Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Un gibi olan yulaf değil mi peki kayısı ile kasağı nasıl yaptın?
Canım normal yulaf alıp rondodan geçirebilirsin ben yulaf ezmesi olarak aldım bu etinin falan var ya
Kabağı üç kuru kayısı üç hurmayla az dibine su koydum kısık ateşte pişirdim kabak azdı artırabilirsin kayısı miktarını piştikten sonra kaymakla yedim birazda tahin

Gunaydin kızlar
Gecen haftaki kilomda biraz karışıklık olmuştu listede 58.7 görünüyor ama o yanlış 2 hafta önce yanlış yazılmış. Normalde listede 59.7 olması lazımdı (aslında 60.4 tu geç yazdığım için önceki haftanın kilosu sabit diye geçti)
deadline sen ayarlarsın nasıl yapılacaksa
Şuanki güncel kilom 60

Gecen hafta karışık diye yüzde hesaplamadım.

Tedavi sürecinde izne ayrılmak istiyorum
deadline caroline84

Hakkında hayırlısinı rabbim nasip etsin. Kiloyla ilgili degilsede tedavinle ilgili gelismeleri paylas canim bizimle sana dua edelim hep birlikte

Bende ikisi de var. Ama bu hafta yapamam. Artık bi değişiklik istadiğimde yaparım. Teşekkürler canım tarif için.

Bize gelişmeleri bildir canım. Uğra buraya kilo için değil sohbet için sağlıkla kavuş inşallah. Rabbim yolunu açık etsin

Ayy sağol canım acayip motivem düşmüştü
motiven hiç düşmesin canm kilo azaldıkça verme oranı düşüyor zaten biliyorsun canım ayrıca 64 çok güzel bir kilo ben 63-64 de belki bırakırım bile çünkü zaten çok güzel duruyor canm zaten 38 beden oldun artk gayet iyi ve güzel 100gr da gitse görüntü değişiyor 500gr gayet iyi bence

Hakkında hayırlısı olsun canm ayrıca 60 kilo hamilelik başlangıcı için bence harika zaten çok ideal hiç daha fazla kendini yorma sadece tedaviye odaklan güzel haberlerini almak dileğiyle

Katılıyorum bende 60 a düştükten sonra bu kadar sıkı yapmayı düşünmüyorum. 55 e yavaş yavaş gitsem de olur.

Katılıyorum bende 60 a düştükten sonra bu kadar sıkı yapmayı düşünmüyorum. 55 e yavaş yavaş gitsem de olur.
kesinlikle canm sende maşallah çok güzel verdin doğum öncesi pantolonlarına girebilmen harika tebrik ederim halada güzel veriyorsun

Hakkında hayırlısı olsun canm ayrıca 60 kilo hamilelik başlangıcı için bence harika zaten çok ideal hiç daha fazla kendini yorma sadece tedaviye odaklan güzel haberlerini almak dileğiyle
Teşekkür ederim canım. Aslında hedefim tedaviye baslamadan 59.9u görmekti ve gördüm de şükürler olsun 58 gaza gelerek yazdığım hedef kilom aslında ama görmek nasip olmadı . Şuanki kilomdan da çok memnunun inşallah hamile olurum Allah'ın izniyle. Olamazsam eğer yeniden başlarım diyete son 2 kilo için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…