Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bak bakalım canım
erva aklımızı çelmeye çalıştı kolalar kekler falan
ama gelmedik oyuna

ya hiç öyle kola kek falan demeyin bugün canım gerçekten değişik bişeyler yemek istedi.akşam çorba içmiştim saat sekiz gibi 1 yumurta ile yağsız menemen yaptım.napıyım(

jnaz ım dıkkat etcezzz yapcek bısey yokk kızlara ozelden aynı konu ıle ılgılı msj gonderım dıyorum

ayyy uykum geldi bugün bnden bu kadar millet.
hepinz kendinze iyi bakın ne sıklıkta nete girerim bilmiyorm ama grmeye çalışcam hep özlemşm sizleri söyliyim dedim

hoşbuldummmmmmmmm bugun burası süper olacak eksiksiz kadro

cumbo yok gızzem yokk

ama ervamız var bu arada erva bızım eskı takım arkadasımzı okullar acılınca ayrılmak zorunda kaldıı en sısmanımızdır kendısııı koca potısı vardır terlık atınca ısabet alabılırsınız potıse hımm baskaaa severımm ben bu delı kızııı

ayyy uykum geldi bugün bnden bu kadar millet.
hepinz kendinze iyi bakın ne sıklıkta nete girerim bilmiyorm ama grmeye çalışcam hep özlemşm sizleri söyliyim dedim

gıt kendıne bı kahve yap gell bugun buarasıı cokk kalabalık bak senın sansınaaa gıt kacırma muabbetııı

hastayım senin yorumlarına

hımm evet onlarda var tabi :44::44::44:
Hımmmm ne güzelll eski takım arkadaşı o hoşgelmişşş

ben temizliğe daldım bugün işe gitttim sonrada kınaya gittim siz bize gelmişssiniz bizdede kimse yokmuss bari dedim geceleri siz kalabalıksınız muhabbete koşam

kacma nen demın bız onlaı bastık bı mutfakları vardı bacım bulasıklar te nereye tasmısss laf aramızda sımdı temızlemeye basladı seldusss ee anc ayarına kadar temızlernı

kaçmam ben yafff hiç kaçarmıyım koşa koşa gelmşim bende bügün hep temizlik yaptımm yoruldum temizlik degil de temizlik artı 2 çoçuk yordduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…