Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

berceste_ canım tatile gittiniz?
Neler yiyosun canım?
Ben biraz fazla yiyorum galiba ama diyetime uygun besleniyorum hiç kacamaksiz gidiyorum
Ama tatil ışte sabah bu yerde aksam biyerdeyim
Daha da adet olamadim ve şaşkınlığım varinsallahkilo almamamisimdir

Canm msji görmedim sehir dışından misafirim var bundan snra gönderirim günlük yediğim şeyleri ama kesin bişey var kaçamak asla yapmiyorum..

Zaten bu kaçamak olayi rejimi bitiriyor diyetisyenin verdigi listeye uydunmu çok güzel gidiyor ama işte nefiste var bazen cokta iradeli olamiyirum.

Hayırlısı olsun canım.

Canim istedigin zaman yaz ama kilonda gayet indi bence yürüyüş te pkoya çok iyi geliyor.
Rabbim hayırlısıni versin emeklerin araya gitmesin bizi haberdar et.
Ben çok dua ederim sana.
Bide canım yarın kilonu söyle olurmu?

Canim benim her işim elden ayrı olur doktoruna bi sor istersen zaten hormonları na mutlaka bakilacaktir.
Bu işte pkos için ne kadar kilo verirsen o kadar iyi sonuç elde edebiliriz demişti doktorum sen bence gayette iyi verdin.
Besmeleni çek Rabbine yasla arkani bu senin imtihanin.
Benim doktorum bendeki stressi görünce
Bizler inançlı insanlariz ben sadece araciyim Allah nasip etcek lutfen böyle yapmayin demişti.
Demekle olmuyor Allah a emanet ol.

Zaten bu kaçamak olayi rejimi bitiriyor diyetisyenin verdigi listeye uydunmu çok güzel gidiyor ama işte nefiste var bazen cokta iradeli olamiyirum.
Canm bugün eltimdeydim mesela akşam yemeginde tabagima yemem gerekeni aldım bana kimse şunu ye demesin yok diyince ben üzülüyorum sizi kırdığım için dedim salata yedim bolca biraz turşu patatesli tavuk pilav mercimek çorbası yaprak sarma vardı hepsinden yiyemeyecegim için sadece patatesli tavukla salata yedim sonrasında irmik tatlısı yapmış coook severim oda çok güzel yapar bol bol su içtim ki sisiyim canm istemedim diye eşimin zorlamasıyla 1 catalda ondan yedim ama sanırım Yeşilçay soda limonunda faydası var çünkü iki gündür içmiyorum kendimde şişkinlik hissediyorum

Bu işin bahanesi yok ama ben çok sıkılınca tümden bırakıyorum.
Bugün sabah ailecek kocaman bi sofra vardı pek dayanamadim.
Bide cuma doğum günü yapcam Allah izin verirse ondan sonra aynen devam edecem.
Nazar degmesin cok iyi gidiyorsun.

günaydınlar arkadaşlar bir iki gündür uğrayamamıştım tüm msjları okumaya çalışıyorum ama çok başarılı olamadım geçen hafta sabit kaldığım halde kilomu yanlış hesapladığım için bir karışıklığa neden olduğum için hepinizden özür dilemekle birlikte bu hafta az da olsa kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum iki üç haftadır sabitte kaldım veya cumadan sonra kilo alıp bir sonraki cumaya kadar verdim benim de kafam karıştı işin aslı çok mutsuzum o yüzden bugünlerde
geçen hafta kilo 93.4
güncel 92.9
fark 0.5
yüzde 0.535
deadline caroline84 bu arada caroline84 mutlu yaşlar diliyorum daha güzellerini görürsünüz inşallah

canım bende devlet memuruyum daha önce de söylemiştim ama belki kaçırmışsındır emniyet müdürlüğünde çalışıyorum hangi kurumda çalışıyorsun

sabah suyumu içtim yarım saat 45 dakika sonrada yulaf kepeğimi yedim
dün chia tohumu aldım yulaf kepeği ile onu denemeyi düşünüyorum daha uzun süreli tok tutuyormuş ama 2 tk dışında kullunmak yokmuş yarın maç görevim var onu kullanırsam belki akşamı çıkarır diye düşündüm

Canım ben chia yı şöyle kullanıyordum hem çok tok tutuyo hem lezzetli oluyo 2 saat önceden sütün içinde beklatilorum o şişiyo zaten bulgur gibi sonra robota atıyorum içine muz koyuyorum robottan geçiriyorum muzlu puding gibi oluyo tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…