Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar şimdi ilk iki hafta mı tek tek okuyup yazdım inceledim neler uyguliyip 2.5 haftada 2.5 kilo vermiştim de sonra geri almaya başladım fark ne diye iyi yazıp çizip taradım ilk 10 gün sabah akşam bisiklet bol bol yapıyorum ve sabah akşam sütlü kahve içiyorum günkurusu yiyorum bol yoğurt ve protein ağırlıklı yemisim hep et,tacuk,balık ağırlıklı sonraki hafta 1 kilo 300gram verdim ve detaylı bakinca 1.3 kilo verdiğim hafta yine benzer devam ederken her gün bazen kahvaltı bazen ara öğün olarak 1 elma yada gün kurusu yemisim hergün meyve var yani ve hergün 1 saat bisiklet sürmüşüm demekki en büyük hatam bisiklet yerine başka şeyler yapmayı düşünmek olmuş ve meyve eklemek bana çok iyi gelmiş bugün de meyve yiyip 1 saat bisikletimi yapmıştım ve bundan aonrada yaparak devam edicem benim bünyeye iyi geliyor şimdilik anladığım kadarıyla

Allah seni ya oturup araştırmış Ama canım sen bisikleti hiç bırakmadın ki. Söylediğin şekilde devam et bakalım inşallah fark olur.

Canım bu saate kadar nasıl dayandın hadi bişeyler ye artık
Yedim canım eve baya gec kaldık normalde olsa dikkat ediyorum yemek saatine ama misafir olunca malesef zor oluyor.
Akşam yemeğim
1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurtlu havuçlu kabak salatası 1 tane portakal draje
1.5 avuç kuruyemiş 3 kuru kayısı

Yarından itibaren tamamen normale dönücem inşallah

Canım bu arada bi lahana çorbası tarifi buldum ben link atmayı bilmiyorum da google a zencefilli lahana çorbası yazarsan çıkıyor tarifi

Allah seni ya oturup araştırmış Ama canım sen bisikleti hiç bırakmadın ki. Söylediğin şekilde devam et bakalım inşallah fark olur.
napiyim ya kafayı yiycem yakında yok canm bu hafta pek yapmadım bisikleti misafir hastalık filan derken bu haftayi pek yapamadan kapatmistim baya azaltmistim zaten gecen haftada dansa filan ağırlık verip azaltmıştım ama iyi kilo verdiğim ilk haftalar günde 1.5 yada 2 saat yapmışım 1saat sabah 1 saat akşam filan yapmışım

akşamları dahada fazla çıkıyor insan yiyip ictiklerimiz şişlik filan bende akşam başlangic kilomu tartida görünce şok oldum ama sabah 2 kiloya yakın az cikiyoruz doğru olanda sabahki kilo tabi sonuç olarak daha az ciksamda kilo almış olarak çıktım hem bu hafta hemde geçen hafta yine sen hedefine çok yakinsin ama ben daha baslardayim benim durumum daha kötü

Sen azimlisin yaparsın canını sıkma. Bende normalde bu şekilde abartmazdım ama ablam yeğenlerim yedikçe benim de canım çekti yedim. Birde şöyle bi düşünce geldi istediğim şeyleri bile yiyemedikten sonra hayattan ne zevk alıcam dedim. Sonra da 2.5 aydir emek veriyorum 2 günde geri alıcam verdiğimi bütün emeklerim heba olacak diye de canim sıkıldı.Birde nedense bugünlerde sebebini anlayamadığım şekilde çok gerginim çatacak yer arıyorum resmen onun da etkisi var sanırım.

Kızlar merhaba akşam yeşil mercimek çorbası 1.5 tabak falan yedim yiyebilecegim hiçbişey yoktu yanında yoğurt yeşillik birde biraz peynir helvası yedim canım çok istedi napayım temizlik yaptım spor falan yapamadım ama doğum gününde hiçbirşey yemedim kendimi alkışlıyorum Ya görseniz ye ye her ağızdan niye yemiyosun çok garip bakıyorlar bir an kendimi uzaylı sandım Ya yemiycem ben 8 den sonra bişey yemiyorum desemde nafile tabak bile hazırlamışlar ayağa kalktım tabak birden elimden kaydı hepsi yere tamam dedim kurtuldum aaa sonra bir baktım bir Daha tabak dedim yok heralde pes edicem sonra arada kaynadım da kurtuldum geri mutfağa koydum

galiba diyet psikolojisi canmçünkü bende ayniyim

Bendede gerginlik var diyetten mi ne etrafıma bağırıp çağırıyorum senin kilonbaz keşke senin gibi olsam hedefin kaçtı canım benimki 60 daha 5 kilo var

baya savaşmışsın canım ve sen kazanmissin tebrikler

Tebrik ederim canım ya ben öyle yerlerde dayanamam heralde Allahtan yaşpastayı sevmem. Ama börek varsa dayanamazdım. Böreeeeeeeeeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…