Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın iki yumurta salatalık domates kibrit kutusu kadar beyaz peynir 7 tane zeytin sabah kahvaltım dı ara öğün olarak 7 adet çiğ fındık yedim öğlen yulaf kepeği ve kuru kayısı yiyeceğim kuru kayısı yulaf kepeğinin tadını güzelleştiriyorda akşam bilmiyorum Allah kerim 7 gibi çıkıyorum işten bu ara eşim yapıyor akşam yemeklerini o ne yaparsa ona tabi oluyorum ekmeksiz olarak

Sonuca sevindim canım bakalım 3 günün sonunda ne olacak bu detoks ıyi oluyo gerçekten 72 yi gormen süper motivasyon

canım ben izni tamamen takımı zarara uğratmamak adına istedim çünkü kilo veremiyorum kaçamak yapmadığım halde birde kilo alıyorum ondan yani
Yağ oranı azaldikca kar ağırlığın artıyor
Görüntü olarak daha fit olursun

canım ben izni tamamen takımı zarara uğratmamak adına istedim çünkü kilo veremiyorum kaçamak yapmadığım halde birde kilo alıyorum ondan yani

Ay sanki ben cokmu veriyorum.
Ama dikkat etmezsem iyice kaçıyor yedikce yiyorum bazen acliktan degil çocuklarla baş edemedigimden yiyorum.
Okudum çalıştım pek evde durmazdim gezmeyi de severim.
Ama nerdeyse 3 yil olcam evdeyim eşim götürum diyor hava güzel di ama 3 giydir çıkar terlediler cikar eziyet evde oturum daha iyi.
Canim bi daha dedim ama vermedin herhalde bi aile hekimine git tam kan ver.
Seker ve troid çok önemli.
Ben diyetisyenede gittim verdiği listeyi yapinca haftada 1 kilo gidiyor.
Ama uymazsan olmuyor.

Xeroderma_pig elinde oklava ile bekliyor.
5 kilo verene kadar kaçamak yok.
Sakın öyle düşünme niye takım olduk birlikte olalim diye.
Bi daha duymiycam ok??

Burdayım bekliyorum

Bir ara ben de kilo vereyim derken aldım nasıl olduğunu bilmiyorum ama oldu E ELF_LR35

Vücudu sarsacak programlar gerek bir diyetisyene gidebilirsin kan tahlillerini yaptır
Ama vazgeçmek yok

sağol canm inşallah yarın erken kalkp üç öğün yapicam birde fırında deniyim belki öyle daha fazla ve rahat yiyebilirim
Afiyet bak şeker olsun canım meksi görmek çok önemli değil önemli olan sağlıklı olmak yediklerimiz Önemli güçten düşmeden zayiflamaliyiz seni takdir ediyorum
Ayy belki birazcık da kullanıyorum spora vaktin var ya ben de yarın spor yapacam şöyle 2 saat inşallah

Kızlar bugün çatlatma iğnemi yapıyorum cuma da yumurta toplaması olacak. Dualarınızı bekliyorum
Hadi hayirlsi olsun canım cuma günü hep birlikte sana dua ederiz
Cuma gününden sonra avakado muz ve ananas ye
Başladı rahimi haziriyormus kabak cekirdeği ye bol bol aklıma geldikçe yazarım
Süt içme tatlı yeme daha çok yeşillik ve kuruyemiş çığ olanindan ye

Kızlar sabahtan beri bi orda bi burdayım canım çıktı sabah hastaneye gittim yürüyerek gidip geldim 45 dk sonra kahvaltı kendi yağında pişmiş kuzu ızgara üç çeşit peynir 2 bardak süt zeytin 4 ceviz sonra tekrar dışarı avm ye yürüyerek gidip geldim ve gezdim 5 saat idi 1 saati kahve molası diyelim 4 saati yürüyüş ve ayakta dolanma oldu bugün toplam 4 saat 45 dk aktivite yapmış oldum.

geldim :) doktirla konustum D vitamin im dusuk cikmis ama cok ta onemli degilmis kadinlar da sik gorulen biseymis Xeroderma_pig
D vitamini yerine koymak gerek. İlerde kemik erimesini önlemek ve birçok hastalığın önüne geçmek için.
Vitamin B12 bakıldı mı canım

D vitamini yerine koymak gerek. İlerde kemik erimesini önlemek ve birçok hastalığın önüne geçmek için.
Vitamin B12 bakıldı mı canım
bakildi .. doktor bana neden oyle seyler dedi ki acaba ? halsizlik yapar mi dedim yapmaz dedi kemiklerin de agri oluyorsa gel ilac yazalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…