Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Valla canım benimde öyle tartildigim oldu ama 100 gr falan oynar seninki çok oynamış bilemedim

bende bilemedim aslında ben ilkine inanıyorum çünkü daha önce de demiştim kemerimi sıkmaya başladım hem diyetisyenden hem kadın doğumdan randevu aldım bakalım tahlil vereyim bi hastalığımda geçti belki ondandır

Bende hep nasılsa tuvalete gidemiyorum diye yazıyorum yazdıktan sonra gidiyorum ama su içmiş oluyorum tekrar tartılmıyorum
galiba bendeki hata o bi kere tartıldın çıktı sonuç bi daha bi daha ne tartılıyorsun övünecem ya kendimle hah böyle kala kaldım

Bak ne güzel vermişsin inşallah hep boyle devam edersin canım.
Benim yumurtaları topladılar çıktım. Bilgilendirme yapmalarını bekliyorum bakalım ne diyecekler.

evde kilosu sabit olan bir şey var mı ? mesala açılmamış 5 kiloluk deterjan olabilir yada buna benzer bir şey tart ve doğru mu diye ordan anlarsın yoksa şu yöntem var bir de internette diyo evde ağırlığı olan bir eşyanı mesala ağır bir vazonu tart diyelim 3.8 çıktı bunu bir yera yaz ve ara ara vazo yu ölç eğer vazo herseferimde aynı çıkıyorsa tartida sorun yok ama oda farklı cikiyorsa tartinin ince ayari bozulmusdur

Geçen hafta: 73.3
Bu hafta: 72.8
fark:0.5
bu patataes protein ağırlıklı beslenmenin eline su dokemez sonuçta nisasta mantksz geliyor hep bana ama bir hafat bu spor ve bu açlık ile yarım kilo çok az atkins ile tıka basa doyuo bir kilo attiriyordu ama neyse bu zaten madem bir detoks imiş mehtobolizmaya iyi geliyormuş inşallah gelmistr önümüzdeki hafatlar görürüz

Herşeye rahmen 72yi görmek çok güzel 60'lara çok az kaldı

Evet protein kadar olmaz ama ondan da çok bıkmıştın canım bak en azından duraksaman gitmiş oldu hadi bakalım artık hızlanmış oldun

Çok iyi canım maşallah 72 yi gördün olsun sonuçta yarımda olsa gitti bundan sonra fazla gider merak etme

yap canm bence sana da detoks çok iyi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…