Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi dileklerin için teşekkür ederim

kızlar koşu bandına çıktım fakat 45 dakika yaptım üstüne de 10 dakika dans sabah tartida mutlu edicek bir sonuç bekliyorm artk bugün hiç kalori almadm sayilir çünkü gün boyu sadece toplam da anca 3-4 patates yedim ve sabah akasm spor yaptm bugün ki kalorim eksilere düştü suyu da 3lt ye tamladm

Diyetisyen ogunlerinde ne kadar yenmesi gerektiğini soylemedimi ppeki detoks da olsa az yemissin gibi

Görürsün canım hem az yedin hem spor yaptın cumaya iyi sonuç alırsın.

Ara kahve üç hurma 6 badem
Akşam ızgara köfte salata yoğurt
Sporumu yaptım ve ardından evi temizledim

Canım sen bayadır kaçamaksız devam ediyosun maşallah

Diyetisyen ogunlerinde ne kadar yenmesi gerektiğini soylemedimi ppeki detoks da olsa az yemissin gibi
doyana kadar dedi canm ben bol su da içtiğim için doyuyorum 2 tane yiyince bir issirik daha alacak halim kalmiyor bir de yagsiz tuzsuz tatsiz zaten iki taneyi bitirebilmek icin savah kendimi cok zorladm aksamda baharat koyunca iyice sevmedim zatn zorladigm halde 2 taneyi bitiremedm yani az daha zorlasam sanrm kusardm ama az yemek sorun olmaz zatn detoks da maksat vücudu cazla bir şey almadan vucudu arindirmakk

aaayyyyy moralim çok bozuldu eşim gem cevizli baklava almış hemde burma kadayıf söylendim durdum bu kadarmı alınır mahsus mu yapıyorsun bari bu gün detoksdayken almasaydın diye şimdi kızımla karşımda yediler bende kuru kuru çay içtim yok böyle bir işkence

Benim eşim bişey yiyeceği zaman bana odadan çıkma diyo haklısın valla canım insanın gözünün önünde olunca da yani iradesi iyice zorlanıyo bence odadan çık ve bodrumda kendine verdiğin sözü hatırla

Sen daha iyi bilirsin hadi bakalım inşallah yargı da bol eksiler olur

zaten ben söylenip bağırınca korktular mira nın odasına girdiler yiyolar bu sefer de üzüldüm kiyamadm tamam tamam gelin surda rahat rahat yiyin bir daha da eve getirme dedim bu sefer korktum daha getirmem diyo inslh sözünü tutar çok şükür bitirdiler bir kaza bela olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…