Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım bu patates iyi de tatsız tuzsuz gitmez ki ya ıyi sabrediyosun ben kusarım heralde

İşkence değil sağlık

O cevizli baklavayı bu saatte yediler yağa dönüştü glisemik indeksi de yüksek pankreasları insülin üretmek kan şekerini dengelemek için kıvranıyor

Ya ne zor su diyet benim başıma hep geliyo canım sorma gitsin nasıl zor tutuyorum kendimi geçen gün poğaça almış pastaneden sıcak sıcak az kopar ya ne olacak diyo birde sambali tatlısı sen çok seversin o yüzden aldım demezmi dedim sen dalga mi geçiyorsun ya ben diyetteyim unuttun mu çin işkencesi resmen

Ben en başta çok tembihledim eşimi zaten zor olacak lütfen sende nefsimi zorlama diye. Bişey yiyeceği zaman beni yatak odasına atıp kapıyı kapatıyo çıkma sen diyo eve abur cubur almış saklamış aklınca ama buldum tabii bunlar ne diyorum sende her yeri kurcalama diyo yani zaten zor insanın gözünün önünde olunca nefsi zorlanıyo. Bugün kahvaltı yaparken televizyonda boşnak böreği yapıyorlardı bi an kendimi kaybettim ben saydırıyorum böreğe off çok güzil ya ay harika görünüyo diye ablam vardı kızım kendinden geçtin şimdi televizyonun içine gireceksin dedi televizyon bile başa dert ya

Benim mesela ağzım sulaniyo resmen of olsada yesem diye

Evet toplam 45 dk yürüyüş ama yokuş çıktığım için diğer günlerden daha çok yoruldum ve terledim
Günaydın ca sonucuna çok sevindim ayrıca vucudu en iyi çalıştıran yokuş yukarı yürüyüş olduğu için süper olmuş

Ohh ne güzel işte
Canım izin alınca ne olcakki??
O zaman belki daha çok yiycen ben 83 ile izne ayrilip 90 ile döndüm.
Izin işini aklindan çıkar ok???
canım ben izni tamamen takımı zarara uğratmamak adına istedim çünkü kilo veremiyorum kaçamak yapmadığım halde birde kilo alıyorum ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…