Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

2 gündür hep misafirler geldi gitti hiç müsait olmadım ve hiç diyete uyamadim ikramlardan yedim hep ve bugün regle oldum regle bitişi bende bir detoks yapsam iyi olucak

Yazdık sana ama görmemişsin. Canım sen detoksları pek uygun bulmuyordun ama. Hızlı veriliyo sonra misliyle alınıyo demiştin. Diyetisyen ne dedi? Nasıl bi liste verdi?

caroline84 deadline
Bugun etraflıca düşünüp tedavi sürecinde izne ayrılmaya karar vardim. Başta kilo vermeyi tüp bebek için istemiştim şimdi ise kafamda kilo vermek tedavinin önüne geçiyor gibi oldu. Son 2 kilom kaldı diye kendimi kısıtlayıp strese sokmak istemiyorum bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider de hamile olurum ozaman zaten diyeti doğumdan sonraya ertelerim. Olumsuz gider de hamilelik olmazsa gelip aranızda devam ederim son kilolarımı vermeye. Buarada izne ayrılıyorum diye tamamen bırakıp abartılı yemeye devam etmiycem. Sadece kendimi strese sokmadan ve fazla abartmadan devam edeceğim bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…