Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben geceleri musait oluyorum birazdan uyurum ama yarin arastirabilirim ne dersin ? veya benden daha cok musait biri

Canim birlikte bakariz bana diyetisyenimtam oturur vaziyette ayak ucuna egilip kalkmayi günde 100 defa
Karın için öneri.
Hani herkesin oturduğu yerden bile yapabilecegi şeyler olsun.
Başka aklina ne gelirse??

Her ısırıkta birbirimizi hatırlayalım

Bu iş burada bitsin öğretmen sözü ver tamam mı:)

Mümkün olduğunca sade yemekler yiyelim
Salata yağını ölçülü koyalım
Gözümüz birşeye kayarsa hemen tarçın çubuklu bitki çayı içelim salatalık yiyelim:)

Canım bazen çok iyi gidiyor bazende dayanamiyorum.
Diyetisyen liste verdi 1 hafta cok güzel uydum 1 kili gitti.
Sonraki hafta çocuklar cok hastalandi 6 hafta hastalik olurmu doktor verebilecegim antibiyotik kalmadi dedi.

Bazen iradesiz oldugumu düşünüyorum.

Ama başka yolu yok kaçamak ta yok güzel elimde listemde var.

Ha diyetisyen inan farkli bişey demedi.
Evet geçmişe bi sünger çekiyoruz ama sende bırakıp gitmiycen ok???

Gitmeyeceğim

Kaçamak yok hiç yok. Çoğu açlıktan yenmiyor emin ol. Zorlandıkça, başardıkça yazalım.

Ben de protein ağırlıklı listemi çıkardım. Diğerleri işe yaramadı. Domates suyu da var. İçine çörek otu ve nane koyarak. Yağ yakma özelliğini biliyor muydun?
Kendin meyve gibi sıkmayacaksın dışarıda satılan organik markalardan alıyorum.

Yok canım onu bilmiyorum ama diyetisyenimin verdigi 2 farklı liste var ikisinede uyamadim.
Onlari uygulamayu düşünüyorum.

kızlar karnımda çok şişlik var bugün çok şiş hissediyorum kendimi sizce neden oldu acaba ve ne iyi gelirr kii yarına şiş olmak istemiyorum malum diyetisyende kontrolüm var
Üşütmüş olabilirmisin canım ben usuttugumde karnım şişer rezene iyi gelir yada ödem vardır ödem attırıcı çaylardan yapabilirsin

kızlar karnımda çok şişlik var bugün çok şiş hissediyorum kendimi sizce neden oldu acaba ve ne iyi gelirr kii yarına şiş olmak istemiyorum malum diyetisyende kontrolüm var
Canın youtube da dilara koçak'ın ödem artırıcı çay tarifi var onu yapabilirsin. Yolculuktan olmuştur. Bende yolculugun şişini hala atamadım karnım şiş malzemeleri alıp yapıcam bende.

kızlar sağolun rezen içtim birazda sıcak kompleks yapınca çok iyi geldi galiba karnım biraz soğuk aldı bide şimdi baterfley ile karın masaji yaptm rahatlattı eğer bugün yürüyüş de yapabilirsem çok iyi olur ama inşallah usenmem yaparım izmirde hava çok rüzgarlı kızlar çocukla dışar da dolaşamam koşu bandına çıkmakda çok sıkıcı geliyor pooff inşallah çıkıp bir 20dk filan yapabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…