ay bıde temızlık demezmıııııııııııııı
ben temizliğe daldım bugün işe gitttim sonrada kınaya gittim siz bize gelmişssiniz bizdede kimse yokmuss bari dedim geceleri siz kalabalıksınız muhabbete koşam
kıskanma bacımmm ben bulasıkları yıkamısdımda bizim kızlar cok yemişşş:90:
kaçmam ben yafff hiç kaçarmıyım koşa koşa gelmşim bende bügün hep temizlik yaptımm yoruldum temizlik degil de temizlik artı 2 çoçuk yordduuuu
ayyyyyyyy kokosss ozru kabahatınden buyuk bu oluyo galıbaaa
BIZIM KIZLAR COK YEMISSSSSSSSSS allam sana gelıyorummmmmmmmmmmm
bekle peşinden bende geliyorummmmmmm
bacım senin iki çocuk 5 ev temiziliğine yeter zaten
kuzumm yaşa hayatını boşverrreğer konu evlenmekse valla bu konud açok dertliyim
hoşgeldin şekerrr
evetttttttttt bende geldimmmmmm
afiyet olsun mervecimya hiç öyle kola kek falan demeyin bugün canım gerçekten değişik bişeyler yemek istedi.akşam çorba içmiştim saat sekiz gibi 1 yumurta ile yağsız menemen yaptım.napıyım(
yok be tatlım bence onunda kötü niyeti yoktur daha doğrusu ben öyle umud ediyorumjnaz ım dıkkat etcezzz yapcek bısey yokk kızlara ozelden aynı konu ıle ılgılı msj gonderım dıyorum
hımm uyu bakalım canım yarına bomba gibi gelayyy uykum geldi bugün bnden bu kadar millet.
hepinz kendinze iyi bakın ne sıklıkta nete girerim bilmiyorm ama grmeye çalışcam hep özlemşm sizleri söyliyim dedim
amanınnnnnben geldimmmmmmmmmmm kaçınnn baskın varrrrrrrrrrrrrrrr
ohh ohh ne güzelll ayy bizim sülalede evlenecek kimse kalmadı olsa da döktürsemmben temizliğe daldım bugün işe gitttim sonrada kınaya gittim siz bize gelmişssiniz bizdede kimse yokmuss bari dedim geceleri siz kalabalıksınız muhabbete koşam
accık zayıflada oyle gelllllllll sıksırız yoksaa
ben gelene kadar 2 sayfa ilerlemişsiniz yaaa neyse yakaladıklarımı aldım:)
kuzumm yaşa hayatını boşverrr
zamanı gelince oda olur
hoşgeldin şekerrr
afiyet olsun mervecim
pek bişey yememişsin zaten
yok be tatlım bence onunda kötü niyeti yoktur daha doğrusu ben öyle umud ediyorum
ama cidden şok oldum
hımm uyu bakalım canım yarına bomba gibi gel
amanınnnnn
ohh ohh ne güzelll ayy bizim sülalede evlenecek kimse kalmadı olsa da döktürsemm
çok iyi yapmışsın canımyaa katıl bize
valla iyiyimde tatlım nedense çok yorgunumjnazcımmm nasılsın sekerim sesin gelmiyoo geriyede bakamadım meraktam muhabbeti kaçırmayayım diye bebişş nasıl sen ve diyett
oyy kuzum ne sevimlidir şimdiaynen ttalımm öyle yaaa ne etcem bu yaramazlarla bilmem hele de benim kız çok fena gelip gelip lafa tutmalar dakka baş beni seviyon mu demeler vall büyüyünce bunun sevgilisi eşi yandı bana böyle yapıyo no na nelr
haklısın tatlım ama o zaman da yorum yapmadı Allah içinj nazım o konuda kotu nıyet oldugunu sanmıyorum ama gecen gun keske soyleseydı konusu acıldıgında boyle ogrenmek benı tedırgın ettıı ben mı cokk fesatım bılmıyom ama ılk falsoda hep boyle soguyorum nedense
jnazcım benim düğünümde hep beraber döktürcez insallahhhhh
ezzgıııııııııııı yenı bı korku fılmıı buldum baccısııııııııııııı
haklısın tatlım ama o zaman da yorum yapmadı Allah için
ne bileyim ısındım ben ona
sende oluruna bırak bakalım bundan sonra ne olacak
ayy inşallahhh şekerim
bursanın düğünleri kınalarıda pek güzel olur
2,5 sene önce gitmiştim bursaya arkadaşımın düğününe 2 gün kaldım. buski de olmuştu düğün
hem orda kalacak kapım da var gelirim tabii
valla iyiyimde tatlım nedense çok yorgunum
böyle her yerim ağrıyor çok uykum varr
bugün sporda yapmadım
bebişimde gezmeye gitmişti teyzesi geldi uyudu hemen şaşırttı beni
ama az önce tekrar uyandı bende yat bakimm dedim ben teyzelerle muhabbet edicem oda uyudu tekrar
sen nasılsın temizlik yapmışsın
benimde cam silmem lazım ama üşeniyorum
bide nasılsa annemlere gidicemya onun rahatlığı var
oyy kuzum ne sevimlidir şimdi
valla yandı canım ben sürekli soruyorum eşime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?