Mesela bunun hesabıGeçen hafta:84.2
Bu hafta:83.2
Fark:1 kilo
Kızlar yapabilen luften yapsin inann zor durumdayim yoksa hesaplardim.
Kızlar vallahi ben bu hesabı yapamıyorum. Matematik engelli hissediyorum kendimiMesela bunun hesabı
1÷84.2= 0.01187 çıkıyor onu da 100 le carpiyoruz 0.01187×100=1.187 çıkıyor onu da 3. Hane 5 ten fazla olduğu için 1.19 a yalvarlıyoruz Y YesilinBuyusublonde ambition magickk senasu1 KarincaKadin berceste_ bikac kisi daha var ama tam rumuz hatirlayamadigimdan etiketleyemedim
Bende aynıKızlar vallahi ben bu hesabı yapamıyorum. Matematik engelli hissediyorum kendimi
Aa tamam şimdi gördüm o videoları biliyosunuz iki haftadır dorisin hareketlerini yapıyorum dediğin videoyu deniycem ama acayip zor gibi
evet canm bende hep o hareketi yapiyorum onun iki üç cesidi var hatta biri bacaklari kaldirip indirerek,biri bacaklar bükük karna doğru çekerek,yada tek tek bacaklar ile birbirine benzer bir kaç şeklini yapiyorum ama vücut o hareketlere artk alıştı daha zorlayıcı daha farklı şeyler denemem lazım artıkCanım alışınca yaparsın ama alt karın için başka çözüm yok mecbur bacak hareketi ile eritilir. En olmadı yukarda mirafatos a tarif ettiğim tek harekete var. Onu yaparak başla.
evet canm bende hep o hareketi yapiyorum onun iki üç cesidi var hatta biri bacaklari kaldirip indirerek,biri bacaklar bükük karna doğru çekerek,yada tek tek bacaklar ile birbirine benzer bir kaç şeklini yapiyorum ama vücut o hareketlere artk alıştı daha zorlayıcı daha farklı şeyler denemem lazım artık
evet canm izledim bana göre süper karın hareketleri var dümdüz karın için vicdanlarına hep baktım süper bunlara biran önce basliycam çok teşekkür ederim canımO zaman dorisin ikinci videosuna da bak canım. Hangi hareketler sana farklı geyirse onu yap. İki videosu var.
evet canm izledim bana göre süper karın hareketleri var dümdüz karın için vicdanlarına hep baktım süper bunlara biran önce basliycam çok teşekkür ederim canımpeki regle iken yapmam zararlimi bitmesinimi bekliyim
ben seçtim kaptanımBu Arada civcivimiz çok tatlı olmuş seçen kimse güzel seçmiş
Çok güzel seçmişsin eline sağlık bence örümcek falan da varmış iyiki onlar olmamıs böcekleri seçmemben seçtim kaptanımgüle güle kullanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?