Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yaaaa gidiyo musun

Yazdık sana ama görmemişsin. Canım sen detoksları pek uygun bulmuyordun ama. Hızlı veriliyo sonra misliyle alınıyo demiştin. Diyetisyen ne dedi? Nasıl bi liste verdi?
liste hala almadım evet hala aynı düşünüyorum kesinlikle kalıcı bir kilo verme olayı değil görülen rakam gerçek kilo değil sadece vücudu şaşırtmak ve harekete geçirmek için denesemmi diye düşünüyorum

Yok canım kafayı sıyırdım sadece dışarı çıkınca kendime huni alıcam şaka bi yana bi ferahlık geldi ya bilmiyorum neden biraz daha iyiyim canım sorduğun için çok teşekkür ederim.
Püf nokta hamilelik oncesi pantolonlarına sığmış olmak bence. Daha iyi olursun inşallah.

Ben patates yoğurt ile verdiğimi geri almadım bak ben haftaya ayran veya hurma veya ikisini birden yapmayı düşünüyorum. Cuma ankaraya gidicem gitmeden biraz daha versem iyi olacak. Orda aslaburdaki gibi devam edemem. Muhakkak kaçamamlar olur.

Yok canım kafayı sıyırdım sadece dışarı çıkınca kendime huni alıcam şaka bi yana bi ferahlık geldi ya bilmiyorum neden biraz daha iyiyim canım sorduğun için çok teşekkür ederim.
Sevindik bak şimdi moralim düzgün olsun hep biz senin şakalarına alıştık canım

Evet haklısın canım birde kiloyla kendini strese sokma az birşey kalmış zaten ama uğra böyle özletme kendini hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Yaaaa gidiyo musun
Arada yazarım yine canım. Dun detoks yapmayı kafama koydum sonra da senasu1 ve caroline84 msj yazmıştı beslenme önemli bu süreçte diye ki ben de biliyorum aslında önemli olduğunu ama son 2 kiloyu da veriyim kafamdan atıyım diye düşünürken atladım bunu. Arkadaşların mesajlarından sonra düşündüm sen ne yapıyorsun senin önceliğin ne diye kafama dank etti en iyisi izne ayrılıyım dedim.

Valla bende sizlere alıştım birisi gidicem diyince üzülüyorum zaten herkes gidiyor etrafımdan burdan bari gitmeyin.
Ben bak var Sende gitmem canım zaten bu gidişle 1 senede ancak vericem heralde Neyse kolay kolay gidemiycem canım anlayacağın

Canım bende pek detoks yapmam ama arada toksinlerden arınmak için yapmak lazımmış bu hurma detoksu dikkatimi çekti zaten hurmadaki vitamin çok başka birde yoğurt tam tok tutucu denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…