- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Canım ben 76 kiloyum.Kızlar karınca kadın bildirim yaptı mı hatırlayan varmı sabah cevap yazmış ama bildirimi göremedim deKarincaKadin
Teşekkürler kaptanım çok sağolZehra_mda seni sağlık nedeniyle izne ayırdım o yüzden istediğin zaman istediğin kiloyla dönebilirsin normalde izinli üyenin dönme şartları var ama hamilelik ve sağlık izninde direk donebiliyorsun aklında olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah çok güzel haberler alırız senden
Tamamdır canım bitek berceste kaldı sanırım o da tatildeydim diye hatırlıyorum uzun zamandır giremiyor sanırim inşallah gelir biraz daha bekleyelim bakalım 5 dk ya gelmezse nasip artıkCanım ben 76 kiloyum.
Teşekkürler canım ekledim hesapladimCanım ben 76 kiloyum.
Çok teşekkürler arkadaşlar***1. TAKIM 554.ETAP***
Gunayfur (60,3//%) kilosu sabit
Caroline84 (84.2/83.2/1/%1.19)
zms rainbow(68,2//%) kilosu sabit
ELF_LR35(93.4/92.9/0.5/%0.54)
Zehra_mda( 58.7//%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
senasu1 (79//%) kilosu sabit
KarincaKadin (76,5/76/0.5/%0.65)
berceste_ (84.2//) bildirimde bulunmadi
Mutlumusmutlu (106.6/103.9/2.7%1.27) bildirimde bulunmadıgi için yüzdesi 2 ye bulundu
magickk(64,8/64.3/0.5/%0.77)
Mirafatos (74,3//%) kilosu sabit
YeşilinBuyusu (67.5/66.5/1/%1.5 )
1. Takım ortalamasi:% 0.493
1. Miyiz? peki grubun birincisi kim?Civciv 1. Olduğumuz için mi var?
Canım ben öyle anladım.1. Miyiz? peki grubun birincisi kim?
hayır her takım bir karekter seçiyordu karekter resimleri yolladılar içlerinde bu civcivinde resmi vardı biz civcivi seçmiş olduğumuz için bizimkide civciv oldu her takım seçim yaptıCivciv 1. Olduğumuz için mi var?
Kızlar 1. Takım üyesi olduğumuz için civcivimiz var her takımin bir simgesi var örümcek köpek ahtapot falan gördüm ama kim kim şu an bilmiyorumCivciv 1. Olduğumuz için mi var?
ayy bayıldımm bu işeee.Kızlar 1. Takım üyesi olduğumuz için civcivimiz var her takımin bir simgesi var örümcek köpek ahtapot falan gördüm ama kim kim şu an bilmiyorum
Artık civcivleriz biz ona göre civciv dediğin küçük olur hedefimiz civciv olmak
Bence çok iyi olur ben eşlerimden memnunum biz üç kişiyiz zatenŞimdi kızlar kim kiminle eşti bilmiyorum gelemedim ya eşleşmesi tekrar yapmalıyız gidenler falan oldu bence istediğiniz eşleri önerin tek kalanlarida biz esleştirelim kilonunuzun yakın olması falan önemli değil önemli olan muhabbet edebileceğiniz ve sözünü dinleyip birbirinizi gaza getirecek kişi olmasihedef kilo vermek ister 100 gr ister 1 kg kendinizi stres yapmadan caroline84 ne dersin bu duruma şimdilik fikir olarak ortaya attım siz ne dersiniz bu duruma kızlar fikirleri bekliyorum
Kimkimsiniz bakayım sizBence çok iyi olur ben eşlerimden memnunum biz üç kişiyiz zaten
haklısın kaptanım ay bayıldım hakkaten civciv dediğin küçük olurAslında takım yüzdemiz bu hafta güzel kimse kilo almayınca fena değiliz ama hep aynı kişiler kilo verip takımı da yurutemeyiz kimse kilo almasın herkes 100 gr da olsa versin hedefini ortaya koyuyorum bu hafta mümkün olduğunca kaçamak yapmayın kaçamaklar sizi 100 adım geri götüren tuzaklar olarak düşünün ilk başta etkilemiyor yine de kilo veriyorum falan oluyornsonra bi yerde duraklamada kalınıyor o yüzden ya da en minimumda tutmanız ve dengelemeniz lazım dikkat edelim derim bu hafta hadi biraz hareketlenelim
Minik civcivlerimhaklısın kaptanım ay bayıldım hakkaten civciv dediğin küçük olurbiran önce küçülmemiz lazım i iyice silkelenim toparlanalim bu hafta
Minik civcivlerimşimdi hepimiz adımıza yakışır biçimde civciv dönusmeye baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?