- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
sadece yarn diyet ertesinde tavuk varmış canm şimdi sirulunca kalktm listeleri alip iyice inceledim yarın ki tavuk dışında sırf sebze ve baklagil yani tam dukanin tam tersi hiçbir et yok ve yumurta yokSanırım bu dukan gibi gidecek bi sebze bi et gibi bakalım diğer lizteleri görünve anlarız tarzını
caroline84 benim yarın 3 günlük detoks ertesi 4.gün menüsü diye bir günlük menum var
sabah: tek meyveli yoğurt
öğlen: ızgara tavuk,yesillik
Akşam: ıspanak,yogurt
( yağ,tuz,limon yasak)
bunuda yaptkdan sonra tam detoks bitişi oluyormuş yani ondan sonraki listem farklı uzun bir liste verdi ordan seçip kendi menulerimi olusturark yiyicem bir diyet listem var orada kahvaltı seceneklerinde yumurta yok ve iyice baktm şimdi bu listemde et hiç yokmuş canm bu sırf sebze ve baklagil ve bir ara ogün var yani 1 adet elma yada portakal (yağ,tuz,salça,limon yasak)
bu liatede de 1.beslenme programı yaziyor canm büyük ihtimal 2.programda protein ekler diye düşünüyorum şimdilik tek protein yoğurt vermiş ben karatay ve sonraki 10 günde karbonhidrat diyeti ile sırf protein yedim canm kan sonucumda kolestrolum yüksek çıktı herşeyin fazlası zarar yumurtasz menu simdilik benim için iyi zaten etten baya sıkıldım detoks öncesi 10 gün sirf et yedim yarnda yiycem artk sebze yemeyi dört gözle bekliyorum ama yağ tuz olmayışı üzücü sadeceCanim ben tüp bebek tedavisinde protein eksikliği yaşadım.
Prof. Bana hergün kahvaltıda 2 tane yumurta önerdi.
D vitamin eksik çıktı.
Karatay in dediklerini o yüzden çok begeniyorum.
Sen 1 hafta bi dene baktın olmuyor gidince söylersin değiştirir sana göre uyarlar.
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta 66.50
Bu hafta 66.00
Fark 0.5
Yüzde 0.8
deadline caroline84
Ya çarşamba günü 65.50 idi bişey de yemedim niye böyle oldu anlamadımneyse yarım kilo da iyidir yine
Canım
66.5-66= 0.5/66.5=0.007518797×100=0.751
Canim 3. Rakam 5 in uzerindeyse yuvarliyoruz????
Başka bi arkadasima sordum onu bekliyorum???
Canım benim çok garip bir bünyem varCanım sen bütün hafta artı çıkıp cuma günü eksi çıkmayı başarıyosun maşallahbende bütün hafta daha çok eksi çıkıp cuma günü daha az çıkıyorum detoksa karar verdin mi
Ne güzel yarim kilo gitmis ki bir ara baya bozmuştun sevinmelisin bence bir gün bozsanda kilon gidiyo maşallahGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta 66.50
Bu hafta 66.00
Fark 0.5
Yüzde 0.8
deadline caroline84
Ya çarşamba günü 65.50 idi bişey de yemedim niye böyle oldu anlamadımneyse yarım kilo da iyidir yine
Ya yüzdeyi hesaplamak sıkıntı değilde bu yuvarlama işini yapmak sıkıntı.
Günaydın kızlar;
Önceki kilo 65
Güncel 64.8
Fark 0.7
Yüzde %1.068
Aslında bu listeye 66.2 kilo ile başladım verdiğim kilo daha fazla ama o zaman gruba geri dönmemiştim.
caroline84 deadline berceste_
Zehra_mda canım bugün inşallah herşey güzel geçecek
Ne güzel yarim kilo gitmis ki bir ara baya bozmuştun sevinmelisin bence bir gün bozsanda kilon gidiyo maşallah
Aynen canım bendede oluyo o kısmı anlayamıyorum 1 kilo birden gitmiş çok ıyiymis aslında vücut bu insanı sasirtiyoHaklısın canım bu hafta bir gün tatlı yedim bir gn de meyve ama biraz fazla meyve ya tabi sevinilorum zaten çünkü bende artık yavaş vericem o fazla kütle gitti ama şeye şayırdım ben çarşamba 1 kilo gitmişti çarşambadan sonra bişey dey yemedim onu anlayamadım
bu ara bu tartılmayarın arasında 3 er dakika vardır hep elimi yüzümü yıkayıp lavaboyu kullandıktan sonra tartılırım ikinci kere tartı tartı aynı yerdeydi peşinden tartıldım üçüncü tartı tartının yerini değiştirdim 3 dakika bekledim öyle tartıldımGünaydınlar geçen haftaki konuşmaları aradım buldum daha önceki yanlışlığı yapmayayım diye baktım kontrol ettim geçen hafta 92,9 imişimcaroline84 sabah ilk tartıldım 92,4 çıktı inanamadım çünkü perşembe yüksek çıkmıştı bi daha çıktım tartıya 94,4 çıktı tartı da arıza vardır diye üstümü değiştirirmeden bi daha tartıldım bu seferde 93,2 çıktı ben ilkinden yanayım :) nasıl yapayım hangisini alayım
Valla canım benimde öyle tartildigim oldu ama 100 gr falan oynar seninki çok oynamış bilemedimbu ara bu tartılmayarın arasında 3 er dakika vardır hep elimi yüzümü yıkayıp lavaboyu kullandıktan sonra tartılırım ikinci kere tartı tartı aynı yerdeydi peşinden tartıldım üçüncü tartı tartının yerini değiştirdim 3 dakika bekledim öyle tartıldım
Günaydınlar geçen haftaki konuşmaları aradım buldum daha önceki yanlışlığı yapmayayım diye baktım kontrol ettim geçen hafta 92,9 imişimcaroline84 sabah ilk tartıldım 92,4 çıktı inanamadım çünkü perşembe yüksek çıkmıştı bi daha çıktım tartıya 94,4 çıktı tartı da arıza vardır diye üstümü değiştirirmeden bi daha tartıldım bu seferde 93,2 çıktı ben ilkinden yanayım :) nasıl yapayım hangisini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?