Canım bu patates iyi de tatsız tuzsuz gitmez ki ya ıyi sabrediyosun ben kusarım heraldedoyana kadar dedi canm ben bol su da içtiğim için doyuyorum 2 tane yiyince bir issirik daha alacak halim kalmiyor bir de yagsiz tuzsuz tatsiz zaten iki taneyi bitirebilmek icin savah kendimi cok zorladm aksamda baharat koyunca iyice sevmedim zatn zorladigm halde 2 taneyi bitiremedm yani az daha zorlasam sanrm kusardm ama az yemek sorun olmaz zatn detoks da maksat vücudu cazla bir şey almadan vucudu arindirmakk
Tamam senle de diyetdaş olalımAma benim diyetdasim yok ne yapsakki
İşkence değil sağlıkaaayyyyy moralim çok bozuldueşim gem cevizli baklava almış hemde burma kadayıf söylendim durdum bu kadarmı alınır mahsus mu yapıyorsun bari bu gün detoksdayken almasaydın diye şimdi kızımla karşımda yediler bende kuru kuru çay içtim yok böyle bir işkence
Bozmak yok devamı geliyor sonraAman nazar değmesin canım ama her an bozabilirim misafirlikler başladı yine
Bravo canım sanaEşim aldı cips paketini yanıma oturdu bana soruyor yer misin diye şaşırmış zaar
Ben o trans yağlı cipsi yer miyim hücreleri mi yaşlandırıcam hadi oradan dedim
Ya ne zor su diyet benim başıma hep geliyo canım sorma gitsinaaayyyyy moralim çok bozuldueşim gem cevizli baklava almış hemde burma kadayıf söylendim durdum bu kadarmı alınır mahsus mu yapıyorsun bari bu gün detoksdayken almasaydın diye şimdi kızımla karşımda yediler bende kuru kuru çay içtim yok böyle bir işkence
evet canm bende kuacak gibi oluyorum açım diye birvtane yiyorum bakıyorum ikinci gitmiyor gerçektenCanım bu patates iyi de tatsız tuzsuz gitmez ki ya ıyi sabrediyosun ben kusarım heralde
Ya ne zor su diyet benim başıma hep geliyo canım sorma gitsinnasıl zor tutuyorum kendimi geçen gün poğaça almış pastaneden sıcak sıcak az kopar ya ne olacak diyo birde sambali tatlısı sen çok seversin o yüzden aldım demezmi dedim sen dalga mi geçiyorsun ya ben diyetteyim unuttun mu çin işkencesi resmen
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım
Sekersiz yasarım tuzsuz aslaaayyy bu ne yaa yediğim şeyin yağı tuzu olmayınca hayatında tadı tuzu olmuyor
Benim mesela ağzım sulaniyo resmen of olsada yesem diyeBen en başta çok tembihledim eşimi zaten zor olacak lütfen sende nefsimi zorlama diye. Bişey yiyeceği zaman beni yatak odasına atıp kapıyı kapatıyo çıkma sen diyoeve abur cubur almış saklamış aklınca ama buldum tabii bunlar ne diyorum sende her yeri kurcalama diyo yani zaten zor insanın gözünün önünde olunca nefsi zorlanıyo. Bugün kahvaltı yaparken televizyonda boşnak böreği yapıyorlardı bi an kendimi kaybettim ben saydırıyorum böreğe off çok güzil ya ay harika görünüyo diye ablam vardı kızım kendinden geçtin şimdi televizyonun içine gireceksin dedi televizyon bile başa dert ya
Günaydın ca sonucuna çok sevindimEvet toplam 45 dk yürüyüş ama yokuş çıktığım için diğer günlerden daha çok yoruldum ve terledim
canım ben izni tamamen takımı zarara uğratmamak adına istedim çünkü kilo veremiyorum kaçamak yapmadığım halde birde kilo alıyorum ondan yaniOhh ne güzel işte
Canım izin alınca ne olcakki??
O zaman belki daha çok yiycen ben 83 ile izne ayrilip 90 ile döndüm.
Izin işini aklindan çıkar ok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?