- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Grup iyice söndü
Afiyet olsun canım ne zamandır söylüyordunBende kizlar salep ictim ne zamandır canim cekiyodu doğrusu
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım ne zamandır söylüyordun
Amin canım inş. Çok güzel fikir fotoğrafçı çağırmak.. Güzel anılar çok sevindim canım... :)Çok sogal canım iyi dileklerin için de teşekkür ederim.
Geçen yıl yapamamistim annemin evindeydim bakamiyodum bu yıl esimin yigenleri illa büyük bir organizasyon yapcaz dediler.
Bide hiç doğru düzgün resmimiz yoktu ailecek fotoğrafçı da cagirdik biraz kalabaliktik Rabbim öncelikle isteyen herkese Hayırlı evlat nasip etsin.
Bebislere olanlarada saglik sıhhat versin.
Tatilde olduğunu bilmiyordum canım sen zaten dikkat etmesende almıyorsun bu diyet nasıl detoks mukızlar slmtatilimiz bu hafta bitecek hafta sonu izmire geri donucez pazartesi diyetisyene ancak gidebilicem yani daha tam 1 hafta var ve ben biliyorsunuz ya sabit kalıyorum yada grm grm geri alıyorum zaten diyetimi alicam deyip ben baya saldım bu hafta dönene kadar az kendimi toparlayıp dönmem şart acil bugün Atkins diyetine basladm bir hafta da toparlanıp dönerim umarım
Kötü bişey yemiyosunki canım çok severimKızlar benim canım kısır istdi kalktım yaptım yiyorum
yok canm detoks değil dukan gibi protein ağırlıklı bir diyet karbonhidrat diyeti gibi karbonhidratlari sayıyorsun 40gr karbonhidrati gecmemek lazım hatta ilk hactalar 20gr karbonhidrat almak gerekiyor zaten onyda sebzeden yada tek meyve yiyince almış oluyorsun karbonhidratsiz olan şeyler serbest o yüzden çok güzel kilo verdiriyor ünlüler atkins diyeti çok yapiyorlar Hollywood da genelde yapılan diyetlerdenTatilde olduğunu bilmiyordum canım sen zaten dikkat etmesende almıyorsun bu diyet nasıl detoks mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?