- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
caroline84 deadline
Bugun etraflıca düşünüp tedavi sürecinde izne ayrılmaya karar vardim. Başta kilo vermeyi tüp bebek için istemiştim şimdi ise kafamda kilo vermek tedavinin önüne geçiyor gibi oldu. Son 2 kilom kaldı diye kendimi kısıtlayıp strese sokmak istemiyorum bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider de hamile olurum ozaman zaten diyeti doğumdan sonraya ertelerim. Olumsuz gider de hamilelik olmazsa gelip aranızda devam ederim son kilolarımı vermeye. Buarada izne ayrılıyorum diye tamamen bırakıp abartılı yemeye devam etmiycem. Sadece kendimi strese sokmadan ve fazla abartmadan devam edeceğim bu süreçte.
liste hala almadım evet hala aynı düşünüyorum kesinlikle kalıcı bir kilo verme olayı değil görülen rakam gerçek kilo değil sadece vücudu şaşırtmak ve harekete geçirmek için denesemmi diye düşünüyorumYazdık sana ama görmemişsin. Canım sen detoksları pek uygun bulmuyordun ama. Hızlı veriliyo sonra misliyle alınıyo demiştin. Diyetisyen ne dedi? Nasıl bi liste verdi?
Püf nokta hamilelik oncesi pantolonlarına sığmış olmak bence. Daha iyi olursun inşallah.Yok canım kafayı sıyırdım sadecedışarı çıkınca kendime huni alıcam şaka bi yana bi ferahlık geldi ya bilmiyorum neden biraz daha iyiyim canım sorduğun için çok teşekkür ederim.
liste hala almadım evet hala aynı düşünüyorum kesinlikle kalıcı bir kilo verme olayı değil görülen rakam gerçek kilo değil sadece vücudu şaşırtmak ve harekete geçirmek için denesemmi diye düşünüyorum
Püf nokta hamilelik oncesi pantolonlarına sığmış olmak bence. Daha iyi olursun inşallah.
Sevindik bak şimdi moralim düzgün olsun hep biz senin şakalarına alıştık canımYok canım kafayı sıyırdım sadecedışarı çıkınca kendime huni alıcam şaka bi yana bi ferahlık geldi ya bilmiyorum neden biraz daha iyiyim canım sorduğun için çok teşekkür ederim.
Sevindik bak şimdi moralim düzgün olsun hep biz senin şakalarına alıştık canım
Evet haklısın canım birde kiloyla kendini strese sokma az birşey kalmış zaten ama uğra böyle özletme kendini hayırlı haberlerle gelirsin inşallahcaroline84 deadline
Bugun etraflıca düşünüp tedavi sürecinde izne ayrılmaya karar vardim. Başta kilo vermeyi tüp bebek için istemiştim şimdi ise kafamda kilo vermek tedavinin önüne geçiyor gibi oldu. Son 2 kilom kaldı diye kendimi kısıtlayıp strese sokmak istemiyorum bu süreçte. İnşallah herşey yolunda gider de hamile olurum ozaman zaten diyeti doğumdan sonraya ertelerim. Olumsuz gider de hamilelik olmazsa gelip aranızda devam ederim son kilolarımı vermeye. Buarada izne ayrılıyorum diye tamamen bırakıp abartılı yemeye devam etmiycem. Sadece kendimi strese sokmadan ve fazla abartmadan devam edeceğim bu süreçte.
Arada yazarım yine canım. Dun detoks yapmayı kafama koydum sonra daYaaaa gidiyo musun
Ben bak var Sende gitmem canım zaten bu gidişle 1 senede ancak vericem heraldeValla bende sizlere alıştım birisi gidicem diyince üzülüyorum zaten herkes gidiyor etrafımdan burdan bari gitmeyin.
Ben bak var Sende gitmem canım zaten bu gidişle 1 senede ancak vericem heraldeNeyse kolay kolay gidemiycem canım anlayacağın
Bende almışımAaaa ben madalya almışım ne oluyorki acep
Amin canım inşallah sağolasın.Evet haklısın canım birde kiloyla kendini strese sokma az birşey kalmış zaten ama uğra böyle özletme kendini hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Hadi yaptım içelim canım oh misAynen biz hedefi biraz zor görecek gibiyiz.ay şimdi karşılıklı bi kahve ne iyi giderdi neyse burdan içelim
Canım bende pek detoks yapmam ama arada toksinlerden arınmak için yapmak lazımmış bu hurma detoksu dikkatimi çekti zaten hurmadaki vitamin çok başka birde yoğurt tam tok tutucu denemek lazımliste hala almadım evet hala aynı düşünüyorum kesinlikle kalıcı bir kilo verme olayı değil görülen rakam gerçek kilo değil sadece vücudu şaşırtmak ve harekete geçirmek için denesemmi diye düşünüyorum
Merhaba,
1. takımda kimler varsa bana etiketliyerek yazabilir misiniz ?
Ben tam olaram herkesi bilmiyorum o yüzden yazmadım bildiklerimi yazayım3 saat önce bir ricada bulundum 1 kişide zahmet edip yardımcı olmadı.
Ben tam olaram herkesi bilmiyorum o yüzden yazmadım bildiklerimi yazayımmagickk Zehra_mda caroline84 blonde ambition M Mutlumusmutlu senasu1 deadline ve ben. Benim bildiklerim bu ama başka kişelerda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?