Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar benim sözlüm geldi msne ben kaçar eğer uykum gelmesse onunla konusdukdan sonra dönerim gene aranıza burda olursanız

beklerim canımmmminşallah günleri görelimdeee
inşallah canımm
bende ne hevesli çıktım dimi el kadar bebeyle heryere gidiyor muş gibi
ama bursaya karşı bi sempatim var burdaki yakın arkadaşlarımın hepsi bursalı
sağl teyzesiii büyüdü sıpa dinleyecek tabi:)
valla senin işin daha zor canımya Allah kolaylık versin bende yatak odasıyla misafir odasının yerini değiştirmek istiyorum eşimde kızıyor kendine iş çıkarma diye
Allah razı olsun canım camları silicemde öğrencilerin tatile gitmesini bekliyorum evimin yanında ünv.var karşımda da cafe rahat edemiyorum o yüzden
sende mi annenlerden ayrısın canımya kıyamamm
annemler istanbulda ben burdayım ama aramız 2 saat falan o yüzden gideceğiz ama büyük ihtimal 2. gün akşamı bulur
valla eşinde cidden ruhsuz muş benimki ben sorsamda hiç sıkılmadan cevap verir
ayy özledim bak şimdii
ayyyyyyy ismi neee ismi ne çabukkkkkk çok merak ettim bakkkkkkkk

saol canım benim zor valla idare ediyom şükür zor iş tabi yer degişimmm allah kolaylık versin canımm hımm anladım canım tabi öyle iyi olur
evet cnım ayrıyım hemde aramız baya uzak otobüsle 9-10 saat trenle 14 15 saat sürüyo küçük ihtimal gitmemiz ama bakalımmm
valla 5 yıllık evliyi 2 çoçuk işide agır sözde mazaretleri

canımyaa üzüldüm bak şimdi
hele çocuklar olunca uzak olmak daha zor geliyor 1 ay oldu gideli gün sayıyoruz annemlerde bende
ama çocuk olunca cidden daha zor oluyor önceden ayda 2 defa giderdim trene atlayıp zorda gelmezdi ama şimdi aman bebeğin düzeni aman hava değişimi olur die gidemiyorum
ıste erkekk delı ettı benı yıneeee
boşver onu şekerimyaa
benimkide gelmedi daha toptancı gelmiş onunla ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…