Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynı düşünce bende de var. Hiç çocuksuz olamaz mıydı? Tabi bunda benim doğum sonrası yaşadığım sıkıntılar çok etkili insanlıktan çıktım.
Malesef bazı deneyimlerin yaşanış şekli insana bazı şeyleri sorgulatıyor. Bir ileri safhamda evlenmesekte olurdu. Hepsi toplum baskısı.
Birde bu kadar çelişkiye kızımı kardeşsiz bırakma baskısı eklendi. İşin içinden çıkamıyorum

Bir akrabamız diyelim 8 yıl tedavi gördü. Kaç olumsuz aşılama ve tüp bebek tedavisi ben bilmiyorum sayısını. İkizleri oldu. İkizler büyüdü kendiliğinden hamile kaldı.

kızlar şimdi telefon açtım kahveye süt ekliyceksen biraz liht süt ekle dedi normalde lihta karşıymış ama bu seferlik kullan dedi detoks da hiç yağ yok çünkü ondan galiba bir de patatesde tuz da olmayacakmış

Ya dün sen tuz deyince şaşırmıştım bende detokslarda tz olmuyor çünkü. Canım istersen yapmışken tam yap süt eklemeyiver 3 gün

Ayy ne kötü tuzsuz neyse baharatlarla tatlandirirsin canım birazcık sabredeceksin bu detokslar çok iyi geliyomus arınma acısından ben yapabilsem yapicam ama biraz zor

aayyy bu ne yaa yediğim şeyin yağı tuzu olmayınca hayatında tadı tuzu olmuyor

Bizim yöresel bi baharatımız var patatese ete çok yakışır ben onu kullanıyodum veya kekik ve pul biber o zaman tuzu çok aramıyosun canım ama haklısın yani benimde dayanamadığım bi şeydir tuzsuzluk hatta ayran detoksunda da yoktu ama ona attım ben biraz belki de o yüzden az gitti

Aynen katiliyorum canım.
Hayırlısi olsun inş.
Halamin kızı üniversite tanisip evlendi 2 tane erkek evladi var.
Eşi sekreteri ile evlendi onu bırakıp çok üzüldü.
Sekreterininde bir kızı var kendi evlatlarini bırakıp gitti.

Elhamdulillah hepsi imtihan olur inş

Canim önceden olsa bide kardeşi olsun derdim ama insan büyüdükce bakış tarzı değişiyor.
Benim anladigim sen şimdi bi kafani rahatlat eşin ile arandaki sorunu bi çöz.
Bi hersey yerine otursun.
Sonra eğer istersen bi tane daha olur.
Yok bana yeter dersen olmaz.
Hayırlısi olsun canım benim

bende sabah ilk yedigim patateslere azıcık tuz atmışdm cnm hatta bir çay kaşığı zeytin yağı gezdirdim ama bir dahakilere sadece baharat ile deniycem

Aynen katiliyorum canım.
Hayırlısi olsun inş.
Halamin kızı üniversite tanisip evlendi 2 tane erkek evladi var.
Eşi sekreteri ile evlendi onu bırakıp çok üzüldü.

Elhamdulillah hepsi imtihan olur inş

Bu da daha agirmis
Hepimiz topraktan yaratildik Allah camurlastirmasin

kızlar sabah zaten 11' de yemistim bir de bende iştah gitti oyüzden şimdi anca yedim bugün 7 saat ara ile 2 öğün yapmış oldum

2 adet patates baharatlı acıyı filan biraz kaçırmışm bir de yanında yoğurt yasak ağzım da yandı 2 patatesi bile bitiremedim azıcık liht süt ilave edilmiş çubuk tarcinli kahve yaptm hiç sevmedm bu detoksu ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…