bak bakalım canım
erva aklımızı çelmeye çalıştı kolalar kekler falan
ama gelmedik oyuna
hosssssssssssssss geldınızzz ay bugun burası ne kadan guzel olduu
hoşbuldummmmmmmmm bugun burası süper olacak eksiksiz kadro
ben geldimmmmmmmmmmm kaçınnn baskın varrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmmmmmmmmmm kaçınnn baskın varrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy uykum geldi bugün bnden bu kadar millet.
hepinz kendinze iyi bakın ne sıklıkta nete girerim bilmiyorm ama grmeye çalışcam hep özlemşm sizleri söyliyim dedim
hoşgeldinnnnn komsuuuuu ayyy baskın mı kaçılınnnn baskın varrrr
hastayım senin yorumlarınacumbo yok gızzem yokk
ama ervamız var bu arada erva bızım eskı takım arkadasımzı okullar acılınca ayrılmak zorunda kaldıı en sısmanımızdır kendısııı koca potısı vardır terlık atınca ısabet alabılırsınız potıse hımm baskaaa severımm ben bu delı kızııı
cumbo yok gızzem yokk
ama ervamız var bu arada erva bızım eskı takım arkadasımzı okullar acılınca ayrılmak zorunda kaldıı en sısmanımızdır kendısııı koca potısı vardır terlık atınca ısabet alabılırsınız potıse hımm baskaaa severımm ben bu delı kızııı
kacma nen demın bız onlaı bastık bı mutfakları vardı bacım bulasıklar te nereye tasmısss laf aramızda sımdı temızlemeye basladı seldusss ee anc ayarına kadar temızlernıhoşgeldinnnnn komsuuuuu ayyy baskın mı kaçılınnnn baskın varrrr
ben geldim beennnnn sesimi duyan yok mu koca göbeğimide mi görmediniz kısssssssssss
ben temizliğe daldım bugün işe gitttim sonrada kınaya gittim siz bize gelmişssiniz bizdede kimse yokmuss bari dedim geceleri siz kalabalıksınız muhabbete koşam
kacma nen demın bız onlaı bastık bı mutfakları vardı bacım bulasıklar te nereye tasmısss laf aramızda sımdı temızlemeye basladı seldusss ee anc ayarına kadar temızlernı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?