Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sanırım bu dukan gibi gidecek bi sebze bi et gibi bakalım diğer lizteleri görünve anlarız tarzını
sadece yarn diyet ertesinde tavuk varmış canm şimdi sirulunca kalktm listeleri alip iyice inceledim yarın ki tavuk dışında sırf sebze ve baklagil yani tam dukanin tam tersi hiçbir et yok ve yumurta yok

Canim ben tüp bebek tedavisinde protein eksikliği yaşadım.
Prof. Bana hergün kahvaltıda 2 tane yumurta önerdi.
D vitamin eksik çıktı.
Karatay in dediklerini o yüzden çok begeniyorum.

Sen 1 hafta bi dene baktın olmuyor gidince söylersin değiştirir sana göre uyarlar.

bu liatede de 1.beslenme programı yaziyor canm büyük ihtimal 2.programda protein ekler diye düşünüyorum şimdilik tek protein yoğurt vermiş ben karatay ve sonraki 10 günde karbonhidrat diyeti ile sırf protein yedim canm kan sonucumda kolestrolum yüksek çıktı herşeyin fazlası zarar yumurtasz menu simdilik benim için iyi zaten etten baya sıkıldım detoks öncesi 10 gün sirf et yedim yarnda yiycem artk sebze yemeyi dört gözle bekliyorum ama yağ tuz olmayışı üzücü sadece

Canım
66.5-66= 0.5/66.5=0.007518797×100=0.751

Canim 3. Rakam 5 in uzerindeyse yuvarliyoruz????

Başka bi arkadasima sordum onu bekliyorum???

Canım sen bütün hafta artı çıkıp cuma günü eksi çıkmayı başarıyosun maşallah bende bütün hafta daha çok eksi çıkıp cuma günü daha az çıkıyorum detoksa karar verdin mi
Canım benim çok garip bir bünyem var daha dur yarın 62 yi bile görebilirim öyle enteresan ama pazartesi hooop yükseliş böyle kafayı yiyiyorum resmen da yoksa gelince evet yapicam hafta içi ama ne yapicam kararsızım

Ne güzel yarim kilo gitmis ki bir ara baya bozmuştun sevinmelisin bence bir gün bozsanda kilon gidiyo maşallah

Ne güzel yarim kilo gitmis ki bir ara baya bozmuştun sevinmelisin bence bir gün bozsanda kilon gidiyo maşallah

Haklısın canım bu hafta bir gün tatlı yedim bir gn de meyve ama biraz fazla meyve ya tabi sevinilorum zaten çünkü bende artık yavaş vericem o fazla kütle gitti ama şeye şayırdım ben çarşamba 1 kilo gitmişti çarşambadan sonra bişey dey yemedim onu anlayamadım

Aynen canım bendede oluyo o kısmı anlayamıyorum 1 kilo birden gitmiş çok ıyiymis aslında vücut bu insanı sasirtiyo

Günaydınlar geçen haftaki konuşmaları aradım buldum daha önceki yanlışlığı yapmayayım diye baktım kontrol ettim geçen hafta 92,9 imişim caroline84 sabah ilk tartıldım 92,4 çıktı inanamadım çünkü perşembe yüksek çıkmıştı bi daha çıktım tartıya 94,4 çıktı tartı da arıza vardır diye üstümü değiştirirmeden bi daha tartıldım bu seferde 93,2 çıktı ben ilkinden yanayım :) nasıl yapayım hangisini alayım

bu ara bu tartılmayarın arasında 3 er dakika vardır hep elimi yüzümü yıkayıp lavaboyu kullandıktan sonra tartılırım ikinci kere tartı tartı aynı yerdeydi peşinden tartıldım üçüncü tartı tartının yerini değiştirdim 3 dakika bekledim öyle tartıldım

Valla canım benimde öyle tartildigim oldu ama 100 gr falan oynar seninki çok oynamış bilemedim

Bende hep nasılsa tuvalete gidemiyorum diye yazıyorum yazdıktan sonra gidiyorum ama su içmiş oluyorum tekrar tartılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…