- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
kesinlikle canm sende maşallah çok güzel verdin doğum öncesi pantolonlarına girebilmen harika tebrik ederim halada güzel veriyorsun
Öyle canım haklısın en azından artık kendimi iyi hissediyorum 1 kilo bile insanı çok motive ediyor ki toplam buraya katılmadan önceki yazın mesela çok kiloluydum 10 kilo verdim o zamandan bu zamana yavaş yavaş vereyim ama geri almayayım onu istiyorum inşallahmotiven hiç düşmesin canm kilo azaldıkça verme oranı düşüyor zaten biliyorsun canım ayrıca 64 çok güzel bir kilo ben 63-64 de belki bırakırım bile çünkü zaten çok güzel duruyor canm zaten 38 beden oldun artk gayet iyi ve güzel 100gr da gitse görüntü değişiyor 500gr gayet iyi bence
Bizde seni seviyoruz canım. Grubu sensiz birakmaYazarım canım Allah razı olsun hepinizi çok seviyorum
herkesin vücut şekli çok farklı zaten canım sen neren de fazlan varsa o bölgene çalışırsın benimde en ağır basan yerlerim popo ve göğüslersağol canım giremem diye hiç cesaret edemiyordum dün aldığım pantolonun bol geldiğini hissettim bi deneyeyim dedim çok motive etti beni. Eşimde sürekli popon küçücük kaldı diyoplatese bir türlü başlayamadım ama annemin evinde de topum var. Dambıl da alırım gerekirse orda yaparım. Şimdiden söylüyorum asyaya siz bakıcaksınız ben keyif yapıcam diye zaten orda her yer yürüyüş parkı spor alanı bol bol spor yaparım inşallah
bir tema seçmemiz gerekiyormuş onerilenlerin bazıları diğer gruptan seçilmiş bende çok sevimli diye civciv yazdım ve şansımıza da civciv çıktıBu cikcikte ne boyle
herkesin vücut şekli çok farklı zaten canım sen neren de fazlan varsa o bölgene çalışırsın benimde en ağır basan yerlerim popo ve göğüslerama ben seviyorum böyle olmasını sekilli ve yuvarlak hayliyim belimde her zen vucuduma göre ince oluyor yani kum saati dedikler vücut tipindenim ben o yüzden göbek gidince çok güzel duruyor ve suan zaten en çok göbeğim gitsin istiyorum regle bitsin hemen mekige basliycam haftaya birde bacaklarim baya kalin suan ama onları zaten inceltmek için devamlı bisiklet yapiyor ve devamlı inceliyorum o yüzden orayı da dert etmiyorum bisiklet ile incelicek zatn kollar ve sırtım her zaman sıkı hiç oralara kilo almam ben sırt ve bel güzel tam göbek deliğinden alt taraf özellikle alt karın dedikleri yerde toplanmış durumda yağlar orayi halletmem şart
alt göbek çok fazla canm onericegin alt göbek hareketleri varsa iyi olur yaparım çünkü düz mekik ile alt göbek fazla gitmiyorBenim vücudum orantılı ya giderken de her yerden gidiyo. öyle bi yerimde toplanma yok. Tüm vücut çalışıyorum ben çalışırken. Tabi bölgesel yoğunluk olsa oraya ayrı çalışmak gerekir. Sen kendine göre ayarlarsın canım.
alt göbek çok fazla canm onericegin alt göbek hareketleri varsa iyi olur yaparım çünkü düz mekik ile alt göbek fazla gitmiyor
çok sağol canm bakicamEvet alt göbek mekik ile gitmez canım aslında alt göbek ilginçtir ama karın hareketi ile değil bacak hareketleri ile gider. Bir çok hreket var burdan yazmam uzun sürer. You tube squat girl diye bir kanal var. Alt karın antremanı görmüştüm onda güzel hareketlen vardı. Bi bak canım. Hiçbeşey yapamazsan bile düz yatıp bacakların düz şekilde yaklaşık 40 derecelik bi açıda kaldrıp o şekilde bekleyih bırakıp tekrarlarsan o bile yeter zaten titrediğini hissedersin. Belini zorlünırsa bu hareketleri yaparken elini tam belinin altına koy canım
Benimde alt karin orda bir yığın yağ varalt göbek çok fazla canm onericegin alt göbek hareketleri varsa iyi olur yaparım çünkü düz mekik ile alt göbek fazla gitmiyor
Aa tamam şimdi gördüm o videoları biliyosunuz iki haftadır dorisin hareketlerini yapıyorum dediğin videoyu deniycem ama acayip zor gibiEvet alt göbek mekik ile gitmez canım aslında alt göbek ilginçtir ama karın hareketi ile değil bacak hareketleri ile gider. Bir çok hreket var burdan yazmam uzun sürer. You tube squat girl diye bir kanal var. Alt karın antremanı görmüştüm onda güzel hareketlen vardı. Bi bak canım. Hiçbeşey yapamazsan bile düz yatıp bacakların düz şekilde yaklaşık 40 derecelik bi açıda kaldrıp o şekilde bekleyih bırakıp tekrarlarsan o bile yeter zaten titrediğini hissedersin. Belini zorlünırsa bu hareketleri yaparken elini tam belinin altına koy canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?