Valla canım benimde öyle tartildigim oldu ama 100 gr falan oynar seninki çok oynamış bilemedim
galiba bendeki hata o bi kere tartıldın çıktı sonuç bi daha bi daha ne tartılıyorsun övünecem ya kendimle hah böyle kala kaldımBende hep nasılsa tuvalete gidemiyorum diye yazıyorum yazdıktan sonra gidiyorumama su içmiş oluyorum tekrar tartılmıyorum
Aynen canım ya niye tartiliyosun bırak ne güzel vermişsingaliba bendeki hata o bi kere tartıldın çıktı sonuç bi daha bi daha ne tartılıyorsun övünecem ya kendimle hah böyle kala kaldım
Bende aynı tuvalete hep tartildiktan sonra geliyo napayım uğraşmıyorum bir dahaBende hep nasılsa tuvalete gidemiyorum diye yazıyorum yazdıktan sonra gidiyorumama su içmiş oluyorum tekrar tartılmıyorum
Bak ne güzel vermişsin inşallah hep boyle devam edersin canım.Günaydın kızlar;
Önceki kilo 65
Güncel 64.8
Fark 0.7
Yüzde %1.068
Aslında bu listeye 66.2 kilo ile başladım verdiğim kilo daha fazla ama o zaman gruba geri dönmemiştim.
caroline84 @deadline @berceste_
Zehra_mda canım bugün inşallah herşey güzel geçecek
geçen hafta 92,9
güncel 92,4 (bunu diye hesapladım ama sen ne dersen onu hesaplarım tekrarcaroline84 )
fark 0,5
yüzde 0,538
Sagol canim nohutları o kadar bolduki o yuzden rahatca yedimafiyet olsun canm
evde kilosu sabit olan bir şey var mı ? mesala açılmamış 5 kiloluk deterjan olabilir yada buna benzer bir şey tart ve doğru mu diye ordan anlarsın yoksa şu yöntem var bir de internette diyo evde ağırlığı olan bir eşyanı mesala ağır bir vazonu tart diyelim 3.8 çıktı bunu bir yera yaz ve ara ara vazo yu ölç eğer vazo herseferimde aynı çıkıyorsa tartida sorun yok ama oda farklı cikiyorsa tartinin ince ayari bozulmusdurGünaydınlar geçen haftaki konuşmaları aradım buldum daha önceki yanlışlığı yapmayayım diye baktım kontrol ettim geçen hafta 92,9 imişimcaroline84 sabah ilk tartıldım 92,4 çıktı inanamadım çünkü perşembe yüksek çıkmıştı bi daha çıktım tartıya 94,4 çıktı tartı da arıza vardır diye üstümü değiştirirmeden bi daha tartıldım bu seferde 93,2 çıktı ben ilkinden yanayım :) nasıl yapayım hangisini alayım
canm senin hedefine çok az var ama sen gerçekten 75 olunca diyeti birakicakmisin yoksa biraz daha hedefi uzaticakmisinGecen hafta 78. Guncel 77.8caroline84 canım yuzde hesaplamayi yapamiyorum sanada zahmet oluyor her hafta
Herşeye rahmen 72yi görmek çok güzelGeçen hafta: 73.3
Bu hafta: 72.8
fark:0.5
bu patataes protein ağırlıklı beslenmenin eline su dokemez sonuçta nisasta mantksz geliyor hep bana ama bir hafat bu spor ve bu açlık ile yarım kilo çok az atkins ile tıka basa doyuo bir kilo attiriyordu ama neyse bu zaten madem bir detoks imiş mehtobolizmaya iyi geliyormuş inşallah gelmistr önümüzdeki hafatlar görürüz
Geçen hafta: 73.3
bu patataes protein ağırlıklı beslenmenin eline su dokemez sonuçta nisasta mantksz geliyor hep bana ama bir hafat bu spor ve bu açlık ile yarım kilo çok az atkins ile tıka basa doyuo bir kilo attiriyordu ama neyse bu zaten madem bir detoks imiş mehtobolizmaya iyi geliyormuş inşallah gelmistr önümüzdeki hafatlar görürüz
Çok iyi canım maşallah 72 yi gördün olsun sonuçta yarımda olsa gitti bundan sonra fazla gider merak etmeGeçen hafta: 73.3
yap canm bence sana da detoks çok iyi gelicekBu aradablonde ambition canım bende detoks yapicam ama ilk günde pes edip saldırmak istemiyorum bana uygun neyse onu seçmem lazım size haber veririm tabi hafta içi yaparım bişey olmazsa pazar kahvaltıya gideceğiz bakalım napicam
Evet protein kadar olmaz ama ondan da çok bıkmıştın canım bak en azından duraksaman gitmiş oldu hadi bakalım artık hızlanmış oldun
sağolun canlarım inşallahÇok iyi canım maşallah 72 yi gördün olsun sonuçta yarımda olsa gitti bundan sonra fazla gider merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?