Sonuca sevindim canım bakalım 3 günün sonunda ne olacak bu detoks ıyi oluyo gerçekten 72 yi gormen süper motivasyonkahvaltı: fırın patates,çay,1 litre su
kızlar dün boşa işkence çekmişim fırında gayet güzel oldu yağ,tuz koymadan cips gibi yaptm çok güzel kızardı incecik cips gibikaseye dodurup çayla yedim toplam da 4-5 tane ufak patees vardı
Yağ oranı azaldikca kar ağırlığın artıyorcanım ben izni tamamen takımı zarara uğratmamak adına istedim çünkü kilo veremiyorum kaçamak yapmadığım halde birde kilo alıyorum ondan yani
Ama benim diyetdasim yok ne yapsakki
canım ben izni tamamen takımı zarara uğratmamak adına istedim çünkü kilo veremiyorum kaçamak yapmadığım halde birde kilo alıyorum ondan yani
Canım hayırlısıyla inşallah sağlıklı gebelik diliyorımKızlar bugün çatlatma iğnemi yapıyorum cuma da yumurta toplaması olacak. Dualarınızı bekliyorum
Ay sanki ben cokmu veriyorum.
Ama dikkat etmezsem iyice kaçıyor yedikce yiyorum bazen acliktan degil çocuklarla baş edemedigimden yiyorum.
Okudum çalıştım pek evde durmazdim gezmeyi de severim.
Ama nerdeyse 3 yil olcam evdeyim eşim götürum diyor hava güzel di ama 3 giydir çıkar terlediler cikar eziyet evde oturum daha iyi.
Canim bi daha dedim ama vermedin herhalde bi aile hekimine git tam kan ver.
Seker ve troid çok önemli.
Ben diyetisyenede gittim verdiği listeyi yapinca haftada 1 kilo gidiyor.
Ama uymazsan olmuyor.
Xeroderma_pig elinde oklava ile bekliyor.
5 kilo verene kadar kaçamak yok.
Sakın öyle düşünme niye takım olduk birlikte olalim diye.
Bi daha duymiycam ok??
Hani diyet arkadasi eslestirmesi vardı ya eşim pek uğramıyor beni kimse etiketlemiyor ona istinadenAa biz varız ya niye öyle dedin???
Afiyet bak şeker olsun canım meksi görmek çok önemli değil önemli olan sağlıklı olmak yediklerimiz Önemli güçten düşmeden zayiflamaliyiz seni takdir ediyorumsağol canm inşallahyarın erken kalkp üç öğün yapicam birde fırında deniyim belki öyle daha fazla ve rahat yiyebilirim
Hadi hayirlsi olsun canım cuma günü hep birlikte sana dua ederizKızlar bugün çatlatma iğnemi yapıyorum cuma da yumurta toplaması olacak. Dualarınızı bekliyorum
geldim :) doktirla konustum D vitamin im dusuk cikmis ama cok ta onemli degilmis kadinlar da sik gorulen biseymiszms rainbow canım nerelerdesin???
Kızlar bugün çatlatma iğnemi yapıyorum cuma da yumurta toplaması olacak. Dualarınızı bekliyorum
Hani diyet arkadasi eslestirmesi vardı ya eşim pek uğramıyor beni kimse etiketlemiyor ona istinadenelbetteki sizler varsınız işin espirisi biraz takilayim dedim Xeroderma_pig Zehra_mda
D vitamini yerine koymak gerek. İlerde kemik erimesini önlemek ve birçok hastalığın önüne geçmek için.geldim :) doktirla konustum D vitamin im dusuk cikmis ama cok ta onemli degilmis kadinlar da sik gorulen biseymisXeroderma_pig
bakildi .. doktor bana neden oyle seyler dedi ki acaba ? halsizlik yapar mi dedim yapmaz dedi kemiklerin de agri oluyorsa gel ilac yazalim dediD vitamini yerine koymak gerek. İlerde kemik erimesini önlemek ve birçok hastalığın önüne geçmek için.
Vitamin B12 bakıldı mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?