Bugün başladım canım ilk ilacımı yaptırdım pazartesi kontrole gidicem. Açlık orucunu bıraktım yormayım diye detoksla bişey olmaz heralde. Günde 3 hurma sahurda 3 hurma iftarda yiyip oruç tutanlar var 7 hurma ve yoğurt baya tok tutar aslında. Bakalım bilmiyorum net karar vermedim yapıp yapmayacağıma.Tedaviye basliyorsun canim yorma bünyeni bence
Gitti ama napim ya. Gezmeye gittigim yerlerdede tutarsam kendimi diyetten cabuk bıkarım ben. Bugun yediklerim tatmin etti bak aksam yemedim. Bende careyi boyle buldum son zamanlardaKötü olmuş canım ya insan hep böyle zamanlarda diyetini bozuyo gerçekten tek başına bişey yok tabi hamurişi nefsini zorluyo ben ucundan azıcık yiyorum yoksa hepsini bitiririm
Vucudun alısık olmadıgi bi beslenme vucutta illaki bir etki yapar. Ben tupbebek tedavisinde hic riske girmem sahsen. Ozellikle yemen gereken seyler var hatta yaziyordu diger topiklerde arkadaslar bebegin tutunmasini kolaylastiran gidalar varmis bi bak istersenBugün başladım canım ilk ilacımı yaptırdım pazartesi kontrole gidicem. Açlık orucunu bıraktım yormayım diye detoksla bişey olmaz heralde. Günde 3 hurma sahurda 3 hurma iftarda yiyip oruç tutanlar var 7 hurma ve yoğurt baya tok tutar aslında. Bakalım bilmiyorum net karar vermedim yapıp yapmayacağıma.
caroline84 canım görüşmeye gitmedim eşim gitme dedi ankaraya gideceksin burnundan gelmesin dedi eğer vermezlerse o zaman düşünürüz şimdiden canını sıkma dedi göndermedi. 3 gün izin aldı ben biraz kafamı dinleyeyim diye. Bugünde burdaki iki arkadaşımdan birinin tayini çıktı onu öğrendim diğeri de yazın gedicek zaten ben tamamen yalnız kaldım burda. Tam bişeyi kafama tkmayayım diyorum başka bişey çıkıyo. Başım çatlıyo yine bu gidişe depresyonun dibine vurucam.
Ablamlar bugun gidiyor yarin itibariyle kampa sokmam lazim kendimi son 1.5 kilom kaldı onu da veriyim bitsin sonra da kilomu korumaya çalışırım. Açlık ta yapamiycam bugun ilaçlarımı kullanmaya başlıycam ve tok karna içmem lazım.ilaclar bitene kadar açlık orucu yapamam artık son orucu bu hafta 3 gün yapıp bitirecektim ama nasip olmadı. Artık detoksla falan halletmem lazım
Canm msji görmedim sehir dışından misafirim var bundan snra gönderirim günlük yediğim şeyleri ama kesin bişey var kaçamak asla yapmiyorum..M Mutlumusmutlu hocam menülerini bizede yazsana güzel kilo veriyorsun??
Canim Allah hayırlısi versin cok tuhaf senin hakkin bu ilk kez yapilan bişey degilki.
Dur hemen öyle depresyon filan eşin dogru demiş bi git gel bide esin gidip halletse olmazmi??
Ben böyle işleri hep eşime yaptiririm erkek düşüncesi farkli oluyo bide benden sakin bi yapısı var ben hemen dogüsurum kavga edip gelirim.
Millet maasimdan olcam diye kafayı yerken sen en kutsal vazifeni annelik yapcan.
Tövbe Estağfurullah. ......
Kahvaltını baya hafif yapmışsın iştahın mi yok canımGünaydın hanımlar kahvaltım peynir zeytin çay kahve.
Kahvaltını baya hafif yapmışsın iştahın mi yok canım
Anladım canım moralim bozulduğunda benimde ağzımdan lokma geçmez napalim herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef böyle zamanlarda spor yapıyorum çok iyi geliyor yada alışveriş benim regl yaklaştı depresyondayım resmen herkese bağırıyorum moralim sürekli bozukCanım sıkkın ya bişey yiyesim yok. Akşam da yiyemedim. Arkadaşımın tayini çıktı dün söylemiştim yarın sabah gidiyo bugün onu görmeye gittim onla yaptık kahvaltıyı peynir zeytini bile az yedim canım ya. Çok moralim bozuk bu aralar.
Bu arada kendime kıyafet aldım 40 beden bol geldikilo fazla gitmesede inceldim demekki bu ay sadece iki kilo gitti çok sınır oldum
Bu arada kendime kıyafet aldım 40 beden bol geldikilo fazla gitmesede inceldim demekki bu ay sadece iki kilo gitti çok sınır oldum
Çok sevindim canım insan böyle acayip mutlu oluyoGiydim birisi tamamen oldu. Diğerlerinin sadece fermuar kapanmadı az kalmış. Çok mutlu oldumHepsini çıkardım ankaraya giderken onlardan seçip götürücem. Ankarada kaçamak yapsam da çok spor yapıcam arkadaşlar muhakkak telafi edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?