Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Teşekkürler kaptanım çok sağol

***1. TAKIM 554.ETAP***

Gunayfur (60,3//%)
kilosu sabit
Caroline84 (84.2/83.2/1/%1.19)
zms rainbow(68,2//%)
kilosu sabit
ELF_LR35(93.4/92.9/0.5/%0.54)
Zehra_mda( 58.7//%)
sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
senasu1 (79//%) kilosu sabit
KarincaKadin (76,5/76/0.5/%0.65)
berceste_ (84.2//)
bildirimde bulunmadi
Mutlumusmutlu (106.6/103.9/2.7%1.27) bildirimde bulunmadıgi için yüzdesi 2 ye bulundu
magickk(64,8/64.3/0.5/%0.77)
Mirafatos (74,3//%)
kilosu sabit
YeşilinBuyusu (67.5/66.5/1/%1.5 )

1. Takım ortalamasi:% 0.493

Son düzenleme:
Çok teşekkürler arkadaşlar

Civciv 1. Olduğumuz için mi var?
Kızlar 1. Takım üyesi olduğumuz için civcivimiz var her takımin bir simgesi var örümcek köpek ahtapot falan gördüm ama kim kim şu an bilmiyorum
Artık civcivleriz biz ona göre civciv dediğin küçük olur hedefimiz civciv olmak

Şimdi kızlar kim kiminle eşti bilmiyorum gelemedim ya eşleşmesi tekrar yapmalıyız gidenler falan oldu bence istediğiniz eşleri önerin tek kalanlarida biz esleştirelim kilonunuzun yakın olması falan önemli değil önemli olan muhabbet edebileceğiniz ve sözünü dinleyip birbirinizi gaza getirecek kişi olmasi hedef kilo vermek ister 100 gr ister 1 kg kendinizi stres yapmadan caroline84 ne dersin bu duruma şimdilik fikir olarak ortaya attım siz ne dersiniz bu duruma kızlar fikirleri bekliyorum

Aslında takım yüzdemiz bu hafta güzel kimse kilo almayınca fena değiliz ama hep aynı kişiler kilo verip takımı da yurutemeyiz kimse kilo almasın herkes 100 gr da olsa versin hedefini ortaya koyuyorum bu hafta mümkün olduğunca kaçamak yapmayın kaçamaklar sizi 100 adım geri götüren tuzaklar olarak düşünün ilk başta etkilemiyor yine de kilo veriyorum falan oluyornsonra bi yerde duraklamada kalınıyor o yüzden ya da en minimumda tutmanız ve dengelemeniz lazım dikkat edelim derim bu hafta hadi biraz hareketlenelim

ayy bayıldımm bu işeee.

Bence çok iyi olur ben eşlerimden memnunum biz üç kişiyiz zaten

haklısın kaptanım ay bayıldım hakkaten civciv dediğin küçük olur biran önce küçülmemiz lazım iiyice silkelenim toparlanalim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…