Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tedaviye basliyorsun canim yorma bünyeni bence
Bugün başladım canım ilk ilacımı yaptırdım pazartesi kontrole gidicem. Açlık orucunu bıraktım yormayım diye detoksla bişey olmaz heralde. Günde 3 hurma sahurda 3 hurma iftarda yiyip oruç tutanlar var 7 hurma ve yoğurt baya tok tutar aslında. Bakalım bilmiyorum net karar vermedim yapıp yapmayacağıma.

Kötü olmuş canım ya insan hep böyle zamanlarda diyetini bozuyo gerçekten tek başına bişey yok tabi hamurişi nefsini zorluyo ben ucundan azıcık yiyorum yoksa hepsini bitiririm
Gitti ama napim ya. Gezmeye gittigim yerlerdede tutarsam kendimi diyetten cabuk bıkarım ben. Bugun yediklerim tatmin etti bak aksam yemedim. Bende careyi boyle buldum son zamanlarda

Vucudun alısık olmadıgi bi beslenme vucutta illaki bir etki yapar. Ben tupbebek tedavisinde hic riske girmem sahsen. Ozellikle yemen gereken seyler var hatta yaziyordu diger topiklerde arkadaslar bebegin tutunmasini kolaylastiran gidalar varmis bi bak istersen

Canim Allah hayırlısi versin cok tuhaf senin hakkin bu ilk kez yapilan bişey degilki.
Dur hemen öyle depresyon filan eşin dogru demiş bi git gel bide esin gidip halletse olmazmi??
Ben böyle işleri hep eşime yaptiririm erkek düşüncesi farkli oluyo bide benden sakin bi yapısı var ben hemen dogüsurum kavga edip gelirim.
Millet maasimdan olcam diye kafayı yerken sen en kutsal vazifeni annelik yapcan.
Tövbe Estağfurullah. ......

Canim böyle mi kafan rahat oluyor ben tüp bebek e gitmeden kilo verip gidiyodum baslayinca bide yemegi kafama takmiyodum.
Sabah yumurta olsun diye aksamda baskilamak için bi igne daha vuruyodum.
Bende protein eksikligi oldugundan doktorum sabah mutlaka yumurta ve kaliteli protein öneriyordu.
Psikoloji cok onemli benim tek rahat hissettigim insan annemdi
Hep olur kizim hayırlısı kızim diye diye oldu.Bazi hastahanelerde piskologta ara ara arayıp soruyormus.
Su an kafanin rahat olması cok onemli

Kızlar cuma günü ikizlerime dogum günu yapcam geçen sene yapadim çünkü onlara bile dogru düzgün bakamiyodum.
Kardeşim ablam biz annemdeyuz elimden geldigi kadar dikkat ediyorum.
Gelinimiz abla baya zayuflamissin dedi ama cokta kilo vermedim acaba yürüyüş yapıyordum ya ondanmi daha iyi oldu???
Hepinize iyi geceler

Ben ankaraya gittiğimde eşim yurt dışına gidiyor. Bugüne kadar hiçbi işimi eşime hallettirmedim. Benim eşimde benden daha sakindir aslında keşke o halletse ama bizim kurum buraz değişik gıcık yani anlatsam roman olacak cinsten. Her şeye anında soruşturmü açarlar bu korkuyla özel işlerini bile yaptırıyor. Aman tanıdığınız varsa aman aman daha çok çalışıp başka kuruma girsin söyleyin. Öyle şeyler oluyo ki eşim bile kafayı yiyo bazen. Bu da onlardün biri işte. Çok sağol canım desteğir için bıraktım bakalım ne olacak göreceğiz.

Kahvaltını baya hafif yapmışsın iştahın mi yok canım

Canım sıkkın ya bişey yiyesim yok. Akşam da yiyemedim. Arkadaşımın tayini çıktı dün söylemiştim yarın sabah gidiyo bugün onu görmeye gittim onla yaptık kahvaltıyı peynir zeytini bile az yedim canım ya. Çok moralim bozuk bu aralar.

Anladım canım moralim bozulduğunda benimde ağzımdan lokma geçmez napalim herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef böyle zamanlarda spor yapıyorum çok iyi geliyor yada alışveriş benim regl yaklaştı depresyondayım resmen herkese bağırıyorum moralim sürekli bozuk

Bu arada kendime kıyafet aldım 40 beden bol geldi kilo fazla gitmesede inceldim demekki bu ay sadece iki kilo gitti çok sınır oldum

Giydim birisi tamamen oldu. Diğerlerinin sadece fermuar kapanmadı az kalmış. Çok mutlu oldum Hepsini çıkardım ankaraya giderken onlardan seçip götürücem. Ankarada kaçamak yapsam da çok spor yapıcam arkadaşlar muhakkak telafi edicem.

Çok sevindim canım insan böyle acayip mutlu oluyo

İyi akşamlar hanımlar akşam yemeği köfte kereviz havuç mor lahana salatası sütlü kahve yalnız köftem biraz cıvık olmuştu mecburen içine çok az buğday ruşeymi ekledim. Salatamda da biraz mayanez var. Sütlü kahvemde de çok az pekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…