Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bakildi .. doktor bana neden oyle seyler dedi ki acaba ? halsizlik yapar mi dedim yapmaz dedi kemiklerin de agri oluyorsa gel ilac yazalim dedi Eki Görüntüle 2107793
Doktorun üzerine laf söylemem ama dvit almak için kemiklerin de ağrı olması şart değilki
Dvit eksik şu an. Yerine koymanı tavsiye ederim. Dr reçetesiyle. Çünkü dozları var

Dediklerinin hepsini yapıyorum canım ben erken başladım heralde birtek süt içiyordum ve kabak tatlısı yemiştim onları bırakırım.

Akşam yemeği bir parça haşlanmış et 3 tane ızgara köfte pırasa yoğurt arkasından keyif olarak 1 minik muzlu sütlü trk kahvesi bu kadarcık keyfi hakettim diye düşünüyorum

Günaydın ca sonucuna çok sevindim ayrıca vucudu en iyi çalıştıran yokuş yukarı yürüyüş olduğu için süper olmuş

Sağol canım evet brda bol bol yokuş çıkacağım

veeeeee sonunda 72.9
dün ki çileme değdi kızlar
yarın da aynı sonucu alırım inşallah

Tebrik ederim canım cumaya daha iyi sonuç almış olacaksın

Kızlar bugün çatlatma iğnemi yapıyorum cuma da yumurta toplaması olacak. Dualarınızı bekliyorum

Canım Rabbim gönlüne göre versin hayırla sağlıkla kavuş yorulmadan usanmadan inşallah

Afiyet olsun canım bende
Bugün az yemek yedim rahatım yani
Ama adet olmadım ya çok gerrginim alinganim
Yakında olsam ne guzel olur herkes rahatlar

Akşam tavuk sote salata az çorba
Sporumu da yaptım bu arada sabah tartıldım artıdayım ya acayip moralim bozuk yine duraksamaya girdim inşallah cumaya değişir sıkılıyorum artık diyetti bilmem neydi birde emeğimin karşılığını alamamak daha bir moral bozucu belki kas da yapıyor olabilirim çok güzel sıkılastım

Bugün
Kahvaltı: Pastırmalı yumurta, peynir, ceviz

Ara: 2 dilim portakal ve elma 5 fındık
3 tane kabak sekersiz
(Kabizligima en iyi gelen sey kabak)

Aksam:2 kase kara lahana çorbası, 2 y.k fasulye turşusu, 3 ısırık mısır ekmegi

9 s.b su

Xeroderma_pig
Canim baklagil yerine oglen nohut yedim yaziyodun ya sana zahmet olmazsa öyle yazarmisin bana fikir oluyor yemek için

Küstüm ben sana nerdesin sen bakiim
Millet nasıl menüler paylasiyo sen nerdesin

Şaka bir yana ben bıraktın zannettim canım
Buralarda olmama sevindim
Gelse konusalim
Özel bir durum vardı şimdi burdayım canım
Yarın menüm sabah yulaf süt tarçın meyve
Öğle sandwich ayran
Arada kahve
Akşam çorba salata

bakildi .. doktor bana neden oyle seyler dedi ki acaba ? halsizlik yapar mi dedim yapmaz dedi kemiklerin de agri oluyorsa gel ilac yazalim dedi Eki Görüntüle 2107793
karatay da D vitamini düşük ise asla kilo veremessiniz der canm Dvit ampul kullan hem daha rahat kilo verirsin hemde sağlık için çok çok önemli bir vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…