Canım sana ilk üç günlük göndereyim bir incele sonrasını gönderirimTamam canım çk iyi olur uygun ise yarından itibaren yaparım cumaya kadar
Listeyi burada paylaşır mısın merak ettim canım beni de etiketle ama7 günlük olduğu için uzun canım ben listeyi kağıda dökeceğim ordan resmini çekip sana atayım olurmu
Canım paylaşmak isterdim ama çok uzun ben kağıda doktum listeyi istersen üç günlük listeyi gönderebilirimListeyi burada paylaşır mısın merak ettim canım beni de etiketle ama
Ama fotoğraf nasıl yükleniyor bilmiyorumCanım paylaşmak isterdim ama çok uzun ben kağıda doktum listeyi istersen üç günlük listeyi gönderebilirim
KesinlikleGünaydın hanımlar hasar tespiti yaptım da çok bişey yok mutluyumvalla dünyayı yemiştim halbuki. ama pişman değildim acaba pişman olmadığım için beynim bunda pişmanlık yok kilo alsa da üzülmez en iyisi ben bunları kiloya dönüştürmeyeyim mi dedi
caroline84 Rabbim yavrularına sağlık sıhhat huzurlu bi hayat nasip etsin inş. Yeni yaşınız hayırlı olsun nice güzel mutlu yaşlara inş :) nasıl geçti doğum gününüz
Günaydın hanımlar hasar tespiti yaptım da çok bişey yok mutluyumvalla dünyayı yemiştim halbuki. ama pişman değildim acaba pişman olmadığım için beynim bunda pişmanlık yok kilo alsa da üzülmez en iyisi ben bunları kiloya dönüştürmeyeyim mi dedi
ozelden bir bayanla tartistim arkadaslarla birbiyimize dusurdu tabi bizim salakligimizSoracamda cekindim hayırdır niye o kadar uzun banlandin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?