Biz normaldeKimkimsiniz bakayım sizolaydan koptum ya bilemedim o zaman herkes bir esini yazsin bileyim ben
Bu arada bizden başka pek giren yokki gruba ancak bir iki kişi biz baya konuşuyoruz gevezeyiz yani
Hakkaten zaten bizden başka giren yok kiBu arada bizden başka pek giren yokki gruba ancak bir iki kişi biz baya konuşuyoruz gevezeyiz yani
Canım gün boyu dışarda olduğumdan, bildirimlere bakma fırsatı ancak bulabildim..Geçen hafta 60.3
Sabit
caroline84
Sabit nasıl hesaplanıyor.
Acaba başka kişilerden mi istesek yardım..Ellssa ten falan
Bu arada bizden başka pek giren yokki gruba ancak bir iki kişi biz baya konuşuyoruz gevezeyiz yani
Çok özür dilerim evde olmadığından dün tamamen unutmuşum tatilde oldugumdanberceste_ kilo bildirimi yaptın mı göremedim ve @KarincaKadin seni de göremedim tekrar bakayım ama yapmamissaniz siz bekliyorum yarım saat daha geç kalmayin
caroline84 canım ikizlerinin yeni yaşı hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla nice yaşlar görsünler inşallah.
Bu arada kızlar 7 yada 10 günlük detoks yapmayı düşünüyorum sıvı değil bu arada bir arkadaşım yaptı yaşam koçu verdi listeyi tabi 10 gün sonunda 3 kilo verdi en azından duraksamayi aşarım karatay çok duraksatti beni bakalım başlayınca haberiniz olur
caroline84 bebeklerinin dogun gunu kutlu olsun mutlu yaslar
Bebeklerinin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelerecaroline84
Kızlar yetiştim burdayım gidip listeyi yapayımcaroline84 sıkıntı yapma canm anca girebildim ben yapıyorum listeyi merak etme doğum günü kulu olsun ikizlerinin
Şimdi kızlar kim kiminle eşti bilmiyorum gelemedim ya eşleşmesi tekrar yapmalıyız gidenler falan oldu bence istediğiniz eşleri önerin tek kalanlarida biz esleştirelim kilonunuzun yakın olması falan önemli değil önemli olan muhabbet edebileceğiniz ve sözünü dinleyip birbirinizi gaza getirecek kişi olmasihedef kilo vermek ister 100 gr ister 1 kg kendinizi stres yapmadan caroline84 ne dersin bu duruma şimdilik fikir olarak ortaya attım siz ne dersiniz bu duruma kızlar fikirleri bekliyorum
Tabi canımBanada göndirir misin listeyi canım
7 günlük olduğu için uzun canım ben listeyi kağıda dökeceğim ordan resmini çekip sana atayım olurmuTabi canım
7 günlük olduğu için uzun canım ben listeyi kağıda dökeceğim ordan resmini çekip sana atayım olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?