ezzgıııııııııııı yenı bı korku fılmıı buldum baccısııııııııııııı
ayyyyyyy ismi neee ismi ne çabukkkkkk çok merak ettim bakkkkkkkk
kızlar benim sözlüm geldi msne ben kaçar eğer uykum gelmesse onunla konusdukdan sonra dönerim gene aranıza burda olursanız
the vıllage / koy tatlım
6cı hıs ve suphenın yazarlarından mısss bak buda lınkı
Köy - The Village filmi izle Korku, Gerilim Film İzle | online film izle, film izle, indirmeden film izle, sinema izle
inşallah canımmbeklerim canımmmminşallah günleri görelimdeee
sağl teyzesiii büyüdü sıpa dinleyecek tabi:)ayy canım dikkat et kendine çeneleselimde uyu canımmm
oyyyy canımmmmmm benimmm yesin teyzesi onuuu maşallahhh maşallah annesi
bak sözde dinlermiş kuzummm bak sayesinde bizde çenelesiyoz
evet canım bayram yaklaşıyo malum iki çoçukla evin hali sil süpürtoz al yer degiştirdim biraz da ama gene iş var cam silincek falan filann oyyyy canımm gelen silemmm hayatımmm iyimiş canım ne güzel bizde bayramsonu gidelim diyozda zor iki çoçukla o kadar yol afyon antep arası baya varda:26::26::26:
valla baya sevimli hemde cadııı
canımmm orayı karıştırmıyom bende aynıyımm bende sorup dururum hep o da hergün söyletince ne oluyo diyip duruyo aayyyy ne ruhsuz eşim var yaaaa
ayyyyyyy ismi neee ismi ne çabukkkkkk çok merak ettim bakkkkkkkk
tamam canımcım bekleriz yinekızlar benim sözlüm geldi msne ben kaçar eğer uykum gelmesse onunla konusdukdan sonra dönerim gene aranıza burda olursanız
ne filmi kız gece gecemerıscım sesın cıkmıyo tatlımm gel fılm ızlıyelım
tşklerr tatlımmm hemen bakıyommm
bu adam benı delı edıcek bakkk valla snırımı bozdu gece geceee
inşallah canımm
bende ne hevesli çıktım dimi el kadar bebeyle heryere gidiyor muş gibi
ama bursaya karşı bi sempatim var burdaki yakın arkadaşlarımın hepsi bursalı
sağl teyzesiii büyüdü sıpa dinleyecek tabi:)
valla senin işin daha zor canımya Allah kolaylık versin bende yatak odasıyla misafir odasının yerini değiştirmek istiyorum eşimde kızıyor kendine iş çıkarma diye
Allah razı olsun canım camları silicemde öğrencilerin tatile gitmesini bekliyorum evimin yanında ünv.var karşımda da cafe rahat edemiyorum o yüzden
sende mi annenlerden ayrısın canımya kıyamamm
annemler istanbulda ben burdayım ama aramız 2 saat falan o yüzden gideceğiz ama büyük ihtimal 2. gün akşamı bulur
valla eşinde cidden ruhsuz muş benimki ben sorsamda hiç sıkılmadan cevap verir
ayy özledim bak şimdii
canımyaa üzüldüm bak şimdisaol canım benim zor valla idare ediyom şükür zor iş tabi yer degişimmm allah kolaylık versin canımm hımm anladım canım tabi öyle iyi olur
evet cnım ayrıyım hemde aramız baya uzak otobüsle 9-10 saat trenle 14 15 saat sürüyo küçük ihtimal gitmemiz ama bakalımmm
valla 5 yıllık evliyi 2 çoçuk işide agır sözde mazaretleri
boşver onu şekerimyaaıste erkekk delı ettı benı yıneeee
kızlaryaa benim çok uykum geldi
çıksam size ayıp olmaz dimi
eşim gelmeden dinleneyim biraz
kus adası merkezlı olmus canım 4.9 sımdı nette dustu
2010.11.11 22:07:58 37.7820 27.1687 5.0 -.- 4.9 -.- KUŞADASI KÖRFEZİ (EGE DENİZİ)
sağol tatlımmne demek canım dinlen sen
ay bende onu diyecektim olduğu andan itibaren dışardayız gece yürüyüşü yaptık çoluk çocuk:95:
sağol tatlımm
iyi gecelerr
geçmiş olsun canım
ay bende onu diyecektim olduğu andan itibaren dışardayız gece yürüyüşü yaptık çoluk çocuk:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?