Takımdaki listeyi veriyoruz canım o yüzden etiketledikEfendim canım
Ben biraz fazla yiyorum galiba ama diyetime uygun besleniyorum hiç kacamaksiz gidiyorum
Canm msji görmedim sehir dışından misafirim var bundan snra gönderirim günlük yediğim şeyleri ama kesin bişey var kaçamak asla yapmiyorum..
Ben ankaraya gittiğimde eşim yurt dışına gidiyor. Bugüne kadar hiçbi işimi eşime hallettirmedim. Benim eşimde benden daha sakindir aslında keşke o halletse ama bizim kurum buraz değişik gıcık yani anlatsam roman olacak cinsten. Her şeye anında soruşturmü açarlar bu korkuyla özel işlerini bile yaptırıyor. Aman tanıdığınız varsa aman aman daha çok çalışıp başka kuruma girsin söyleyin. Öyle şeyler oluyo ki eşim bile kafayı yiyo bazen. Bu da onlardün biri işte. Çok sağol canım desteğir için bıraktım bakalım ne olacak göreceğiz.
caroline84 deadline
Bugun etraflıca düşünüp tedavi sürecinde izne ayrılmaya karar vardim. Başta kilo vermeyi tüp bebek için istemiştim şimdi ise kafamda kilo vermek tedavinin önüne geçiyor gibi oldu. Son 2 kilom kaldı diye kendimi kısıtlayıp strese sokmak istemiyorum bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider de hamile olurum ozaman zaten diyeti doğumdan sonraya ertelerim. Olumsuz gider de hamilelik olmazsa gelip aranızda devam ederim son kilolarımı vermeye. Buarada izne ayrılıyorum diye tamamen bırakıp abartılı yemeye devam etmiycem. Sadece kendimi strese sokmadan ve fazla abartmadan devam edeceğim bu süreçte.
Arada yazarım yine canım. Dun detoks yapmayı kafama koydum sonra da @senasu1 vecaroline84 msj yazmıştı beslenme önemli bu süreçte diye ki ben de biliyorum aslında önemli olduğunu ama son 2 kiloyu da veriyim kafamdan atıyım diye düşünürken atladım bunu. Arkadaşların mesajlarından sonra düşündüm sen ne yapıyorsun senin önceliğin ne diye kafama dank etti en iyisi izne ayrılıyım dedim.
Canm bugün eltimdeydim mesela akşam yemeginde tabagima yemem gerekeni aldım bana kimse şunu ye demesin yok diyince ben üzülüyorum sizi kırdığım için dedim salata yedim bolca biraz turşu patatesli tavuk pilav mercimek çorbası yaprak sarma vardı hepsinden yiyemeyecegim için sadece patatesli tavukla salata yedim sonrasında irmik tatlısı yapmış coook severim oda çok güzel yapar bol bol su içtim ki sisiyim canm istemedim diye eşimin zorlamasıyla 1 catalda ondan yedim ama sanırım Yeşilçay soda limonunda faydası var çünkü iki gündür içmiyorum kendimde şişkinlik hissediyorumZaten bu kaçamak olayi rejimi bitiriyor diyetisyenin verdigi listeye uydunmu çok güzel gidiyor ama işte nefiste var bazen cokta iradeli olamiyirum.
3 saat önce bir ricada bulundum 1 kişide zahmet edip yardımcı olmadı.
Canm bugün eltimdeydim mesela akşam yemeginde tabagima yemem gerekeni aldım bana kimse şunu ye demesin yok diyince ben üzülüyorum sizi kırdığım için dedim salata yedim bolca biraz turşu patatesli tavuk pilav mercimek çorbası yaprak sarma vardı hepsinden yiyemeyecegim için sadece patatesli tavukla salata yedim sonrasında irmik tatlısı yapmış coook severim oda çok güzel yapar bol bol su içtim ki sisiyim canm istemedim diye eşimin zorlamasıyla 1 catalda ondan yedim ama sanırım Yeşilçay soda limonunda faydası var çünkü iki gündür içmiyorum kendimde şişkinlik hissediyorum
efendim mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın
canım bende devlet memuruyum daha önce de söylemiştim ama belki kaçırmışsındır emniyet müdürlüğünde çalışıyorum hangi kurumda çalışıyorsunNasıl strest olmayım kızlar ya herşey üst üste geldi. Yıllık iznim bitiyo ben ankaraya gidicem çıkmazsa geri mi gelicem. Dava aşamasında ne yapıcam çalışıcam mı? Asya 3 4 gündür çok huysuz bilmiyorum diş mi çıkartıyo yoksa kulak sıkıntısı mı tekrarladı. O bi yanan iş yeri bi yandan gerçekten çok bunaldım.
Adalet bakanlığı canım yaaa nalet gelsinñnnnnnncanım bende devlet memuruyum daha önce de söylemiştim ama belki kaçırmışsındır emniyet müdürlüğünde çalışıyorum hangi kurumda çalışıyorsun
sabah suyumu içtim yarım saat 45 dakika sonrada yulaf kepeğimi yedim
dün chia tohumu aldım yulaf kepeği ile onu denemeyi düşünüyorum daha uzun süreli tok tutuyormuş ama 2 tk dışında kullunmak yokmuş yarın maç görevim var onu kullanırsam belki akşamı çıkarır diye düşündüm
Ne güzel vermişsin canım bak daha ne olsunGeçen hafta 67.500
Bu hafta 66.500
Fark 1 kilo
Yüzde 1.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?