Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çıkan farkı gecen haftaki kiloya bölüyorsunuz o yüzde oluyor.
Ben şimdi dışarıdayım eve donmem 1 saati bulur. Dediğim gibi yapın beceremezseniz beni etiketleyin eve varinca yapiveririm

Aa tamam şimdi gördüm o videoları biliyosunuz iki haftadır dorisin hareketlerini yapıyorum dediğin videoyu deniycem ama acayip zor gibi

Canım alışınca yaparsın ama alt karın için başka çözüm yok mecbur bacak hareketi ile eritilir. En olmadı yukarda mirafatos a tarif ettiğim tek harekete var. Onu yaparak başla.

Akşam yemeği körili süt ile pişmiş kaşarlı tavuk sote. Eski kaşarım yoktu mecbur taze kaşar koydum. Dünki gibi kereviz mor lahana havuçlu salata. İçinde biraz mayonez var. Sütlü nescafe türk kahvem çok az kalmış sabaha ayırdım.

Canım alışınca yaparsın ama alt karın için başka çözüm yok mecbur bacak hareketi ile eritilir. En olmadı yukarda mirafatos a tarif ettiğim tek harekete var. Onu yaparak başla.
evet canm bende hep o hareketi yapiyorum onun iki üç cesidi var hatta biri bacaklari kaldirip indirerek,biri bacaklar bükük karna doğru çekerek,yada tek tek bacaklar ile birbirine benzer bir kaç şeklini yapiyorum ama vücut o hareketlere artk alıştı daha zorlayıcı daha farklı şeyler denemem lazım artık

O zaman dorisin ikinci videosuna da bak canım. Hangi hareketler sana farklı geyirse onu yap. İki videosu var.

O zaman dorisin ikinci videosuna da bak canım. Hangi hareketler sana farklı geyirse onu yap. İki videosu var.
evet canm izledim bana göre süper karın hareketleri var dümdüz karın için vicdanlarına hep baktım süper bunlara biran önce basliycam çok teşekkür ederim canım peki regle iken yapmam zararlimi bitmesinimi bekliyim

Rica ederim canım ne demek tam tersine regl iken ben hep daha cok spor yapmışımdır. Hiçbir zararını görmedim. Ancak regl olduğunda bel ağrısı yaşıyorsan yapma canım. Dorisin videoları gerçekten çok güzel ve yararlı umarım seninde işine yarar

***1. TAKIM 554.ETAP***

Gunayfur (60,3//%) kilosu sabit
Caroline84 (84.2/83.2/1/%)
zms rainbow(68,2//%) kilosu sabit
ELF_LR35(93.4/92.9/0.5/%0.54)
Zehra_mda( 58.7//%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
senasu1 (79//%) kilosu sabit
KarincaKadin (76,5//%)
berceste_ (84.2//)
Mutlumusmutlu (106.6/103.9/2.7%)
bildirimde bulunmadıgi için yüzdesi 2 ye bulundu
magickk(64,8/64.3/0.5/%0.77)
Mirafatos (74,3//%) kilosu sabit
YeşilinBuyusu (67.5/66.5/1/%1.5 )

1. Takım ortalamasi:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…