- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Çok hızlısın canım güzel giriş yaptın sporla seni artık kimse tutamaz
Sağol canımGünaydın canım
Bugün daha iyi olcak ins.
Iyi dersler kolay gelsin.
Aynı düşünce bende de var. Hiç çocuksuz olamaz mıydı? Tabi bunda benim doğum sonrası yaşadığım sıkıntılar çok etkili insanlıktan çıktım.Bilmiyorum ki canım çok derin bi mesele öyle böyle degil.
Herkes evleniyor çocuğu oluyor mutlu mesut ablam abim arkadaslarim bende evlenince öyle olur diye düşündüm .
Ay tam paronaya yaptigim yerden vurdun beni eşim ve ben yaşayıp gidemezmiyiz.
Inam eşim benden daha olgundu ben sabaha cocugum olsun öyle huyum var.
Herhalde ben yapamazdim.
Ne kendi babami nede kaynanami cekemezdim.
Isim var calisir yasardim......................
Daha neler neler neler offf
Böyle düşün düşün kafayı azcık cizdim.
"Subhaneke inni küntü minezzalim."
"Hz.Yunus (a.s) duasi Hz Yunus balinanin karnında, dışarısi gece, karnı ac,
El açıp Allah a yalvariyor bende Allah'a çok yalvardim.
Bir yapragin yere düşmesine bile Allah karar verirken Mevla kulunu birakacak degil ya canım.
Allah im 18 milyon spremden birini seccek ve 1 yumurta ile birleştirerek.
Ve bi bebek dogcak.
Buna gücü yeten belli.
Inssaallah olcak canım.
Allah'a emanet ol.
kızlar şimdi telefon açtım kahveye süt ekliyceksen biraz liht süt ekle dedi normalde lihta karşıymış ama bu seferlik kullan dedi detoks da hiç yağ yok çünkü ondan galibabir de patatesde tuz da olmayacakmış
evt cnm hatta mümkün oldukça kahve içmiycemYa dün sen tuz deyince şaşırmıştım bende detokslarda tz olmuyor çünkü. Canım istersen yapmışken tam yap süt eklemeyiver 3 gün
aayyy bu ne yaa yediğim şeyin yağı tuzu olmayınca hayatında tadı tuzu olmuyorYa dün sen tuz deyince şaşırmıştım bende detokslarda tz olmuyor çünkü. Canım istersen yapmışken tam yap süt eklemeyiver 3 gün
Ayy ne kötü tuzsuz neyse baharatlarla tatlandirirsin canım birazcık sabredeceksin bu detokslar çok iyi geliyomus arınma acısından ben yapabilsem yapicam ama biraz zorkızlar şimdi telefon açtım kahveye süt ekliyceksen biraz liht süt ekle dedi normalde lihta karşıymış ama bu seferlik kullan dedi detoks da hiç yağ yok çünkü ondan galibabir de patatesde tuz da olmayacakmış
aayyy bu ne yaa yediğim şeyin yağı tuzu olmayınca hayatında tadı tuzu olmuyor
aayyy bu ne yaa yediğim şeyin yağı tuzu olmayınca hayatında tadı tuzu olmuyor
Aslında beklemek değil seni yoran aldığın ilaclar
Canım ve senin yumurtaların çok oldugundan
Buyuyenleri baskilayip küçük olanları da buyutecekler benim hep 1 yumim olurdu düşünsene 5 tedavide 1 yumurta olusturabildiler bir keresinde 1 senem çöp oldu resmen
Dua et Allah hayirlisini versin
Çocuğum olup da imtihanim çocuğun olsa daha çok üzülürdüm
Ben ilk tüp bebek dediginde dr eşime bosanalim demiştim
O da benim başına gelse beni bosayacak miydin demişti böyle düşününce haklı
Allah hakkımızda hayirlisini versin oluşan sonra rahatlayacaksin insallah
Aynı düşünce bende de var. Hiç çocuksuz olamaz mıydı? Tabi bunda benim doğum sonrası yaşadığım sıkıntılar çok etkili insanlıktan çıktım.
Malesef bazı deneyimlerin yaşanış şekli insana bazı şeyleri sorgulatıyor. Bir ileri safhamda evlenmesekte olurdu. Hepsi toplum baskısı.
Birde bu kadar çelişkiye kızımı kardeşsiz bırakma baskısı eklendi. İşin içinden çıkamıyorum
Bir akrabamız diyelim 8 yıl tedavi gördü. Kaç olumsuz aşılama ve tüp bebek tedavisi ben bilmiyorum sayısını. İkizleri oldu. İkizler büyüdü kendiliğinden hamile kaldı.
bende sabah ilk yedigim patateslere azıcık tuz atmışdm cnmBizim yöresel bi baharatımız var patatese ete çok yakışır ben onu kullanıyodum veya kekik ve pul biber o zaman tuzu çok aramıyosun canım ama haklısın yani benimde dayanamadığım bi şeydir tuzsuzluk hatta ayran detoksunda da yoktu ama ona attım ben biraz belki de o yüzden az gitti
Aynen katiliyorum canım.
Hayırlısi olsun inş.
Halamin kızı üniversite tanisip evlendi 2 tane erkek evladi var.
Eşi sekreteri ile evlendi onu bırakıp çok üzüldü.
Elhamdulillah hepsi imtihan olur inş
Aynen katiliyorum canım.
Hayırlısi olsun inş.
Halamin kızı üniversite tanisip evlendi 2 tane erkek evladi var.
Eşi sekreteri ile evlendi onu bırakıp çok üzüldü.
Sekreterininde bir kızı var kendi evlatlarini bırakıp gitti.
Elhamdulillah hepsi imtihan olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?