Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah: sucuklu yumurta,peynir,zeytin,simit, çay,bir çay kaşığı bal

öğlen: sütlü kahve bir parça çikolata, fındık

Akşam: haşlanmış lahana,yoğurt,çorba,bir dilim ekmek
ve akşam da inanılmaz tatlı krizi ama yemedim kendimi tuttum şu regle bitsede kurtulsam

Amin canım inş. Çok güzel fikir fotoğrafçı çağırmak.. Güzel anılar çok sevindim canım... :)

kızlar slm tatilimiz bu hafta bitecek hafta sonu izmire geri donucez pazartesi diyetisyene ancak gidebilicem yani daha tam 1 hafta var ve ben biliyorsunuz ya sabit kalıyorum yada grm grm geri alıyorum zaten diyetimi alicam deyip ben baya saldım bu hafta dönene kadar az kendimi toparlayıp dönmem şart acil bugün Atkins diyetine basladm bir hafta da toparlanıp dönerim umarım

Tatilde olduğunu bilmiyordum canım sen zaten dikkat etmesende almıyorsun bu diyet nasıl detoks mu

Öğle iki haşlanmış yumurta yeşil mercimek salatası bi kase yoğurt
Iki günlük arınma diyeti kızlar bu ama sanırım ben bir gün yapacağım ben böyle yumurtasız peynirsiz kahvaltıyı sevmiyorum yarın son bilmiyorum su günü atlatayım da bakıcam artık

Tatilde olduğunu bilmiyordum canım sen zaten dikkat etmesende almıyorsun bu diyet nasıl detoks mu
yok canm detoks değil dukan gibi protein ağırlıklı bir diyet karbonhidrat diyeti gibi karbonhidratlari sayıyorsun 40gr karbonhidrati gecmemek lazım hatta ilk hactalar 20gr karbonhidrat almak gerekiyor zaten onyda sebzeden yada tek meyve yiyince almış oluyorsun karbonhidratsiz olan şeyler serbest o yüzden çok güzel kilo verdiriyor ünlüler atkins diyeti çok yapiyorlar Hollywood da genelde yapılan diyetlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…