az veriyorum sinir bozucu gerçekten ben diyetisyen diyeti de yaptım ilk 4 kilo verdim sonra 3 kilo ben 3 e de razıyım 2 kilo vermek çok canımı sıktı ama diyetisyen diyetini sevmiyorum herşeyden minik minik o yüzden yapamıyorum dene bakalım canım ama fazla vereceksin emin ol çünkü takiptesin onlar kaçamakta falan düzenliyorlar listeyi ya bu çok iyi hayırlısı inşallah canım
Katılıyorum leptinin bur artisini görmedim bende ve kaçamak yaptığım hafta ki diğerleri götürüyor resmen ben azıcık o azıcık bu yedim gerçekten fazla yemiyorum en çok canımı sıkan o birde o hafta fazla çıkıyorum ve iki haftada sabit diyetisyenle çok kilo verdim açıkçası az yağlı yap dedi herşeyi ben yapmadım normal düzen sadece porsiyonlara dikkat ettim ki birde haftada 1 sütlü tatlı bile yiyiyordum yazın dondurma hiç kilom sabit kalmadı bende sıkılıdim ama bir süre devam edeceğim yine bakalım zaten benim diyetisyen tek sabah ekmek veriyodu diğer öğünlerde yok makarna bile yedim Arada ve kilo verdim bu karatay zor yacanım bende 3 razıyım 4 ün üstünde zatn vermek istemem yani az,sağlıklı ve kalıcı olsun ama beni en çok caydiran kalıcı olmaması bir gün yesek ki hiç birimiz abartmıyorum sonuçta kaçamak dediğimiz günümüz normal yiyenlerden de çok düşük kalıyor ama bizim 1 kilo geri almamızı sağlıyor madem biz normal yemeye geçince bu kiloların çoğu geri gelicek ozaman kalıcı değil gibi geldi karatay bana ve dudaklama da aşırı uzun sürüyor ben memnun kalmadim karataydan ikinci kez denedim ve leptin yalan miş anladım çünkü 5-6 öğün diyeti ve spor yapanlarda zatn en az 2-3 kilo veriyor leptinin hiç bir artısı olmadı
Çok fazla kaçırmamışsın canım tek hurma var zaten yağını çay kaşığıyla yemissinKızlar akşam yemeğimin ölçüsü biraz kaçtı ama açıkçası pişman değilim. Yavaşlataağımı söylemiştim. Tavuk ızgara 1 adet trabzon hurması 3 çay kaşığı tahin pekmez ve biraz daha çiğköfte yarın ben muhtemelen sabit çıkıcam. Ama artık sporu çoğaltarak ilerlemeyi yemekten çok kesmemeyi düşünüyorum.
bencede canm yerinde olsam o listeye dönerdim bak ne rahat ve güzel vermişsin karatay çok sıkı ve spora rahmen sonuç bu spror yapmasak hiç vermiycektik demekkiKatılıyorum leptinin bur artisini görmedim bende ve kaçamak yaptığım hafta ki diğerleri götürüyor resmen ben azıcık o azıcık bu yedim gerçekten fazla yemiyorum en çok canımı sıkan o birde o hafta fazla çıkıyorum ve iki haftada sabit diyetisyenle çok kilo verdim açıkçası az yağlı yap dedi herşeyi ben yapmadım normal düzen sadece porsiyonlara dikkat ettim ki birde haftada 1 sütlü tatlı bile yiyiyordum yazın dondurma hiç kilom sabit kalmadı bende sıkılıdim ama bir süre devam edeceğim yine bakalım zaten benim diyetisyen tek sabah ekmek veriyodu diğer öğünlerde yok makarna bile yedim Arada ve kilo verdim bu karatay zor ya
az vermeyi geçtim ama geri almak çok üzücü ben hala fazla çıkıyorum ve sabahada bir şeyin değişeceğini sanmıyorumAz vermek gerçekten insanın motivasyonunu düşürüyor. Bende bu hafta pek veremedim. Daha doğrusu cumartesi yediğim şey 2 kilo birden yükselttiği için çk bi fark olamadı. Aslında sen daha önce karatayla verdim demiştin. Demekki insanın bünyesi zamanla farklılık gösteriyor. Bende 1 2 ay daha karatay yapıp sonra normal diyetime dönmeyi düşünüyorum. Yılların alışkanlıkları kolay bırakılmıyo. Sonra insan bi kaçamak yapıyo daha beter oluyo.
Aynen canım spor yapmasak aksine kilo alacaktık sanırım bilmiyorum su an devam edeceğim bakalım ama her an bırakabilirim bendebencede canm yerinde olsam o listeye dönerdim bak ne rahat ve güzel vermişsin karatay çok sıkı ve spora rahmen sonuç bu spror yapmasak hiç vermiycektik demekki
bende sağlıklı beslenmeye dikkat ederim 15 yıldır şekerli çay,kahve içmedim,sağlıksız asitli içecek yada abur cubur yemem ve bunun gibi bir cok dikkat ettiğim şey var ama bukadarda sıkı yaşamak istemiyorum çok da sağlıklı gelmesi bu diyet kışın bir mandalin yada portakal bile yememek çokda sağlıklı değil bence diyetisyenler bile böyle liste vermiyor bilmiyorum ben kafamda karatay diyetini bitirdimblonde ambition magickk kızlar size katılıyorum gerçekten karatay zor. Çünkü alışık değiliz. Ne zaman normal bişey yesek kilo geri geliyor. Ama ben normal diyetten daha tok kalarak ve daha hızlı kilo verdim. O yüzden bi süre daha devam edeceğim. Benim normal düzenim zaten diyet gibi aslında yıllardır sağlıklı beslenirim. Ama bu şekilde diyet yoruyor insanı hele artı çıkmak gerçekten sinir bozucu. Bugün yedim ya bakalım sabah ne olacak. Ben anlamıyorum gerçekten nasıl bi metabolizmamız var ya erkekler afedersiniz öküz gibi yiyip kilo almıyo biz bi öğün normal yesek 3 kilo oynuyo. Gerçekten artık kendimi yormuycam. Spora ağırlık verip güzelce yiycem yemeğimi. Meyve yemeyi özledim ya
bende sağlıklı beslenmeye dikkat ederim 15 yıldır şekerli çay,kahve içmedim,sağlıksız asitli içecek yada abur cubur yemem ve bunun gibi bir cok dikkat ettiğim şey var ama bukadarda sıkı yaşamak istemiyorum çok da sağlıklı gelmesi bu diyet kışın bir mandalin yada portakal bile yememek çokda sağlıklı değil bence diyetisyenler bile böyle liste vermiyor bilmiyorum ben kafamda karatay diyetini bitirdim
Aynen benim eşim öyle bir yer ki hiç kasmadan sabahları kaşarlı sucuklu tostmus baklavaymis hiç aynı kilodadır bana der ki sen ne yiyiyosun ya benim gibi yesen ne olacak der kaç aydır biktim dışarı çıkıyoruz arkadaşlarla ben sadece kahve içiyorum onlar salep içerken tatlı yerken bakıyorum çünkü yesem fazlasıyla gelecek ama ahdim var 63 olayım salep içeceğimblonde ambition magickk kızlar size katılıyorum gerçekten karatay zor. Çünkü alışık değiliz. Ne zaman normal bişey yesek kilo geri geliyor. Ama ben normal diyetten daha tok kalarak ve daha hızlı kilo verdim. O yüzden bi süre daha devam edeceğim. Benim normal düzenim zaten diyet gibi aslında yıllardır sağlıklı beslenirim. Ama bu şekilde diyet yoruyor insanı hele artı çıkmak gerçekten sinir bozucu. Bugün yedim ya bakalım sabah ne olacak. Ben anlamıyorum gerçekten nasıl bi metabolizmamız var ya erkekler afedersiniz öküz gibi yiyip kilo almıyo biz bi öğün normal yesek 3 kilo oynuyo. Gerçekten artık kendimi yormuycam. Spora ağırlık verip güzelce yiycem yemeğimi. Meyve yemeyi özledim ya
Aynen benim eşim öyle bir yer ki hiç kasmadan sabahları kaşarlı sucuklu tostmus baklavaymis hiç aynı kilodadır bana der ki sen ne yiyiyosun ya benim gibi yesen ne olacak der kaç aydır biktim dışarı çıkıyoruz arkadaşlarla ben sadece kahve içiyorum onlar salep içerken tatlı yerken bakıyorum çünkü yesem fazlasıyla gelecek ama ahdim var 63 olayım salep içeceğimnapayım kaçamağım bu meyve yerken korkuyorum yediğim hafta artı çıkıyorum ne bu ya eziyet
Kilo vermek çok zor ya hele ki millet yerken bakmak çok gıcık kapmaya başladım ucundan yiyeyim dedim o hafta spor yapmama rağmen artı çıktım diyorum ya bunlarla kilo alıyorsak ölelim en iyisiArkadaşıma gidicem tembih ediyorum sadece kısır yap yanına peynir turşu koy diye ay öyle olur mu diyo ama napıyım. Haftasonu açık büfe kahvaltıya gidecektik arkadaşlarla lütfen bu hafta gitmeyelim dedim evet tek kelimeyle eziyet. Bende aylık hakkımı açık büfede kullanıcam ne vrsa yiycem valla ama bu hafta değil.
BencedeKilo vermek çok zor ya hele ki millet yerken bakmak çok gıcık kapmaya başladım ucundan yiyeyim dedim o hafta spor yapmama rağmen artı çıktım diyorum ya bunlarla kilo alıyorsak ölelim en iyisi
evet canm ya sosyellesmekten kaçar oldum ya virileri gelicek olsa dert ben gidiceksem ayrı bir dert,dışarda arkadaşlarla bulussak o da öyle yeme içme muhabbetinden kaçmak için asosyal olucam valla bunaldmAynen benim eşim öyle bir yer ki hiç kasmadan sabahları kaşarlı sucuklu tostmus baklavaymis hiç aynı kilodadır bana der ki sen ne yiyiyosun ya benim gibi yesen ne olacak der kaç aydır biktim dışarı çıkıyoruz arkadaşlarla ben sadece kahve içiyorum onlar salep içerken tatlı yerken bakıyorum çünkü yesem fazlasıyla gelecek ama ahdim var 63 olayım salep içeceğimnapayım kaçamağım bu meyve yerken korkuyorum yediğim hafta artı çıkıyorum ne bu ya eziyet
sen devam et tabi canm iyice sıkılınca değiştirirsin çünki sende etki etti faydasını gördüğün için devam edebilirsinEvet beni de zorlamaya başladı ama en azından 1 ay daha dayanmaya çalışıcam. Akşam meyve yemezdim ama gündüz canım istediğinde de bir meyve yerdim yani gerçekten meyve yemeyi özledim. 1 ay daha sıkıcam sonra normal şekilde devam etmeyi düşünüyorum.
Off kötü olmuş canım ya ama akşam fazla çıkar umudunu kaybetme zaten öyle olsada yeni bir yola gireceksin inşallah oraya odaklan güzel günler göreceksin kilon bundan sonra takır takır gidecekben an itibariyle tranva geçirdim tartı da öyle bir rakam var ki sabaha hiç diyet yapmamış gibi başlangıç kilom ile yazıla bilirim gördüğüm rakam şok gece fazla çıkar insan ama bukadar da çıkamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?