Inşallah canımAy çok güzelmiş canım teşekkür ederim. Burda yapmam zor ama ilerde kendi evime geçince yaparım.
Pekmezi sevmiyor musunÇok güzel bi tarif canım en kısa zamanda yapicam ama nohut unu daha iyi olur bence pekmezde koymasak olur sanırım
Afiyet olsun saglikli ve kendimize eziyet cektirmeden diyet yapalım dimibende bayıldım bugüne kadar duyduğum en güzel diyet tatlı tarifi
Evet canım sadece pko başka bir problem yok.Aile huzuru bozulmaz. Daha ne yapacaksın canım acıyı çeken sensin vücudu her yönden değişen sensin. Eşlerin a demeye hakkı yok.
Sıkıntın sadece pko mu
geçmiş olsun canım Allah büyüğünden sakınsınSagol canim.bende cok minik yara vardi doktor yakmaya gerek yok demisti zamaninda. Benim bir ilaca karsi alerjim var yıllar önce bir fitil verdiler bana kurdesen yapmısti bende. Bu sefer gittigim baska bir doktor onu yazmıs yine eczaneye gelince gördum üstünden yıllar gecti herhalde birsey yapmaz diye dusundüm bu seferde rahim agzi yaramı azdirmıs öyleki doktor acil aldı ve enfeksiyonlu oldugu icin tekrarlama riski var dedi insallah tekrarlamaz. Hangi doktora gidersen git alerjin olan ilaci sòyle hayattindan onu cıkart dedi. Basima bir sürü dert actı o lanet ilac
Olacak inşallah kardeşim yumi oluştuEvet canım sadece pko başka bir problem yok.
Evet canım pek sevmiyorumInşallah canım
Pekmezi sevmiyor musun
Amac üstüne cikolata sosu yapmak
Balda koyabilirsin
Afiyet olsun saglikli ve kendimize eziyet cektirmeden diyet yapalım dimi
Ben suanda diyet yapmıyorum yediğim yemekler degişti
Şiddetle tavsiye ederim canım
Ben hiç tatli kullanmiyorum ve benim diyetimin en önemli öğesi pekmez drum bala bile çok sıcak bakmıyorEvet canım pek sevmiyorum
Bu artık kaçıncı tedavi süreci oooo ilk zamanlarda ne çok ağladım sızladım. Muayeneye gidip yumurta gelişmemiş dediklerinde hüngür hüngür ağlıyordum. Insan değişiyor olgunlaşıyor yaşadığı şeyler törpülüyor bazı duygularını. Birde önceden çok fazla çocuk hevesim vardı artık okadar değil. Hatta bekarken derdim ki sırf çocuk yapmak icin bile sevmesem de mantık evliliği yapabilirim. Şimdi tam tersi çocuğumuz olmazsa acaba aile huzurumuz bozulur mu diye düşünüyorum bazen. Bu konuda en çok ona canım sıkılıyor.
Kızlar bugün gerçekten duygusal açlık çekiyorum o kadar meyve yedim ki biliyosunuz normalde pek yememeye gayret ediyorum ama yine de kesmedi böyle dışarı gidip bi yerde tatlı felan yemek istiyorum annem anladı zaten noldu hiç böyle yemiyordun dedi son zamanlarda o kadar çok migren atağı geçirdim ki gerçekten modum düşük en keyif aldığım anlarda bile kafam dolu bana bi el atıverseniz kimse bugün bişey de demedi yeme etme diye
Canın kafama koyarsam açlıktan öleceğimi bilsem yemem hiç kaçamaksızım.
Bu listeyi diyetisyenden sonra ilk defa uyguluyorum yemekler protein ağırlıklı sadece 1 porsiyon meyve var.
Dil peyniri hep var. Daha doğrusu dil veya hellim veya mozarella şeklinde ben dil peynirini seçiyorum
Amin canım inşallah.Olacak inşallah kardeşim yumi oluştu
Kaçıncı gündesin kaç mm oldu
Opu için gün verdiler mi
Ben kimseyi dinlemem yedigimlede doymam.
Yerimde yerim kimse beni durduramadı 40 kilo aldim.
Hamilelik bahane.
Ama sen sadece 1 gün yeyip yarin birakcam diyosan amenna...
Uyu bence
Gece erken yatıyor olabilirim ama sabahın köründe yakalarımIyice bekledimXeroderma_pig uyusun diye uyumustur işe gitcek yarin.
Bugün
Kahvaltı: 2 yumurtadan menemen (hepsini ben yemedim) biraz peynir ,ceviz, az yufka
Ara:1 dilim armut , elma 2 dilim portakal
Findik
Aksam:2 y.k sehriye,4 y.k pirasa,1 y.k mantar, yoğurt ve salata
Su 2 litre
Hepinize iyi geceler
Tariflerini paylaş canım fikir ediniriz ne güzelBen hiç tatli kullanmiyorum ve benim diyetimin en önemli öğesi pekmez drum bala bile çok sıcak bakmıyor
Bu tarifte kakao pekmezi bastırıyor bibegenmezsen bal katarsinn
Ahh yanımda olsanız neler yedirirdim size
Tariflerimi blogumda paylasacam insallah
Yani öyle yeme içme şeklinde değilde bak emek verdin sonra üzülürsün şeklinde söylendiğinde bende işe yarıyor açıkçası veya kilolu bir fotoğrafıma bakmayı hatırlatmak o da en iyi kurtarıcılardan biri ilginç bi bünyem var strest olduğumda böyle oluyorum ancak üzgün olduğumda ağzım da midem de kitlenir 4 gün 1 damla su bile içmediğim zamanlar olmuştur. Şu an kendimi bırakırsam herşeyi bırakırım öyle bi noktadayım o yüzden bırakmamam gerekiyor.
Gece erken yatıyor olabilirim ama sabahın köründe yakalarım
Hiç kaçamak yok. Hadi kurtuldun benden bugünlük :)
Aslında beklemek değil seni yoran aldığın ilaclarAmin canım inşallah.
Bi türlü opuya gelemedik canım bugün 12 yada 13. Gündü busefer okadar uzadı ki artık saymayı bıraktım. Yumurta da oluştu aslında bugün 19 ve 17 mm boyutunda yumurta vardı ama yine çarşambaya kadar devam dedi. Geçen sefer 10. Gün 18 mm olmuştu ve yumurta sayısı da epeyce vardı 10. gün akşamında çatlama iğnesini yapmıştım. Şuan sanırım diğer küçük olanların da büyümesini bekliyorlar oyüzden çarsambaya devam dedi diye düşünüyorum. Uzadıkça da modum düşüyor gerginliğim artıyor. Bugün başım çatlayacak derecede ağrıdı sürekli uykum geliyor artık karnım da okadar şişti ki kasıklarımda baskı oluyor rahatsız oluyorum.
Tamam canım paylasirimTariflerini paylaş canım fikir ediniriz ne güzel
Çok hızlısın canım güzel giriş yaptın sporla seni artık kimse tutamazGünaydın hanımlar sabah sporumu yaptım geldim 45 dk yürüyüş 40 dk aletli antremanayrıca dünden kalma cezam 100 ip atlama. caroline84 Ya bu arada hava ne kadar geç aydırlanıyormuş arkadaşlar. Tabi ben güneşin doğduğu yerden geldiğim için böyle bir sorun yaşamıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?