- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
günaydınlar arkadaşlar bir iki gündür uğrayamamıştım tüm msjları okumaya çalışıyorum ama çok başarılı olamadım geçen hafta sabit kaldığım halde kilomu yanlış hesapladığım için bir karışıklığa neden olduğum için hepinizden özür dilemekle birlikte bu hafta az da olsa kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum iki üç haftadır sabitte kaldım veya cumadan sonra kilo alıp bir sonraki cumaya kadar verdim benim de kafam karıştı işin aslı çok mutsuzum o yüzden bugünlerde
geçen hafta kilo 93.4
güncel 92.9
fark 0.5
yüzde 0.535
deadline caroline84 bu arada caroline84 mutlu yaşlar diliyorum daha güzellerini görürsünüz inşallah
günaydınlar arkadaşlar bir iki gündür uğrayamamıştım tüm msjları okumaya çalışıyorum ama çok başarılı olamadım geçen hafta sabit kaldığım halde kilomu yanlış hesapladığım için bir karışıklığa neden olduğum için hepinizden özür dilemekle birlikte bu hafta az da olsa kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum iki üç haftadır sabitte kaldım veya cumadan sonra kilo alıp bir sonraki cumaya kadar verdim benim de kafam karıştı işin aslı çok mutsuzum o yüzden bugünlerde
geçen hafta kilo 93.4
güncel 92.9
fark 0.5
yüzde 0.535
deadline caroline84 bu arada caroline84 mutlu yaşlar diliyorum daha güzellerini görürsünüz inşallah
Canım az da olsa gidiyo ama fazla gitmesi gerekiyordu artık azalacak sanırım bu kilo acayip birşey iki gün sonra fazla çıkarım kesin birde regl çok yaklaştı sanırım ödem tutmaya başladım pek iç acıcı değilim ikinci ay ve giden iki kiloSende vermişsin canım.normalde kaçamak günüm vardı yapmadım yarın açık büfe kahvaltıya gidicez ona sakladım. O kahvaltıdan sonra mecbur detoks yapmam gerekecek.
Detoks yazdım ya çıkmamış yine ah şu telefon klavyesiGeçen hafta 64.8
Bu hafta 64.3
Fark 0.5
Yüzde 0.771
@deadl
Canım az da olsa gidiyo ama fazla gitmesi gerekiyordu artık azalacak sanırım bu kilo acayip birşey iki gün sonra fazla çıkarım kesin birde regl çok yaklaştı sanırım ödem tutmaya başladım pek iç acıcı değilim ikinci ay ve giden iki kilobenimde da yoksa ihtiyacım var yapicam
Ben anladım sıkıntı yokDetoks yazdım ya çıkmamış yine ah şu telefon klavyesi
Günaydın kahvaltıda değişiklik yaptım kızlar karatayin dışına çıktımarada yapicam böyle yulaf böreği yaptım tamamen sağlıklı ve hafif tavsiye ederim hepsini yiyemedim zaten ve masum kabak tatlısı o da şekersiz haşlama içine kuru kayısı hurma koyup pişirdim çok güzel oldu şekere hiç ihtiyaç duymadım
Açık büfe kahvaltı beni mahvediyor canım ondan ye bundan ye eşim gidelim diyo bakalım gidicez bir ara da ben böyle vermiyorsam öyle iki kilo birden alırım kesinSende vermişsin canım.normalde kaçamak günüm vardı yapmadım yarın açık büfe kahvaltıya gidicez ona sakladım. O kahvaltıdan sonra mecbur detoks yapmam gerekecek.
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam ama çok da sıkmıycam yalan yok.Açık büfe kahvaltı beni mahvediyor canım ondan ye bundan ye eşim gidelim diyo bakalım gidicez bir ara da ben böyle vermiyorsam öyle iki kilo birden alırım kesin
Hemen canım iki yumurta 3 kaşık yulaf ezmesi peynir dereotu çay kaşığının ucuyla karbonat bunları güzelce karıştır 15 dk beklesin yulaf şişsin sonra tavada az tereyağıyla arkali önlü pişir benim 5 tane cıktı aynı pankek gibi çok doyurucu hepsini yiyemedimTarifffff tarif isterim tarifffff
Sıkma zaten yakında zayıflıktan uçacaksınElimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam ama çok da sıkmıycam yalan yok.
Harikasın canım tebrik ederimGeçen hafta 67.500
Bu hafta 66.500
Fark 1 kilo
Yüzde 1.5
canım yarım kilo gitmiş yine bu da çok güzel
Ayy sağol canım acayip motivem düşmüştücanım yarım kilo gitmiş yine bu da çok güzelbak böyle böyle gidecek ışte hepsi bir de regleye az var şiş halin ile bile yarım kilo vermiş çıkıyorsun nne güzel işte
Un gibi olan yulaf değil mi peki kayısı ile kasağı nasıl yaptın?Hemen canım iki yumurta 3 kaşık yulaf ezmesi peynir dereotu çay kaşığının ucuyla karbonat bunları güzelce karıştır 15 dk beklesin yulaf şişsin sonra tavada az tereyağıyla arkali önlü pişir benim 5 tane cıktı aynı pankek gibi çok doyurucu hepsini yiyemedim
Ayyy teşekkür ederim süper motivasyon oluyorHarikasın canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?