- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Doktorun üzerine laf söylemem ama dvit almak için kemiklerin de ağrı olması şart değilkibakildi .. doktor bana neden oyle seyler dedi ki acaba ? halsizlik yapar mi dedim yapmaz dedi kemiklerin de agri oluyorsa gel ilac yazalim dedi Eki Görüntüle 2107793
en iyisi saglik ocagi degilde normal hastaney3 gitmek sanirim :)Doktorun üzerine laf söylemem ama dvit almak için kemiklerin de ağrı olması şart değilki
Dvit eksik şu an. Yerine koymanı tavsiye ederim. Dr reçetesiyle. Çünkü dozları var
Dediklerinin hepsini yapıyorum canım ben erken başladım heraldeHadi hayirlsi olsun canım cuma günü hep birlikte sana dua ederiz
Cuma gününden sonra avakado muz ve ananas ye
Başladı rahimi haziriyormus kabak cekirdeği ye bol bol aklıma geldikçe yazarım
Süt içme tatlı yeme daha çok yeşillik ve kuruyemiş çığ olanindan ye
Günaydın ca sonucuna çok sevindimayrıca vucudu en iyi çalıştıran yokuş yukarı yürüyüş olduğu için süper olmuş
veeeeee sonunda 72.9
dün ki çileme değdi kızlar
yarın da aynı sonucu alırım inşallah
Kızlar bugün çatlatma iğnemi yapıyorum cuma da yumurta toplaması olacak. Dualarınızı bekliyorum
Kabak tatlısı iyidir ama pekmezle tatlandir canım nabız olmamancicin iyi gelirDediklerinin hepsini yapıyorum canım ben erken başladım heraldebirtek süt içiyordum ve kabak tatlısı yemiştim onları bırakırım.
Küstüm ben sana
Afiyet olsun canım bendeKahvaltı ve ara öğünlerim aynı devam
Öğle baklagil akşam balık yedim protein grubu olarak.
Domates suyundanaz kaldı ama pes etmek yok :) yağları yakıyor
caroline84 Zehra_mda
berceste_
Evet baya alıngansın belliAfiyet olsun canım bende
Bugün az yemek yedim rahatım yani
Ama adet olmadım ya çok gerrginim alinganim
Yakında olsam ne guzel olur herkes rahatlar
Etiketlerin giderek artiyor canımKahvaltı ve ara öğünlerim aynı devam
Öğle baklagil akşam balık yedim protein grubu olarak.
Domates suyundanaz kaldı ama pes etmek yok :) yağları yakıyor
caroline84 Zehra_mda
berceste_
Yoğun istek üzerineEtiketlerin giderek artiyor canım
Insallah bu hafta iyi sonuç alırsın da motivasyon olur sana
Özel bir durum vardı şimdi burdayım canımKüstüm ben sananerdesin sen bakiim
Millet nasıl menüler paylasiyo sen nerdesin
Şaka bir yana ben bıraktın zannettim canım
Buralarda olmama sevindim
Gelse konusalim
Bu görüntüyü nasil attin neden ben foto aramıyorum canımbakildi .. doktor bana neden oyle seyler dedi ki acaba ? halsizlik yapar mi dedim yapmaz dedi kemiklerin de agri oluyorsa gel ilac yazalim dedi Eki Görüntüle 2107793
altta ki dosya yukle ye basiyor musun ?Bu görüntüyü nasil attin neden ben foto aramıyorum canım
Geçmiş olsun bu arada
karatay da D vitamini düşük ise asla kilo veremessiniz der canm Dvit ampul kullan hem daha rahat kilo verirsin hemde sağlık için çok çok önemli bir vitaminbakildi .. doktor bana neden oyle seyler dedi ki acaba ? halsizlik yapar mi dedim yapmaz dedi kemiklerin de agri oluyorsa gel ilac yazalim dedi Eki Görüntüle 2107793
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?