- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Bencede canım iyice dağıldık gibi
bodrumdaydm ya canm yola çıkıyoruz şimdi cnm bu gece eve varmış olurum yarn da pazar canm ama pazartesi direk diyetisyene gidicem eğer şu iki gün yine çok güzel sonuç almaya devam eder ve sıkılmamış olursam diyetisyene en azından bir hafta daha denemek istediğimi soyliycam tabi dediğim gibi iki gün daha bir duruma bakar bir de orda yağ/kas oranına baktiricam konusucaz bakalm
bizde oyle birsey yapabilir myiz ?Canim % hesabını yaparken geç kaliyoruz.
Bide diger grupların muhabbet lerini okudum.
Herkese tek tek spor listesi yapmislar.
Kacamak yapanlara spor cezasi veriyorlar.
Carolincim şöyle yapalım sıfır kaçamak olsun
Canım herkesin bi derdi var kafasinda yiyip ictiklerimizi duzeltiyodun.
Bende iki haftadir annemlerdeyim gelen giden misafirler bi kac gram verdim onuda geri almayayyim???
Zehra_mda tedaviye basladi canım onun iyi beslenmesi şart iki kilo daha vereyim dedi yok dedim sonra ver.
Seviyorum seniBiliyorum canım benim.
Umarım gerek kalmaz
Maksat muhabbet olsun o yüzden çağırdım
aaa karavan harika olur gerçekten canm bende yaz kız bodruma geliyrm ablam burda ama diğisik yerlerede gitmeyi çok seviyorum çok isterdim bir karavan alıp komple Türkiye turuna çıkmak bayılıyorum doğaya bu yaz da nasip olursa Antalya Marmaris bodrum yapicam yaza çok fit olmam şart yazın çok geziyoruzCanim bende nerdeyse 3 yıldır tatile gidemedim bu sene olmazsa bi karavan kiralayip 3 çocukla cikmayi düşünuyorum.
Bide d vitamini icin guneslenmek şart diyorlar tüp içiyorum ama aktif hale gelmesi gerekmis.
sodanın gazını nasl çıkarıyor ?Kızlar kuzenim geldi poaça yapmış getirmiş ama yemedimmmmmsade kahvemi içtim geçtim karşılarına oturdum. Bu arada kendisi geçen sene sade maden suyunu gazını çıkarıp çıkarıp içmiş onunla zayıflamış. Çok tok tutuyordu dedi. İştah kesiyordu dedi günde 4 5 tane içiyormuş. İlk fırsatta maden suyu alıp yapıcm. Size de söyleyeyim dedim.
sodanın gazını nasl çıkarıyor ?
Valla grupta düzenli yazan ve diyeti yapanlardan biriyim bu sıkı yönetim ben tatile gelince mi ilan edilir ya aşkolsundemekki bu ay grupta en çok cezayı alan ben olucam eyvah eyvah eyvah yandım ben
Yok canım seni biliyorum.
Bende bi kaç gündür ipin ucunu kaçırdım.
Menulerimi tam yazamadım.
Bide cuma bildirimi cok geç kaliyor ondan.
Başının ağrısı geçmiş sanki.
caroline84 paylaşımdaki konferans isteğini gördüm cevapladım seni de eklerlerse iyi olacak bu aralar benim işler baya karışık tayin istemiştim o da çıktı şimdi onu bekliyorum sonra toparlanma ev tutma falan baya karısıkabinde durumlar mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum ama sen benden daha güvenilirsin kusura bakma ayrıca bu aralar sana çok yük kalıyor
bizde oyle birsey yapabilir myiz ?
ben geceleri musait oluyorum birazdan uyurum ama yarin arastirabilirim ne dersin ? veya benden daha cok musait biriCanim ben diger gruplar ne yapiyor spor konusunda iyice bi bakim.
Istersen sen yap musaitsen olurmu???
Carolincim şöyle yapalım sıfır kaçamak olsun
5 kilo verene kadar
Var mısın:)
Annem geldi kv gitti yok
Bir ısırık kurabiye dahi yok
Bu kadarı bile herşeyi çöp yapıyor yani benim için öyle o zaman kilo koruyoruz verme duruyor
Cumaya sağlam bildirim yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?