Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Şöyle özet olarak sabahları aç geceden suyun iç ine koyulmuş 3 gun kuru kayısı ac suyu icilecek ve ac kayısılar kahveyle beraber yenilecek sonra biraz spor
Kahvaltı 1 tam yumurta üç yumurta beyazı sütle ısıtılmış yulaf lapası peynir yeşillik yeşil çay
Ara yeşil çay iki ceviz
Öğle tavuk haşlama salata pirinç lapası
Ara brokoli yoğurt
Akşam balık ızgara salata yada öğle balık akşam tavuk yada her ikisi bu detoksta püf nokta iki beyaz et ton balıklı salata gibi sanw kalmis kırmızı et yok
Ara cacık
Bu bir günlük canım diğer günler sadece kahvaltı dönüşümlü mesela yulaflı krep tuzlu pankek birde yulaflı peynirli omlet gibi G Gunayfur Ve tabi spor ihmal edilmeyecek

Kesinlikle

caroline84 Rabbim yavrularına sağlık sıhhat huzurlu bi hayat nasip etsin inş. Yeni yaşınız hayırlı olsun nice güzel mutlu yaşlara inş :) nasıl geçti doğum gününüz

Çok sogal canım iyi dileklerin için de teşekkür ederim.
Geçen yıl yapamamistim annemin evindeydim bakamiyodum bu yıl esimin yigenleri illa büyük bir organizasyon yapcaz dediler.
Bide hiç doğru düzgün resmimiz yoktu ailecek fotoğrafçı da cagirdik biraz kalabaliktik Rabbim öncelikle isteyen herkese Hayırlı evlat nasip etsin.
Bebislere olanlarada saglik sıhhat versin.

Valla canım ben kendi vücudumu pek anlamiyorum.
Bundan onceki hafta diyetisyene gitcem diye hem dikkat ettim hem yürüyüş yaptim ama + çıktı.
Bu hafta annemlerdeydim malum dogum günu hazirliklari kalabalik yedimde (ama aksama kadar alışverişteydim)
1 kili gitmiş yanlismi tartildim diye bi daha tartildim.
Bi misafirler gelen giden bi silkelenmem gerek benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…