Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Inşallah canım teşekkür ederim.

Inşallah canım teşekkür ederim.

Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.3
Fark 0.5
Yüzde 0.771
@deadl
Sende vermişsin canım. normalde kaçamak günüm vardı yapmadım yarın açık büfe kahvaltıya gidicez ona sakladım. O kahvaltıdan sonra mecbur detoks yapmam gerekecek.
Canım az da olsa gidiyo ama fazla gitmesi gerekiyordu artık azalacak sanırım bu kilo acayip birşey iki gün sonra fazla çıkarım kesin birde regl çok yaklaştı sanırım ödem tutmaya başladım pek iç acıcı değilim ikinci ay ve giden iki kilo benimde da yoksa ihtiyacım var yapicam

Detoks yazdım ya çıkmamış yine ah şu telefon klavyesi

Günaydın kahvaltıda değişiklik yaptım kızlar karatayin dışına çıktım arada yapicam böyle yulaf böreği yaptım tamamen sağlıklı ve hafif tavsiye ederim hepsini yiyemedim zaten ve masum kabak tatlısı o da şekersiz haşlama içine kuru kayısı hurma koyup pişirdim çok güzel oldu şekere hiç ihtiyaç duymadım

Tarifffff tarif isterim tarifffff

Sende vermişsin canım. normalde kaçamak günüm vardı yapmadım yarın açık büfe kahvaltıya gidicez ona sakladım. O kahvaltıdan sonra mecbur detoks yapmam gerekecek.
Açık büfe kahvaltı beni mahvediyor canım ondan ye bundan ye eşim gidelim diyo bakalım gidicez bir ara da ben böyle vermiyorsam öyle iki kilo birden alırım kesin

Tarifffff tarif isterim tarifffff
Hemen canım iki yumurta 3 kaşık yulaf ezmesi peynir dereotu çay kaşığının ucuyla karbonat bunları güzelce karıştır 15 dk beklesin yulaf şişsin sonra tavada az tereyağıyla arkali önlü pişir benim 5 tane cıktı aynı pankek gibi çok doyurucu hepsini yiyemedim

Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.3
Fark 0.5
Yüzde 0.771
deadline
canım yarım kilo gitmiş yine bu da çok güzel bak böyle böyle gidecek ışte hepsi bir de regleye az var şiş halin ile bile yarım kilo vermiş çıkıyorsun nne güzel işte

Un gibi olan yulaf değil mi peki kayısı ile kasağı nasıl yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…