Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben temizliğe daldım bugün işe gitttim sonrada kınaya gittim siz bize gelmişssiniz bizdede kimse yokmuss bari dedim geceleri siz kalabalıksınız muhabbete koşam

hımm ellerine saglıkkk ohh ne güzel işe kınaya gidilmişşş hoşgeldin şekerim iyi ettin ne güzel muhabbet ederiz şindik

jnazcımmm nasılsın sekerim sesin gelmiyoo geriyede bakamadım meraktam muhabbeti kaçırmayayım diye bebişş nasıl sen ve diyett

ben gelene kadar 2 sayfa ilerlemişsiniz yaaa neyse yakaladıklarımı aldım:)

eğer konu evlenmekse valla bu konud açok dertliyim
kuzumm yaşa hayatını boşverrr
zamanı gelince oda olur

evetttttttttt bende geldimmmmmm
hoşgeldin şekerrr
ya hiç öyle kola kek falan demeyin bugün canım gerçekten değişik bişeyler yemek istedi.akşam çorba içmiştim saat sekiz gibi 1 yumurta ile yağsız menemen yaptım.napıyım(
afiyet olsun mervecim
pek bişey yememişsin zaten
jnaz ım dıkkat etcezzz yapcek bısey yokk kızlara ozelden aynı konu ıle ılgılı msj gonderım dıyorum
yok be tatlım bence onunda kötü niyeti yoktur daha doğrusu ben öyle umud ediyorum
ama cidden şok oldum
ayyy uykum geldi bugün bnden bu kadar millet.
hepinz kendinze iyi bakın ne sıklıkta nete girerim bilmiyorm ama grmeye çalışcam hep özlemşm sizleri söyliyim dedim
hımm uyu bakalım canım yarına bomba gibi gel
ben geldimmmmmmmmmmm kaçınnn baskın varrrrrrrrrrrrrrrr
amanınnnnn

ben temizliğe daldım bugün işe gitttim sonrada kınaya gittim siz bize gelmişssiniz bizdede kimse yokmuss bari dedim geceleri siz kalabalıksınız muhabbete koşam
ohh ohh ne güzelll ayy bizim sülalede evlenecek kimse kalmadı olsa da döktürsemm
çok iyi yapmışsın canımyaa katıl bize

hoşbuldum sekerimmmmmm

j nazım o konuda kotu nıyet oldugunu sanmıyorum ama gecen gun keske soyleseydı konusu acıldıgında boyle ogrenmek benı tedırgın ettıı ben mı cokk fesatım bılmıyom ama ılk falsoda hep boyle soguyorum nedense

jnazcımmm nasılsın sekerim sesin gelmiyoo geriyede bakamadım meraktam muhabbeti kaçırmayayım diye bebişş nasıl sen ve diyett
valla iyiyimde tatlım nedense çok yorgunum
böyle her yerim ağrıyor çok uykum varr
bugün sporda yapmadım
bebişimde gezmeye gitmişti teyzesi geldi uyudu hemen şaşırttı beni
ama az önce tekrar uyandı bende yat bakimm dedim ben teyzelerle muhabbet edicem oda uyudu tekrar
sen nasılsın temizlik yapmışsın
benimde cam silmem lazım ama üşeniyorum
bide nasılsa annemlere gidicemya onun rahatlığı var
aynen ttalımm öyle yaaa ne etcem bu yaramazlarla bilmem hele de benim kız çok fena gelip gelip lafa tutmalar dakka baş beni seviyon mu demeler vall büyüyünce bunun sevgilisi eşi yandı bana böyle yapıyo no na nelr
oyy kuzum ne sevimlidir şimdi
valla yandı canım ben sürekli soruyorum eşime:)

haklısın tatlım ama o zaman da yorum yapmadı Allah için
ne bileyim ısındım ben ona
sende oluruna bırak bakalım bundan sonra ne olacak
jnazcım benim düğünümde hep beraber döktürcez insallahhhhh

ayy inşallahhh şekerim
bursanın düğünleri kınalarıda pek güzel olur
2,5 sene önce gitmiştim bursaya arkadaşımın düğününe 2 gün kaldım. buski de olmuştu düğün
hem orda kalacak kapım da var gelirim tabii

beklerim canımmmminşallah günleri görelimdeee

ayy canım dikkat et kendine çeneleselimde uyu canımmm
oyyyy canımmmmmm benimmm yesin teyzesi onuuu maşallahhh maşallah annesi
bak sözde dinlermiş kuzummm bak sayesinde bizde çenelesiyoz
evet canım bayram yaklaşıyo malum iki çoçukla evin hali sil süpürtoz al yer degiştirdim biraz da ama gene iş var cam silincek falan filann oyyyy canımm gelen silemmm hayatımmm iyimiş canım ne güzel bizde bayramsonu gidelim diyozda zor iki çoçukla o kadar yol afyon antep arası baya varda:26::26::26:

valla baya sevimli hemde cadııı
canımmm orayı karıştırmıyom bende aynıyımm bende sorup dururum hep o da hergün söyletince ne oluyo diyip duruyo aayyyy ne ruhsuz eşim var yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…