- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Yine iyi canım dikkat edemedim demiştin ona rağmen almamışsın bak.Geçen hafta: 74.3
Bu hafta: 74.3
Fark: sabit
Canım normal yulaf alıp rondodan geçirebilirsin ben yulaf ezmesi olarak aldım bu etinin falan var yaUn gibi olan yulaf değil mi peki kayısı ile kasağı nasıl yaptın?
Çok iyisin canım dikkat edemedin birde dikkat etsen ne olacaktı kimbilir hadi canım bekliyoruz senin atağınıGeçen hafta: 74.3
Bu hafta: 74.3
Fark: sabit
Hakkında hayırlısinı rabbim nasip etsin. Kiloyla ilgili degilsede tedavinle ilgili gelismeleri paylas canim bizimle sana dua edelim hep birlikteArada yazarım yine canım. Dun detoks yapmayı kafama koydum sonra dasenasu1 ve caroline84 msj yazmıştı beslenme önemli bu süreçte diye ki ben de biliyorum aslında önemli olduğunu ama son 2 kiloyu da veriyim kafamdan atıyım diye düşünürken atladım bunu. Arkadaşların mesajlarından sonra düşündüm sen ne yapıyorsun senin önceliğin ne diye kafama dank etti en iyisi izne ayrılıyım dedim.
Canım normal yulaf alıp rondodan geçirebilirsin ben yulaf ezmesi olarak aldım bu etinin falan var ya
Kabağı üç kuru kayısı üç hurmayla az dibine su koydum kısık ateşte pişirdim kabak azdı artırabilirsin kayısı miktarını piştikten sonra kaymakla yedim birazda tahin
Gunaydin kızlar
Gecen haftaki kilomda biraz karışıklık olmuştu listede 58.7 görünüyor ama o yanlış 2 hafta önce yanlış yazılmış. Normalde listede 59.7 olması lazımdı (aslında 60.4 tu geç yazdığım için önceki haftanın kilosu sabit diye geçti)
deadline sen ayarlarsın nasıl yapılacaksa
Şuanki güncel kilom 60
Gecen hafta karışık diye yüzde hesaplamadım.
Tedavi sürecinde izne ayrılmak istiyorum
deadline caroline84
motiven hiç düşmesin canm kilo azaldıkça verme oranı düşüyor zaten biliyorsun canım ayrıca 64 çok güzel bir kilo ben 63-64 de belki bırakırım bile çünkü zaten çok güzel duruyor canm zaten 38 beden oldun artk gayet iyi ve güzel 100gr da gitse görüntü değişiyor 500gr gayet iyi benceAyy sağol canım acayip motivem düşmüştü
Hakkında hayırlısı olsun canm ayrıca 60 kilo hamilelik başlangıcı için bence harika zaten çok ideal hiç daha fazla kendini yormaGunaydin kızlar
Gecen haftaki kilomda biraz karışıklık olmuştu listede 58.7 görünüyor ama o yanlış 2 hafta önce yanlış yazılmış. Normalde listede 59.7 olması lazımdı (aslında 60.4 tu geç yazdığım için önceki haftanın kilosu sabit diye geçti)
deadline sen ayarlarsın nasıl yapılacaksa
Şuanki güncel kilom 60
Gecen hafta karışık diye yüzde hesaplamadım.
Tedavi sürecinde izne ayrılmak istiyorum
deadline caroline84
motiven hiç düşmesin canm kilo azaldıkça verme oranı düşüyor zaten biliyorsun canım ayrıca 64 çok güzel bir kilo ben 63-64 de belki bırakırım bile çünkü zaten çok güzel duruyor canm zaten 38 beden oldun artk gayet iyi ve güzel 100gr da gitse görüntü değişiyor 500gr gayet iyi bence
kesinlikle canm sende maşallah çok güzel verdin doğum öncesi pantolonlarına girebilmen harika tebrik ederim halada güzel veriyorsunKatılıyorum bende 60 a düştükten sonra bu kadar sıkı yapmayı düşünmüyorum. 55 e yavaş yavaş gitsem de olur.
Yazarım canım Allah razı olsun hepinizi çok seviyorumHakkında hayırlısinı rabbim nasip etsin. Kiloyla ilgili degilsede tedavinle ilgili gelismeleri paylas canim bizimle sana dua edelim hep birlikte
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBize gelişmeleri bildir canım. Uğra buraya kilo için değil sohbet için sağlıkla kavuş inşallah. Rabbim yolunu açık etsin
Teşekkür ederim canım. Aslında hedefim tedaviye baslamadan 59.9u görmekti ve gördüm de şükürler olsun 58 gaza gelerek yazdığım hedef kilom aslındaHakkında hayırlısı olsun canm ayrıca 60 kilo hamilelik başlangıcı için bence harika zaten çok ideal hiç daha fazla kendini yormasadece tedaviye odaklan güzel haberlerini almak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?