Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Valla canım çok zor bi durum .
Takma kafana diyorlar ama olmuyor.

En basiti 3 yıldır annem bakiyor bize kaynanam evine kabul etmedi.
Yarın akıl verir çocuklar için.
Annem le tatile adanaya annemin bi komşusunu ziyarete gittik sirmadi ne yaptiniz diye??

Bizim toplumuzda kadın sadece erkekle evlenmiyor.
Ya eşinin sülalesi ile hepten evleniyor.

Patates detoksu dimi canım nasıl oluyor
cnm patates detoksunun sakıncasi çok yanlız kan sonucuna bakilmadan risli şeker yada gizli şeker durumunda çok tehlikeli vermiyorlar ve insilun direnci varsa da verilmiyor bu tarz durumlarda lahana detoksu veriyormus diyetisyenim

Canim ben annemlerdeyim eve geçince.
Diyetisyenimin verdiği 2. Bi liste var ona uycam sporda yapamadim.
Ama dikkat ediyorum elimden geldigince.
Sen de yarın tartuda alırsın sonucu.
Diyetisyenn et onermedimi canım?
kıyma yok diye hatirliyorum yarn yine bir listelerime göz atarm ama kesin yoktur çünkü herşeyin yağ olmiyanini veriyor yemwklwri bile zeytin yağı koymamak pek aklıma yatmiyor bu kismi ya sizce çok az zeytin yağı koyiyimmi

Zaten sadece akıl vermeye laf sokmaya gelince büyük olurlar oğullarını çoooook severler ama bir gram faydalrı dokunmaz daha bide huzurlarını bozarlar o kadar kin doluyum ki ölse gitse umrum olmaz. Benim 13 günlük sabi bebeğime lohusa halimle bana anneme beddua etmiş bi kadın beni benim evimden kovmaya cüret etmiş bi kadın üstelik de o evin kurulmasında 5 kuruş faydası bile olmamasına rağmen. Ben bi insanı b şekilde sildikten sonra asla geri dönüşü olmuyor. Bende böyleyim işte affederim affederim ama sildim mi biter. Bundan sonra o sadece eşimin annesi o kadar. Benim hiçbişeyim değil

bir de her sabah magnezyum iç dedi onuda aldm bugün yarn sabah basliycam kilo verirken çok faydasi varmış kizlar çok fazla derece ishal olmadıkça kullan olursan bir iki gün ara ver gene devam et dedi

Canım bence bi süre diyetisyeninin talimatlarına uy. Eğer bi fayda görmezseno zaman yine diyetisyeninle konuşur ilaveler yaparsın yağ gibi yani

Canim madem gittin ve deniycen diyetisyenin ne diyorsa yap

Benim daha cok kilo vermem için verdigi
Listede 4 5 tane köfte yada o kadar et, tavuk, balık yaziyor ondan sordum canım

Canim yazdıkların dan ne kadar sinirli oldugun iyice anlaşılıyor.
Ama kendinde söylüyorsun ya işte annesi
Atsan atilmiyo satsan satilmiyor.

Canim madem gittin ve deniycen diyetisyenin ne diyorsa yap

Benim daha cok kilo vermem için verdigi
Listede 4 5 tane köfte yada o kadar et, tavuk, balık yaziyor ondan sordum canım
her şeye tam uymayı düşünüyorum ama sadece şu zeytin yağ konusunda son arastirmalar farklı şeyleri destekliyor ya ondan bende sebzelere en azindan bir çay kaşığı kadar zeytin yağ ile yapsm bir şey olumu diye kararsız kaldm

cnm patates detoksunun sakıncasi çok yanlız kan sonucuna bakilmadan risli şeker yada gizli şeker durumunda çok tehlikeli vermiyorlar ve insilun direnci varsa da verilmiyor bu tarz durumlarda lahana detoksu veriyormus diyetisyenim
Yaa tırstım şimdi dur ben başka detokslar bakayım netten takip ettiğim sayfalar var hatta diyetisyenler kendisi veriyor onları deneyebilirim patates sonuçta nişastası falan bol olduğu için ondandır araştırıp kendime uygun olanını secicem hatta su an üç gün üç kilo detoksunu yapıyor bir sayfa yapılabilir de bakayım hurma detoksu da iyi ama şeker koması geçiririm iki günde

onun talimati vucudum ideal yağ oranina ulaşıncaya kadar sıfır yağ
Bence sıfır yağ olmaz benim gittiğim diyetisyende aynısını dedi senden daha kiloydum 78 kilo ben hiç dinlemedim abartıya kaçmadan normal zeytinyağı kullandım ve kiloyu çok güzel verdim sen bilirsin

Canim bana kalsa Karatay hocanın soyledikleriden başkasını yapmam.
Ama onunlada pek veremedim.
Peki ceviz kactane??

evet cnm bu nisasta ve şeker olan detokslari kan tahlili gormeden yapmak iyi değil sebze olanlari dene mesela lahana iki gün de süper sonuç veriyormuş

Canim yazdıkların dan ne kadar sinirli oldugun iyice anlaşılıyor.
Ama kendinde söylüyorsun ya işte annesi
Atsan atilmiyo satsan satilmiyor.
Aynen canım geçecek bi sinir değil bu olayda öyli burda iki satırla anlatılabilecek gibi değil. Evet onun annesi ama işte artık benim hiçbişeyim değil. Asla önceden gördüklerini göremeyecek benden aslaaaa. İster burda olayım ister van da o bitti benim için

caroline84 benim yarın 3 günlük detoks ertesi 4.gün menüsü diye bir günlük menum var
sabah: tek meyveli yoğurt
öğlen: ızgara tavuk,yesillik
Akşam: ıspanak,yogurt
( yağ,tuz,limon yasak)
bunuda yaptkdan sonra tam detoks bitişi oluyormuş yani ondan sonraki listem farklı uzun bir liste verdi ordan seçip kendi menulerimi olusturark yiyicem bir diyet listem var orada kahvaltı seceneklerinde yumurta yok ve iyice baktm şimdi bu listemde et hiç yokmuş canm bu sırf sebze ve baklagil ve bir ara ogün var yani 1 adet elma yada portakal (yağ,tuz,salça,limon yasak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…